Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@kris2013 chodzi o to, że można to robić? To jest tak jak z aktualizacjami telefonu przez OTA :) niby nic się nie dzieje ale telefon zwalnia i przestaje czasem działać kilka rzeczy czy aplikacji. Tak samo jest z windowsem ja nigdy tego nie robiłem później spróbowałem i już system nigdy nie był taki sam jak czyścioch. Więc ja modyfikacji nie aktualizuje bo niby po co?

Opublikowano

Jakiś czas używam tego moda. Laptop HP probook i za każdym razem jak postawię od nowa system to mogę zainstalować aktualizacje te krytyczne które robią bałagan w systemie (później oczywiście prawoklik, oczyszczanie i ok). Ostatnio stawiałem system 7 razy pod rząd aby odkryć co powoduje że po zainstalowaniu jakiegoś sterownika nie można przeprowadzić aktualizacji bo wyskakuje błąd. I nie znalazłem, nie mogę do tego dojść i się poddałem. 

Ostatnio zainstalowałem wersję slim i kb4541335 wywalał błąd, zainstalowałem więc wersję RS6 i aktualizacja na świeżutkim systemie przeszła bez problemów.

Także system jest OK, wszystko hula, nie uświadczyłem żadnych błędów. Dzięki za poświęcony czas i extra system.

Opublikowano
W dniu 1.04.2020 o 21:26, as1as napisał:

Jakiś czas używam tego moda. Laptop HP probook i za każdym razem jak postawię od nowa system to mogę zainstalować aktualizacje te krytyczne które robią bałagan w systemie (później oczywiście prawoklik, oczyszczanie i ok). Ostatnio stawiałem system 7 razy pod rząd aby odkryć co powoduje że po zainstalowaniu jakiegoś sterownika nie można przeprowadzić aktualizacji bo wyskakuje błąd. I nie znalazłem, nie mogę do tego dojść i się poddałem. 

Ostatnio zainstalowałem wersję slim i kb4541335 wywalał błąd, zainstalowałem więc wersję RS6 i aktualizacja na świeżutkim systemie przeszła bez problemów.

Także system jest OK, wszystko hula, nie uświadczyłem żadnych błędów. Dzięki za poświęcony czas i extra system.

DZieki serdeczne za odpowiedź !

Opublikowano
50 minut temu, swierszczu22 napisał:

Używałem kiedyś tej wersji , jednej z pierwszych. Na screenach teraz widzę Sklep, jakieś zmiany nadeszły w nowszych wersjach?

Sklep, Update, Xbox?

Sklep i Update - 100% działa. Usługi Xbox Również. 

Opublikowano
Dziękuję!
Obecnie siedzę na 2004 ale mam problem z niektórymi sterami (je***e HP) więc przetestuję odświeżone RS6. 

Na 2004 HP Probook 4540 sam z siebie mi się włączał z uśpienia, długo się też usypiał czasami do 1 minuty to trwało.
Na RS6 tych problemów nie mam.

Nie wysłano przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
1 godzinę temu, lewyrobson napisał:

Witam,

@konuss planujesz jakieś aktualizację? Planuje format w weekend, ale jeżeli wypuszczasz coś nowego to się wstrzymam.

Szczerze naprawdę chciałbym Ale przez ten cyrk mam trochę to wszystko utrudnione. Restrykcje itd. W szpitalu... 

Godzinę temu, zbigniew59 napisał:

A może autor coś zmieni w systemie prócz dodania aktualizacji?

Ogólnie przez ten czas jest ich dużo ale znaleźć czas aby to ugotować :/

Opublikowano

Witam was wszystkich. Mam takie pytanie jaki pobrać aktywator do tej wersji windowsa rs6 by konnus. Chodzi o to jaki jest najlepszy który aktywuje system windows za pomocą licencji cyfrowej. mam tu na myśli w10 digital license activation script, kmspico, w10 digital license ultimate .Pomocy

Opublikowano
2 godziny temu, felcio11a napisał:

Witam was wszystkich. Mam takie pytanie jaki pobrać aktywator do tej wersji windowsa rs6 by konnus. Chodzi o to jaki jest najlepszy który aktywuje system windows za pomocą licencji cyfrowej. mam tu na myśli w10 digital license activation script, kmspico, w10 digital license ultimate .Pomocy

O ile dobrze pamietam musisz sam sobie poradzic temat tabu na tym forum...

Opublikowano
Ne tej wersji mam problem z Office 2019r.
Próbowałem tej porady z tej strony ale lipa...na innej wersji autora nie było tego problemu
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
W nowej wersji postaram się to poprawić.

Wysłane z mojego Wave 2 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ładnie śmiga system. Strasznie brakuje mi prawokliku z 2004. UAC możnaby wyłączyć, dodać kilka apek domyślnie (Chrome, Winrar i/lub 7zip).
Warto by było dorzucić wszystkie C++ redist.
Poza tym działczy elegancko, wszystkie stery łyka bezproblemowo. 
Testowane na dwóch lapkach z Ryzenami 2/3gen oraz obecnie na R9 3900x/Aorus x570/RTX2060. Pojutrze stestuję na starszym piecu.

Polecam!

Opublikowano

Aktualizacja 1-szy post.

I teraz ogólnie opis zmian..

ChangeLog:

- 16.04.2020:

• Najnowsze aktualizacje systemu
  • System tweak-ów oparty o wersję z kompilacji 2004
  • Wracamy do korzeńi tak jak było kiedyś czyli -- wywalona Cortana itp -- Wywalona przeg. Microsoft Edge Chromium -- powaraca Google Chrome
  • WINDOWS UPDATE - W PELNI FUNKCJONALNY - MOŻNA SPOKOJNIE AKTUALIZOWAĆ !!
  • oGÓLNIE WSZYSTKIE OPCJE KTÓRE SĄW MODZIE 2004 SĄ JUŻ TUTAJ...

GORĄCA PROŚBA BO PRZEZ PRZYPADEK ZANIM ZROBIŁEM ZRZUT:

MD5: - - -SHA-1: - - - CRC32: - usun ąłem iso jeśli ktoś mógłby mi podac te dane to uzupełnie w 1-szym poście..

Reszta typu screen itp uzupełnie w miedzy - czasie../.

JanKo6 lubi to
Opublikowano

Hej konuss gdzie można pobrać tą najnowszą aktualizacje z 16 kwietnia i co jest dodane a co usuniętę, czy jest lepsza wydajność, usunięta telemetria, defender całkowicie wyłączony, czy usbceip,consolidator, wifi sense? Pozdrawiam.