m4s Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Antywirusy które zdały test na 100%: Test Results Vendor % AhnLab 100% Antiy Avast AVG AVIRA Bitdefender BullGuard Chili Security Emsisoft ESET ESTSoft F-Secure G Data Kaspersky Lab McAfee PSafe Sophos STOPzilla Symantec Tencent Total Defense Trend Micro Trustwave Ranking: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Kotecek_PL Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Antywirus na smartfon A wystarczy Windows Phone Cytuj
m4s Opublikowano 22 Marca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Antywirus na smartfon A wystarczy Windows Phone [emoji4]System który umarł Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Hannibal Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Lektura tu: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dostępnego tekstu może być swoistym uzupełnieniem zamieszczonego przez @m4s rankingu. Cytuj
VACek Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Godzinę temu, m4s napisał: System który umarł Wysłane z mojego RNE-L21 przy użyciu Tapatalka System trup = system bezpieczny od ataków Zauważyłem że tylko na coś co ma aktualne wsparcie są ataki. Coś co nie ma wsparcia (umarło) jest olane i nieatakowane Dla tego mam Blackberry i lumie Cytuj
moszter Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 50 minut temu, M4T napisał: System trup = system bezpieczny od ataków Zauważyłem że tylko na coś co ma aktualne wsparcie są ataki. Coś co nie ma wsparcia (umarło) jest olane i nieatakowane Dla tego mam Blackberry i lumie Najlepszy system na smartphone'y, który umarł był bada OS od samsung'a. Cytuj
nudzija Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 @moszter miałem samsung wave y z badaos ale sam mi sie odblokowywał i dzwonił do ostatnio wybieranych numerów Cytuj
VACek Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Godzinę temu, moszter napisał: Najlepszy system na smartphone'y, który umarł był bada OS od samsung'a. Chyba symbiana nie miałeś bada to była straszna lipa Cytuj
moszter Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 3 godziny temu, M4T napisał: Chyba symbiana nie miałeś bada to była straszna lipa 3 godziny temu, nudzija napisał: @M4T symbian fajny sytem A jest to coś oparte chociaż na Linux'ie? To jest system Java'owy i ciesze się że go nie miałem, choć teraz mam go na tosterze . Cytuj
VACek Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Teraz, moszter napisał: A jest to coś oparte chociaż na Linux'ie? To jest system Java'owy i ciesze się że go nie miałem, choć teraz mam go na tosterze symbian opierał się na pythonie C++ i javie Cytuj
MARCIN_ZIOMEK Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 Odnosząc się do symbiana Były wirusy na niego Cytuj
VACek Opublikowano 22 Marca 2019 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2019 1 godzinę temu, MARCIN_ZIOMEK napisał: Odnosząc się do symbiana Były wirusy na niego Właśnie "były" już nikt nie robi na symbiana wirusów MARCIN_ZIOMEK lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi