ripek Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 zalezy mi na wydajnosci : minimum 4gb ram, moze byc wiecej minimum 32gb dla uzytkownika, moge odliczyc pare gb na system i du-perele systemowe, moze byc wiecej slot na karte pamieci micro sd od 4 do 7 cali wyswietlacz najlepiej amoled albo jakis zblizony do tego procesor minimum 8 rdzeniowy 2ghz lub lepszy obsluga 5ghz android 7 w gore modul gps pojemna bateria czujnik zblizeniowy pozostale du-perele w telefonie mnie juz nie obchodza nie interesuje mnie zadne : lg, sony, cos opartego na windows itp. w gre wchodza xiaomi, huawei, samsung jak ktos sie zna na tym to prosilbym o modele, oczywiscie wchodzi w gre sprzet uzywany bo watpie zebym cos nowego w tym przedziale dostal z takimi wymaganiami Cytuj
buraq Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 Za 700 zł to takiego cuda nie kupisz chyba ze używane np Xiaomi mi5s plus... Cytuj
sabrex11 Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 pozostaje przejrzeć "uszkodzone" na allegro, bo z tych marek co wymieniłeś ciężko będzie Cytuj
k3vin Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sklep skośnookich, ale wysyłka z magazynu u nas. Cena 173$ [~650zł] Na papierze bardzo dobrze wygląda jak za te pieniądze. Wg Twoich potrzeb to nie wiadomo czy obsługuje 5GHz [nie mogę doczytać, ale ma inne bajery jak NFC to to powinno też mieć] i niepewny ekran, najlepiej obejrzeć jakąś lepszą/sprawdzoną recenzję. Coś na pewno jeszcze można znaleźć, ale czasu dziś mi brak. Cytuj
moszter Opublikowano 29 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2018 Nowe z technologia wyświetlacza - IPS TFT [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - Xiaomi Redmi 6 4/64GB Niebieski [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - Xiaomi Mi A1 32GB Złoty [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - Bluboo S1 4/64GB Czarny z technologia wyświetlacza - AMOLED [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - Doogee Mix 4/64GB Niebieski [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] - ALLview P9 Energy Dual Sim złota mocha Częstotliwości WiFi: 2.4 i 5 GHz - Xiaomi Mi A1 32GB Złoty; Doogee Mix 4/64GB Niebieski; ALLview P9 Energy Dual Sim złota mocha reszta tylko 2.4 GHz System operacyjny: Android 6.0 Marshmallow - ALLview P9 Energy Dual Sim złota mocha reszta Android 7.0 Nougat, a Xiaomi Redmi 6 4/64GB Niebieski - Android 8.0 Oreo Cytuj
ripek Opublikowano 30 Września 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 ok dzieki za modele przejrze je sobie i posprawdzam, jak jeszcze jakies to prosze wpisywac p.s. ten Allview P9 Energy wyglada nawet ciekawie Cytuj
podlos Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Jak masz 100zł więcej to możesz się zainteresować tym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lepszego nie znajdziesz w tej cenie no chyba że z chin albo używka. - bateria 2600mah ale smartfon ma tylko 5mm grubości. W przyszłości dodatkowo można dokupić moduł baterii dodający 3590mah Cytuj
xtumakx Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 7 godzin temu, ripek napisał: ok dzieki za modele przejrze je sobie i posprawdzam, jak jeszcze jakies to prosze wpisywac p.s. ten Allview P9 Energy wyglada nawet ciekawie DO 700 zł tylko Motorola moto g 5s (w orange w promocji za 570 zł) https://www.orange.pl/sklep/Motorola/Motorola-MOTO-G5S/Grafitowy?utm_source=ceneo&polecane&processType=SALE_OF_GOODS&offerType=SIMFREE 32 giga ramu ++ karta pamięci dobry procesor snapdragon a nie jakiś mediatec wyświetlacz full hd Do tego czysty android 3 giga ramu aparat 16 mega i wszystkie bajery łącznie z żyroskopem i czytnikiem lini papilarnych. Czysty android to ogromny boost dla telefonu a w tej cenie nic nie znajdziesz chyba że używki. A tu recenzja https://www.youtube.com/watch?v=uJLXC8k71ho Cytuj
moszter Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 3 godziny temu, xtumakx napisał: DO 700 zł tylko Motorola moto g 5s (w orange w promocji za 570 zł) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 32 giga ramu ++ karta pamięci dobry procesor snapdragon a nie jakiś mediatec wyświetlacz full hd Do tego czysty android 3 giga ramu aparat 16 mega i wszystkie bajery łącznie z żyroskopem i czytnikiem lini papilarnych. Czysty android to ogromny boost dla telefonu a w tej cenie nic nie znajdziesz chyba że używki. A tu recenzja https://www.youtube.com/watch?v=uJLXC8k71ho To to samo co ten Allview P9 Energy, co chcecie od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] teraz połowa smartphone jest oparta o te procesory np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. 3 godziny temu, podlos napisał: Jak masz 100zł więcej to możesz się zainteresować tym: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Lepszego nie znajdziesz w tej cenie no chyba że z chin albo używka. - bateria 2600mah ale smartfon ma tylko 5mm grubości. W przyszłości dodatkowo można dokupić moduł baterii dodający 3590mah Ale poco piszesz ...no chyba że z chin... jak sam dajesz polecasz chińczyka. A po drugie smartphone z serii moto z zostały ogłoszone najgorszymi smartphone roku właśnie dzięki tym dodatkom np. temu niefunkcjonalnemu powerbank'owi... ...bo kto wymyśla powerbank, którego do naładowania trzeba mieć podpięty smartphone. Cytuj
