lou777 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Czesc Prawdopodobnie padła mi matryca w Toshibie L500-1gf, zrestartowałem komputer i już się nie włącza ekran, jest "szary". Po podłączeniu pod telewizor przez hdmi wszystko gra. Ekran włącza się, jest szary i tyle. Nie wiem czy jest sens to naprawiać albo bardziej w jaki sposób i pomyślałem że może wymienie laptop już na nowszy model. Chyba że ktoś ma jakiś pomysł jak to można naprawić to proszę o pomoc. Szukam czegoś typowo do firmy, przeglądarka excele wordy pdfy faktury i tak dalej, włączony praktycznie 24/7, 10 kart w przeglądarce i częste usypianie laptopa. Minimum 14 cali rozdzielczość 1366 x 768 minimum i chyba 8gb ramu to dzisiaj takie minimum. reszta bez znaczenia, dysk mam swój. Na jakie konkretnie modele powinienem patrzeć, które mogę sobie porównać w kwocie powiedzmy 700-900zł? Grać na tym nikt nie będzie ,bateria w sumie też nie jest potrzebna jakaś mega bo cały czas jest w jednym miejscu. Pozdrawiam Cytuj
brygada69 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Coś z takich modeli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
xddd Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
renatan Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 a co to jest ? Laptok Cytuj
Hermogenes Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Moja sąsiadka też tak mówi. pozdrawiam Hermogenes Cytuj
G77 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, lou777 napisał: Czesc Prawdopodobnie padła mi matryca w Toshibie L500-1gf, zrestartowałem komputer i już się nie włącza ekran, jest "szary". Po podłączeniu pod telewizor przez hdmi wszystko gra. Ekran włącza się, jest szary i tyle. Nie wiem czy jest sens to naprawiać albo bardziej w jaki sposób i pomyślałem że może wymienie laptop już na nowszy model. Chyba że ktoś ma jakiś pomysł jak to można naprawić to proszę o pomoc. Szukam czegoś typowo do firmy, przeglądarka excele wordy pdfy faktury i tak dalej, włączony praktycznie 24/7, 10 kart w przeglądarce i częste usypianie laptopa. Minimum 14 cali rozdzielczość 1366 x 768 minimum i chyba 8gb ramu to dzisiaj takie minimum. reszta bez znaczenia, dysk mam swój. Na jakie konkretnie modele powinienem patrzeć, które mogę sobie porównać w kwocie powiedzmy 700-900zł? Grać na tym nikt nie będzie ,bateria w sumie też nie jest potrzebna jakaś mega bo cały czas jest w jednym miejscu. Pozdrawiam pisz do @wiktorynek on ma jakis do sprzedania lapek Cytuj
Nieobecny Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @lou777 - mogę ci polecić mój lub taki albo podobny model. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jeśli nie chcesz dysku, to możemy się dogadać w sprawie ceny bez dysku. Jeśli chcesz nieco taniej poza Allegro, to też bez problemu. Cytuj
FxJerzy Opublikowano 1 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2019 W dniu 27.08.2019 o 16:16, lou777 napisał: Na jakie konkretnie modele powinienem patrzeć, które mogę sobie porównać w kwocie powiedzmy 700-900zł? Na dołożenie do 1300-1500zł wtedy można dopiero wybierać z sansownymi procesorami np. 5/6-gen U. A nie nie jakieś całkiem zdezelowane i z ledwie trzymającą baterią za 800zł. Cytuj
moszter Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2019 Z procesorem i7: Klasa A: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 899,70 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 899,70 zł Klasa B: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 729,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 739,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 789,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 799,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 849,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 899,70 zł Z procesorem i7: Klasa A: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 749,70 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 749,70 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 759,70 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 795,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 819,70 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 869,70 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 909,00 zł Klasa A-: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 739,00 zł [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] | 794,60 zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi