szymibtw Opublikowano 26 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2020 @kris2013 chodzi o to, że można to robić? To jest tak jak z aktualizacjami telefonu przez OTA niby nic się nie dzieje ale telefon zwalnia i przestaje czasem działać kilka rzeczy czy aplikacji. Tak samo jest z windowsem ja nigdy tego nie robiłem później spróbowałem i już system nigdy nie był taki sam jak czyścioch. Więc ja modyfikacji nie aktualizuje bo niby po co? Cytuj
felcio11a Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2020 Witam czy wszystko działa w tej modyfikacji typu sterowniki itd? Cytuj
SilverShai Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 W dniu 28.03.2020 o 14:51, felcio11a napisał: Witam czy wszystko działa w tej modyfikacji typu sterowniki itd? Jak nie jesteś doświadczony to lepiej postaw sobie zwykłego WIndowsa. Cytuj
felcio11a Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2020 Mi narazie ta wersja z konuss dziala dobrze tylko musze poinstalowac sterowniki do karty graficznej geforce a i troche powyłączać niektóre pozycje w edytorze zasad grupy i będzie git. Cytuj
DonVitek Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 hej. działa w R6 systemie MS Sklep, zeby mozna bylo np odpalic forze. Dzieki za odpowiedz bo mam starsza wersje zainstalowana i tego wlasnie mi brakuje. Pozdrawiam Cytuj
konuss Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 a jak nowa aktualizacja przechodzi czy nie ??? Cytuj
as1as Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Jakiś czas używam tego moda. Laptop HP probook i za każdym razem jak postawię od nowa system to mogę zainstalować aktualizacje te krytyczne które robią bałagan w systemie (później oczywiście prawoklik, oczyszczanie i ok). Ostatnio stawiałem system 7 razy pod rząd aby odkryć co powoduje że po zainstalowaniu jakiegoś sterownika nie można przeprowadzić aktualizacji bo wyskakuje błąd. I nie znalazłem, nie mogę do tego dojść i się poddałem. Ostatnio zainstalowałem wersję slim i kb4541335 wywalał błąd, zainstalowałem więc wersję RS6 i aktualizacja na świeżutkim systemie przeszła bez problemów. Także system jest OK, wszystko hula, nie uświadczyłem żadnych błędów. Dzięki za poświęcony czas i extra system. Cytuj
GiveMeaChips Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Ej mam 1 wersje i nie dzialaja drukarki Cytuj
as1as Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Usługi bufor wydruku do włączeniaNie wysłano przy użyciu Tapatalka Cytuj
konuss Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 W dniu 1.04.2020 o 21:26, as1as napisał: Jakiś czas używam tego moda. Laptop HP probook i za każdym razem jak postawię od nowa system to mogę zainstalować aktualizacje te krytyczne które robią bałagan w systemie (później oczywiście prawoklik, oczyszczanie i ok). Ostatnio stawiałem system 7 razy pod rząd aby odkryć co powoduje że po zainstalowaniu jakiegoś sterownika nie można przeprowadzić aktualizacji bo wyskakuje błąd. I nie znalazłem, nie mogę do tego dojść i się poddałem. Ostatnio zainstalowałem wersję slim i kb4541335 wywalał błąd, zainstalowałem więc wersję RS6 i aktualizacja na świeżutkim systemie przeszła bez problemów. Także system jest OK, wszystko hula, nie uświadczyłem żadnych błędów. Dzięki za poświęcony czas i extra system. DZieki serdeczne za odpowiedź ! Cytuj
swierszczu22 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Używałem kiedyś tej wersji , jednej z pierwszych. Na screenach teraz widzę Sklep, jakieś zmiany nadeszły w nowszych wersjach? Sklep, Update, Xbox? Cytuj
konuss Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 50 minut temu, swierszczu22 napisał: Używałem kiedyś tej wersji , jednej z pierwszych. Na screenach teraz widzę Sklep, jakieś zmiany nadeszły w nowszych wersjach? Sklep, Update, Xbox? Sklep i Update - 100% działa. Usługi Xbox Również. Cytuj
swierszczu22 Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Godzinę temu, konuss napisał: Sklep i Update - 100% działa. Usługi Xbox Również. Dziękuję! Obecnie siedzę na 2004 ale mam problem z niektórymi sterami (je***e HP) więc przetestuję odświeżone RS6. Cytuj
lewyrobson Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witam, @konuss planujesz jakieś aktualizację? Planuje format w weekend, ale jeżeli wypuszczasz coś nowego to się wstrzymam. Cytuj
renatan Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 19 minut temu, lewyrobson napisał: planujesz jakieś aktualizację? a co to za problem wgrac to co jest a aktualizacje dograć ? Cytuj
Gość Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 A może autor coś zmieni w systemie prócz dodania aktualizacji? Cytuj
as1as Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Dziękuję! Obecnie siedzę na 2004 ale mam problem z niektórymi sterami (je***e HP) więc przetestuję odświeżone RS6. Na 2004 HP Probook 4540 sam z siebie mi się włączał z uśpienia, długo się też usypiał czasami do 1 minuty to trwało.Na RS6 tych problemów nie mam.Nie wysłano przy użyciu Tapatalka Cytuj
konuss Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, lewyrobson napisał: Witam, @konuss planujesz jakieś aktualizację? Planuje format w weekend, ale jeżeli wypuszczasz coś nowego to się wstrzymam. Szczerze naprawdę chciałbym Ale przez ten cyrk mam trochę to wszystko utrudnione. Restrykcje itd. W szpitalu... Godzinę temu, zbigniew59 napisał: A może autor coś zmieni w systemie prócz dodania aktualizacji? Ogólnie przez ten czas jest ich dużo ale znaleźć czas aby to ugotować :/ Cytuj
felcio11a Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Witam was wszystkich. Mam takie pytanie jaki pobrać aktywator do tej wersji windowsa rs6 by konnus. Chodzi o to jaki jest najlepszy który aktywuje system windows za pomocą licencji cyfrowej. mam tu na myśli w10 digital license activation script, kmspico, w10 digital license ultimate .Pomocy Cytuj
konuss Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 2 godziny temu, felcio11a napisał: Witam was wszystkich. Mam takie pytanie jaki pobrać aktywator do tej wersji windowsa rs6 by konnus. Chodzi o to jaki jest najlepszy który aktywuje system windows za pomocą licencji cyfrowej. mam tu na myśli w10 digital license activation script, kmspico, w10 digital license ultimate .Pomocy O ile dobrze pamietam musisz sam sobie poradzic temat tabu na tym forum... Cytuj
killer85-85 Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ne tej wersji mam problem z Office 2019r. Próbowałem tej porady z tej strony ale lipa...na innej wersji autora nie było tego problemu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
konuss Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2020 Ne tej wersji mam problem z Office 2019r. Próbowałem tej porady z tej strony ale lipa...na innej wersji autora nie było tego problemu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]W nowej wersji postaram się to poprawić. Wysłane z mojego Wave 2 przy użyciu Tapatalka Cytuj
swierszczu22 Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Ładnie śmiga system. Strasznie brakuje mi prawokliku z 2004. UAC możnaby wyłączyć, dodać kilka apek domyślnie (Chrome, Winrar i/lub 7zip). Warto by było dorzucić wszystkie C++ redist. Poza tym działczy elegancko, wszystkie stery łyka bezproblemowo. Testowane na dwóch lapkach z Ryzenami 2/3gen oraz obecnie na R9 3900x/Aorus x570/RTX2060. Pojutrze stestuję na starszym piecu. Polecam! Cytuj
Yusei Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Mam pytanko przypadkowo usunąłem wszystkie pola z prawokliku i zamknąłem okienko, gdzie teraz odpalić te ustawienia żeby wszystko przywrócić? Cytuj
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Program files - Easy Contex Menu - EcMenu.exe Przypadkowo to sie raczej takich rzeczy nie robi. Cytuj
konuss Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Nowa wersja w tłoczeniu włąsnie gotuje ;D Cytuj
konuss Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Aktualizacja 1-szy post. I teraz ogólnie opis zmian.. ChangeLog: - 16.04.2020: Najnowsze aktualizacje systemu System tweak-ów oparty o wersję z kompilacji 2004 Wracamy do korzeńi tak jak było kiedyś czyli -- wywalona Cortana itp -- Wywalona przeg. Microsoft Edge Chromium -- powaraca Google Chrome WINDOWS UPDATE - W PELNI FUNKCJONALNY - MOŻNA SPOKOJNIE AKTUALIZOWAĆ !! oGÓLNIE WSZYSTKIE OPCJE KTÓRE SĄW MODZIE 2004 SĄ JUŻ TUTAJ... GORĄCA PROŚBA BO PRZEZ PRZYPADEK ZANIM ZROBIŁEM ZRZUT: MD5: - - -SHA-1: - - - CRC32: - usun ąłem iso jeśli ktoś mógłby mi podac te dane to uzupełnie w 1-szym poście.. Reszta typu screen itp uzupełnie w miedzy - czasie../. JanKo6 lubi to Cytuj
felcio11a Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Hej konuss gdzie można pobrać tą najnowszą aktualizacje z 16 kwietnia i co jest dodane a co usuniętę, czy jest lepsza wydajność, usunięta telemetria, defender całkowicie wyłączony, czy usbceip,consolidator, wifi sense? Pozdrawiam. Cytuj
zbychg Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2020 MD5: 3f508188245084c5ededc34b1196c5d9 SHA1: fb2cc8bd5249b3c68edf26e7bb47f46db1df1376 CRC32: f28d3b02 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi