TrzoneK-PL Opublikowano 16 Sierpnia 2022 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2022 ok dzięki za zainteresowanie, skorzystałem z FF i pobrało bez problemu , nie wiem dlaczego Chrome zatrzymuje pobieranie po ściągnięciu 2.1GB ? Cytuj
morinehtar Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 W dniu 27.10.2019 o 16:33, Xardas14 napisał(a): ..... Pytanie? z Linku fexnet - nie da się wejść w ten folder "Obrazy" ale można ściągać ten Folder "Obrazy" z tym że ściga mi się już plik rar mający 39 GB a końca nie widać o co tu chodzi ? Cytuj
Xardas14 Opublikowano 2 Listopada 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 Teraz, morinehtar napisał(a): Pytanie? z Linku fexnet - nie da się wejść w ten folder "Obrazy" ale można ściągać ten Folder "Obrazy" z tym że ściga mi się już plik rar mający 39 GB a końca nie widać o co tu chodzi ? Trzeba wejść w folder obrazy , klikając w niego później ma się dostęp do wszystkiego pojedynczy można ściągać Cytuj
morinehtar Opublikowano 2 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2022 2 minuty temu, Xardas14 napisał(a): Trzeba wejść w folder obrazy , klikając w niego później ma się dostęp do wszystkiego pojedynczy można ściągać Może to wina BRAVE, bo nie mogę w żaden sposób wejść w folder "Obrazy" spróbuje na innej przeglądarce. Bardzo dziękuję za pomoc i pozdrawiam aldonaR lubi to Cytuj
rustin Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 Ktoś podpowie jak to ściągnąć? Z linku z pierwszej strony prędkość jest kilka kb a po paru sekundach 0 Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2022 ▲ Chyba ściągasz telefonem bo u mnie 3 minuty i po sprawie. Spróbuj z tego koszyczka: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wbak1102, rustin i mirr lubią to Cytuj
abcxd Opublikowano 8 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2023 Działa Wam ten sposób na aktywację office 2016 ? czy może AAct 4.2.8 Portable będzie lepszym wyborem? Cytuj
sasik007 Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2024 mozna prosic o samego offica na jakis inny serwer? Cytuj
esutv Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 Nie działa ten link, wyskakuje błąd, a w folder nie da się wejść Cytuj
zdzisiek24 Opublikowano 14 Maja 2025 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2025 Proszę ... wydanie 2025.01.14 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] LAGUNA lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 2 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2025 Dzień Dobry Forumowicze Mam pytanie związane oczywiście z Office, a mianowicie: miałem skrypt, który po uruchomieniu, pokazywał, czy Windows jest aktywowany jeżeli tak, to na ile, lu permamentnie, tak samo skrypt pokazywał, czy zainstalowany office jest aktywowany, tak samo jak w przypadku Windowsa tyle, że ten sprytny skrypt mi zaginął Czy, ktoś, z forumowiczów posiada taki skrypt, lub wie skąd takowy pobrać będę bardzo wdzięczny, za namiar Pozdrawiam Cytuj
Rudio Opublikowano 4 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2025 @FILAGOL w Microsoft Activation Scripts z massgrave.dev masz opcje sprawdzania stanu aktywacji FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 4 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2025 Dziękuję @Rudio, tego szukałem teraz wiem, czy zakupione licencje do Windows 11 Pro i Office 2024 Pro Plus są aktywowane na stałe, czy na określony czas. :-) Pozdrawiam Cytuj
sleeper75 Opublikowano 29 Czerwca 2025 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2025 Panowie jak aktywować wersję Office 2024 LTSC gdy posiadam klucz... Zna ktoś jakiś generator CID? Cytuj
pusium2 Opublikowano Sobota o 14:55 Zgłoś Opublikowano Sobota o 14:55 @Xardas14 w linku jest pusto Cytuj
Wbrothers Opublikowano Poniedziałek o 21:20 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 21:20 dziala! FILAGOL lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi