Gość Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 4 minuty temu, Hendrix napisał: Dolaczam sie do prosb o pozostanie!!!.Jeszcze nie narodzil sie taki,ktory by absolutnie wszystkim dogodzil.Dotad autor moda wstawial notke:"bierz tak jak jest,albo sam sobie zrob Windowsa".Jezeli chodzi o same systemy,to mam dwie uwagi:1.Nie otwiera sie program SSD Mini Tweaker.Wywala jakis blad w rejestrze.I to na kazdym z twoich wydan.2.Na liscie "Usuniete..." nie ma Autoodtwarzanie Auto Play.Wiec funkcja powinna dzialac.Ale nie dziala!!!.Najciekawsze jest to, ze wszystkie ustawienia i wpisy w rejestrze sa poprawne i dymek z pytaniem"Co ma zrobic system z zawartoscia np plytki" powinien sie ukazac!!!.Jedyny system, na ktorym dziala Autoodtwarzanie to wydanie z dn.27.05.2019.Nie dziala jednak na tzw.PriVoS,na ktorym mi szczegolnie zalezalo.Moze ktos moglby mi pomoc.Ogolnie systemy sa znakomite.Czuje sie to na sprzecie jaki ja posiadam : HP6200.Zachecam do dalszej "pracy" i dzieki za to, co juz bylo. To przez wpis rejestru nie działa auto odtwarzanie bo mi tego nie potrzeba jestem poza domem wiec teraz nie pomogę co do SSD system jest ustawiony pod ten dysk w szczególności wiec żaden program nie jest ci potrzebny Cytuj
inphamous Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 Serwus, szef projektu mógłby doradzić jak obejść ten smaczek? System jest mega dobry, świetna robota! Tylko ta jedna rzecz nie daje mi spokoju. Cytuj
Gość Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Autoodtwarzanie Powinno już wam chodzić Cytuj
Gość Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 4 godziny temu, inphamous napisał: Serwus, szef projektu mógłby doradzić jak obejść ten smaczek? System jest mega dobry, świetna robota! Tylko ta jedna rzecz nie daje mi spokoju. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
SivajGaming Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 Cześć, widzę, że zrobiłeś już dużo systemów - wszystkie są świetne ale wolę czyste zoptymalizowane systemy, dlatego z nich nie korzystam Pytanie do ciebie, planujesz wersję LTSB/LTSC? Cytuj
Gość Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 4 minuty temu, SivajGaming napisał: Cześć, widzę, że zrobiłeś już dużo systemów - wszystkie są świetne ale wolę czyste zoptymalizowane systemy, dlatego z nich nie korzystam Pytanie do ciebie, planujesz wersję LTSB/LTSC? poki co robie sobie wolne od tego na miesiąc grzebałem w LTSC z ciekawosci planuje tez home i pro ze wszystkimi kaflami jednak to za jakis czas Cytuj
SivajGaming Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2019 1 minutę temu, xpos1 napisał: poki co robie sobie wolne od tego na miesiec grzebałem w LTSC z ciekawosci ok rozumiem Cytuj
jorgusek Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 W dniu 29.05.2019 o 19:34, xpos1 napisał: Poza tym jak działa system ? Dobrze, nie mam problemów. Cytuj
radzi11 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Standardowe uśpienie komputera po 30 min działa ale już próba wybudzenia ze snu powoduje czarny ekran i tylko reset pomaga. Jakby wgl komputer sie nie budził/ dioda dysku się nie mruga Cytuj
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 5 minut temu, radzi11 napisał: Standardowe uśpienie komputera po 30 min działa ale już próba wybudzenia ze snu powoduje czarny ekran i tylko reset pomaga. Jakby wgl komputer sie nie budził/ dioda dysku się nie mruga musisz załączyć hibernacje bo jest wyłączona Aby włączyć hibernację, wykonaj następujące kroki: Naciśnij przycisk Windows na klawiaturze, aby otworzyć menu Start lub ekran startowy. Wyszukaj cmd. W wynikach wyszukiwania kliknij prawym przyciskiem myszy pozycję Wiersz polecenia, a następnie kliknij polecenie Uruchom jako administrator. Po pojawieniu się monitu kontroli konta użytkownika kliknij przycisk Kontynuuj. W wierszu polecenia wpisz powercfg.exe /hibernate on, a następnie naciśnij klawisz Enter. Wpisz polecenie exit i naciśnij klawisz Enter, aby zamknąć okno wiersza polecenia. Cytuj
scarley jones Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 Jest jezyk angielski? Cytuj
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2019 22 minuty temu, scarley jones napisał: Jest jezyk angielski? jest Cytuj
radzi11 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 18 godzin temu, xpos1 napisał: musisz załączyć hibernacje bo jest wyłączona Aby włączyć hibernację, wykonaj następujące kroki: Naciśnij przycisk Windows na klawiaturze, aby otworzyć menu Start lub ekran startowy. Wyszukaj cmd. W wynikach wyszukiwania kliknij prawym przyciskiem myszy pozycję Wiersz polecenia, a następnie kliknij polecenie Uruchom jako administrator. Po pojawieniu się monitu kontroli konta użytkownika kliknij przycisk Kontynuuj. W wierszu polecenia wpisz powercfg.exe /hibernate on, a następnie naciśnij klawisz Enter. Wpisz polecenie exit i naciśnij klawisz Enter, aby zamknąć okno wiersza polecenia. Niestety nie pomogło :/ Cytuj
smiglo5 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Pobrane przez Google Drive, instaluje na wirtualnej maszynie chyba już 3 raz i za każdym razem stoi na "przygotowanie plików do instalacji" na 77% VMware Cytuj
Gość Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 16 minut temu, smiglo5 napisał: Pobrane przez Google Drive, instaluje na wirtualnej maszynie chyba już 3 raz i za każdym razem stoi na "przygotowanie plików do instalacji" na 77% VMware U innych jest ok postaw na virtual box ie Cytuj
Hendrix Opublikowano 3 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2019 AutoPlay FIX nie dziala!!!!! Cytuj
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2019 Ponieważ stwierdzono iż aktualizacje zbiorcze przywracają usunięte komponenty w 1903, powinno być wyłączone - usunięte uptade. Inaczej używanie takiego moda nie ma sensu. Na razie nikt nie wymyślił na to lekarstwa. Cytuj
thcciezje Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 gdy chce wybrac opcje odinstaluj lub zmienprogram z poziomu moj komuter pojawia sie komunikat o przekorczeniu granicy tablicy Da sie jakos to ogranac ?? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Mr.T Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 12 minut temu, norris99 napisał: Linki wygasły. autor wykasował Cytuj
norris99 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Dlaczego. A może mi ktoś na priva jakiś namiar na ten system udostępnić. Bo jestem z niego bardzo zadowolony a przez przypadek go skasowałem z dysku. Z góry bardzo dziękuję Cytuj
Mr.T Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 bo odszedł z forum i zabrał ze soba swoje zabawki miał do tego prawo damian5142 lubi to Cytuj
norris99 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ok rozumiem. Ale chyba ktoś posiada jeszcze tego moda co stworzył i jak by się podzielił to chyba nie była by zbrodnia prawda. Cytuj
Mr.T Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 oczywiscie ze nie po to zostawilem temat Cytuj
norris99 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2019 Oczywiście zgadzam się z tobą w 100%. To może podpowiesz mi jaki system będzie dla mnie odpowiedni to znaczy pod mojego lapka asus gl752vw bo instalowałem już parę systemów ale jakoś żaden nie działał tak jak powinien najlepiej zainstalował bym win 7 ale pod gl752vw sterowników nie ma tylko win 10. To może ktoś inny mi doradzi jaki który system z forum zainstalować na laptopie aby działał stabilnie bardzo był bym wdzięczny. Cytuj
Petr23 Opublikowano 10 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2019 Ktoś mi wytłumaczy jak to możliwe że system zainstalował się w mniej niż 5 minut? I po chwili sam zaczął instalować sobie sterowniki do wszystkiego? Cytuj
Super3511 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 Czy można wiedzieć czy działa sklep? Wysłane z mojego MI 8 Lite przy użyciu Tapatalka Cytuj
norris99 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Peter23 nie widzę w tym nic dziwnego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi