P1212 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 witam jaka siec na kartę jest w chwili obecnej najlepsza ? ? zależy mi na internecie ( dużych paczkach , wiadomo rozmowy ,smsy Cytuj
Bogdan75 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Ja przykładowo od kilku lat mam Orange Free na karte [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
darkowal Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
berthold61 Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 A2mobile też jest dosyć dobre Cytuj
marqku Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 virgin mobile Siostra ma i chwali [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 4 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2018 Godzinę temu, marqku napisał: virgin mobile Siostra ma i chwali [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Do czasu !! Byłem u nich 2 lata i jak żona przez 5 dni nie miała usługi ( nikt nie mógł się dodzwonić ani wysłać sms ) to ich olałem i to szybko , oczywiście reklamacji nie uwzględnili bo u nich wszystko w porządku i " co nam zrobisz płaszcza pana nie mamy " . Wszyscy są tyle warci że ............ 4 godziny temu, P1212 napisał: witam jaka siec na kartę jest w chwili obecnej najlepsza ? ? zależy mi na internecie ( dużych paczkach , wiadomo rozmowy ,smsy Czy dobra to się okaże w " praniu " [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Jestem u nich dopiero miesiąc i jak na razie wszystko w porządku a jak długo ? . Na samym początku narobiłem " szumu " bo internet cienko prządł ( wiadomo play ) ale poskutkowało i teraz prędkość w miarę zadowalająca. PAMIĘTAJ żadnych abonamentów umów itd . - przenosisz numer i kiedy chcesz mówisz do widzenia - mają dobrą opcję że jak nie wykorzystasz internetu to Ci dokładają go do następnego doładowania. Na obecną chwilę nic lepszego nie znalazłem. Cytuj
P1212 Opublikowano 6 Października 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 czym moge vikinga doladowac ? Cytuj
Franc Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Jestem w Vikings Mobile już półtora roku i na razie nie mam co narzekać. Od tygodnia na laptopie mam internet z komórki i filmy oglądam bez zacięć (zgromadziłem 260 Gb na koncie i akurat się przydała ta kumulacja) Cytuj
Nieobecny Opublikowano 6 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2018 Od wielu lat Orange Free na kartę i żadnych problemów, a do tego transfery bardzo dobre. Tylko nie oficjalna oferta salonowa: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] tylko 500GB za 145pln na 5 miesięcy: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Szkoda że nie ma już w ofercie 1410GB za 100pln na rok - ehhh... to była oferta. Mam jeszcze taką kartę ważną do marca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi