Anonymous88 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Mam problem z programem winToUSB free a mianowicie przy każdym wybraniu dysku flash program formatuje go ale tworzy tylko jedną partycje a trzeba dwie a gdy ja tworze dwie to on i tak formatuje to znowu na jedną partycje. Czy jest jakiś tego typu program który nie jest jednym wielkim oszustwem ?
VACek Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Podczas nagrywania masz wybór mbr dla bios, gpt dla uefi i mbr dla bios i uefi. Co wybierasz ?
jarexpol Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Po co Ci dwie przy instalacji.
Crazy36 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Wypróbuj ten [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
pjoter80 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 win 10 media creation tools Nie musi nic ustawiać ;)i ma na kazdy bios
jarexpol Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 4 godziny temu, M4T napisał: Podczas nagrywania masz wybór mbr dla bios, gpt dla uefi i mbr dla bios i uefi. Co wybierasz ? Ja wybrałem mbr dla bios i uefi. 4 godziny temu, jarexpol napisał: Po co Ci dwie przy instalacji. Skoro Winda i tak będzie widzieć tylko pierwszą partycję. I powinno być tak. Screen: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
Marcel1 Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 3 godziny temu, laryflinta napisał: win 10 media creation tools Nie musi nic ustawiać ;)i ma na kazdy bios Wintousb to program który służy do instalacji systemu operacyjnego na pendrive czyli tak zwane Windows ToGo a nie do tworzenia instalacyjnego pendrive. Co zaś się tyczy programu, który by coś takiego tworzył to może być wspomniany przez kolegę Crazy36 program Rufus a i na przykład Aomei partition assistant
pjoter80 Opublikowano 2 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Września 2019 12 godzin temu, Marcel1 napisał: Wintousb to program który służy do instalacji systemu operacyjnego na pendrive czyli tak zwane Windows ToGo a nie do tworzenia instalacyjnego pendrive. Co zaś się tyczy programu, który by coś takiego tworzył to może być wspomniany przez kolegę Crazy36 program Rufus a i na przykład Aomei partition assistant sorry juz rozumiem ?
Rekomendowane odpowiedzi