Gość Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Dobra jak chcecie z powodem to proszę bardzo Z Mediatekiem nic nie zrobisz ponieważ do niego nie masz żadnych customów kernelów ani niczego poza rootem i czasem od cudu recovery. Nie wiem jak tam jest z Magiskiem. osobiście nie radzę ci się pchać w te chińskie badziewia bo jeszcze będziesz tego żałował. Mam u siebie porównanie mediateka vs snapdragon i to jest przepaść w takich tańszych telefonach ale rób jak chcesz Cytuj
xtumakx Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 35 minut temu, moszter napisał: To to samo co ten Allview P9 Energy, co chcecie od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] teraz połowa smartphone jest oparta o te procesory np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Tylko z tego co widzę Allview kosztuje 1700 zł a A ten który ja podałem można kupić za 3x mniej. Huwawei ma kirina a samsung samusnga. A co do samych procesorów media tec jest jak celeron w komputerach. Niby mają identyczną specyfikacje jak core ale pod względem wydajności nawet nie ma co porównywać. To samo jest z media tec jedyna ich zaleta to niska cena ale snapdragona czy kirina nawet nie ma ich co porównywać. Ten Allwiew czy xperia w benchmarkach będzie wyglądać super ale w użyciu będzie wyraźnie odstawać przy dużym obciążeniu Cytuj
moszter Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 27 minut temu, TheStraight napisał: Dobra jak chcecie z powodem to proszę bardzo Z Mediatekiem nic nie zrobisz ponieważ do niego nie masz żadnych customów kernelów ani niczego poza rootem i czasem od cudu recovery. Nie wiem jak tam jest z Magiskiem. osobiście nie radzę ci się pchać w te chińskie badziewia bo jeszcze będziesz tego żałował. Mam u siebie porównanie mediateka vs snapdragon i to jest przepaść w takich tańszych telefonach ale rób jak chcesz 22 minuty temu, xtumakx napisał: Tylko z tego co widzę Allview kosztuje 1700 zł a A ten który ja podałem można kupić za 3x mniej. Huwawei ma kirina a samsung samusnga. A co do samych procesorów media tec jest jak celeron w komputerach. Niby mają identyczną specyfikacje jak core ale pod względem wydajności nawet nie ma co porównywać. To samo jest z media tec jedyna ich zaleta to niska cena ale snapdragona czy kirina nawet nie ma ich co porównywać. Ten Allwiew czy xperia w benchmarkach będzie wyglądać super ale w użyciu będzie wyraźnie odstawać przy dużym obciążeniu Z tym Allview to wina [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], bo źle podpisał smartphone, a linki dali do Allview P9 Energy S złoty. A co do [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] to myślałem że zauważycie że HiSilicon Kirin oraz Samsung Exynos wywodzą się z np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] czyli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie jest taki zły. Cytuj
Gość Opublikowano 30 Września 2018 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2018 Co nie zmienia faktu że w tanich telefonach mediatek to nie jest dobry wybór przynajmniej moim zdaniem i z mojego doświadczenia. A co samsunga to może i on opiera się jakoś na mediateku ale sama baza to nie wszystko Cytuj
podlos Opublikowano 1 Października 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2018 14 godzin temu, moszter napisał: To to samo co ten Allview P9 Energy, co chcecie od [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] teraz połowa smartphone jest oparta o te procesory np. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Ale poco piszesz ...no chyba że z chin... jak sam dajesz polecasz chińczyka. A po drugie smartphone z serii moto z zostały ogłoszone najgorszymi smartphone roku właśnie dzięki tym dodatkom np. temu niefunkcjonalnemu powerbank'owi... [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ...bo kto wymyśla powerbank, którego do naładowania trzeba mieć podpięty smartphone. no podpięty a jak. osobno nosić? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi