Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, marqku napisał:

virgin mobile Siostra ma i chwali

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Do czasu !! 

Byłem u nich  2 lata  i jak żona  przez 5 dni nie miała usługi  ( nikt nie mógł  się dodzwonić  ani wysłać sms )  to ich  olałem i to szybko , oczywiście reklamacji nie uwzględnili  bo u nich  wszystko w porządku   i   "  co nam zrobisz  płaszcza pana nie mamy " .

Wszyscy  są  tyle warci  że  ............

4 godziny temu, P1212 napisał:

witam 

jaka siec na kartę jest w chwili obecnej najlepsza ? ?

zależy mi na internecie ( dużych paczkach , wiadomo rozmowy ,smsy 

Czy dobra  to się okaże  w " praniu "  [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jestem u nich dopiero miesiąc i jak na razie  wszystko w porządku  a jak długo ? . Na  samym początku  narobiłem  " szumu "  bo internet cienko  prządł  ( wiadomo play ) ale  poskutkowało  i teraz  prędkość w miarę zadowalająca.

PAMIĘTAJ  żadnych  abonamentów  umów itd . - przenosisz numer  i kiedy chcesz mówisz  do widzenia - mają dobrą opcję że jak nie wykorzystasz internetu to Ci  dokładają go do następnego doładowania. Na obecną chwilę  nic lepszego nie znalazłem.

Opublikowano

Jestem w Vikings Mobile już półtora roku i na razie nie mam co narzekać. Od tygodnia na laptopie mam internet z komórki i filmy oglądam bez zacięć (zgromadziłem 260 Gb na koncie i akurat się przydała ta kumulacja)

Opublikowano

Od wielu lat Orange Free na kartę i żadnych problemów, a do tego transfery bardzo dobre. Tylko nie oficjalna oferta salonowa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

tylko 500GB za 145pln na 5 miesięcy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Szkoda że nie ma już w ofercie 1410GB za 100pln na rok - ehhh... to była oferta. Mam jeszcze taką kartę ważną do marca. :thumbsup: