user1 Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 Potrzebuję czegoś okrojonego tylko i wyłacznie do internetu. Licencja w laptopie na 8.1 Pro (UEFI). Mile widziany wykastrowany Defender i WindowsUkatrup to znaczy WindowsUpdate. Reszta zabawek jak Xboxy i podobne też mogą nie wyłazić z piachu. Próbowałem na 7pro pojechajać ale średnio co 2,3 tygodnie z nn powodów płacze że nielegalny. Cytuj
bunio1 Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 linki do pobrania padły ale moderator aktywny to może udostępni Cytuj
m4s Opublikowano 4 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2019 51 minut temu, user1 napisał: Potrzebuję czegoś okrojonego tylko i wyłacznie do internetu. Licencja w laptopie na 8.1 Pro (UEFI). Mile widziany wykastrowany Defender i WindowsUkatrup to znaczy WindowsUpdate. Reszta zabawek jak Xboxy i podobne też mogą nie wyłazić z piachu. Próbowałem na 7pro pojechajać ale średnio co 2,3 tygodnie z nn powodów płacze że nielegalny. Są odpowiednie narzędzia aby był legalny. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 lub z obu będziesz zadowolony Cytuj
G77 Opublikowano 5 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2019 W dniu 4.10.2019 o 08:20, bunio1 napisał: linki do pobrania padły ale moderator aktywny to może udostępni mam go na ainol mini pc2 jako do ogladania TV i dziala OK Cytuj
Chri5 Opublikowano 10 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 Są odpowiednie narzędzia aby był legalny. Witam.Jakie narzędzia masz na myśli?Posiadam legalnego Win10pro. Też bym go z chęcia okroił z tych śmieci (najchętniej przed instalką) lecz chcę właśnie w taki sposób by był nadal w 100% legalny. Możesz coś doradzić jak i właśnie czym to zrobić?Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Cytuj
user1 Opublikowano 10 Października 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2019 NTLite ... Dism++ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi