Skocz do zawartości

Windows 10 Home Pro RS6 v.1909 {x64} by KoNuSS (esd) PL] 2020] - 09.07.2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tu ja ci nie pomogę bo tego autora jeszcze moda nie miałem.Za chwilę będę instalował od tego autora.To nie wina hibernacji,zainstalowałem ten system i uśpienie jest przy wyłączonej hibernacji.Zainstaluj sobie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
2 godziny temu, adonx napisał:

Ja hibernacje zawsze wyłączam i jest ok, ściągnę tą wersje i zainstaluję z ciekawości czy będzie to samo. To włączyć hibernacje >>>> W wierszu polecenia wpisz  >>   powercfg.exe /hibernate on  <<   , a następnie naciśnij klawisz Enter

Wyłączenie hibernacji >>>> W wierszu polecenia wpisz >>  powercfg.exe /hibernate off <<   , a następnie naciśnij klawisz Enter.  Uruchom jako administrator.

A jak nie chcesz całkowicie wyłączać hibernacji możesz ją zredukować wielkość pliku >>>

Wiersza polecenia w trybie administratora. Wpisz teraz poniższą komendę,

powercfg /h /type reduced
i Enter lub przejść spowrotem na pełny full >>>> powercfg /h /type full

Po zrobieniu tego jest tak
Wychodzi na to że jest jakiś bug bo zamiast Uśpij jest wstrzymaj skoro działa?
[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
10 godzin temu, killer85-85 napisał:

Też tak macie?
Nie ma uśpij...

w której wersji bo ogólnie piszesz o tym już w 2 temacie i nie wiem ???

Opublikowano
9 godzin temu, martinooo napisał:

W dziwnym kierunku to wszystko idzie, w większości wypadków mody raczej nie nadają się do użytkowania.

NP ? PROSIŁBYM O SPRECYZOWANIE JAKIM KIERUNKU ?? bo ogólnie takie stwierdzenia są puste totalnie !!! DAj przykłąd co nie działą na jakiej konfiguracji - co instalowales - co sam zmieniales ???? wtedy mozemy dyskusje przeprowadzic i sprawa jasna

8 godzin temu, killer85-85 napisał:

Mod całkiem spoko i mi się podoba ale dawno czegoś takiego nie widziałem jak pokazałem na foto...coś się pozmieniało że nie ma opcji "uśpij"?

Nie w tej wersji mówimy o 1909 - chyba że wujek Microsoft coś zmienił przy aktualizacji - tego nie wiem cały czas już operuje na 2004 bo chce ją przygotować na finalną wersję... 

5 minut temu, killer85-85 napisał:

Ogólnie czyli 1909 . Sprawdzam zaram dam ci odpowiedź - jedno dodam zauważ ze są dwie wersje o której mówimy dokłądnie ??

6 godzin temu, kris2013 napisał:

Nikt nie szczuje ,ale jak stwierdza że mody są nie do użytkowania To pytanie? Co robi na tym forum? 

nie w Ogole to moze PODAJ JAKIEŚ PROBLEMY ITD BO NIE WIDZE TEGO... MAGIKIEM NIE JESTEM w myślach nie czytam chętnie pomogę tylko przy czym ??

4 godziny temu, kris2013 napisał:

Który z tych modów zainstalować? W grę wchodzą W10 HomePro RS6 1909, W10 HomePro v.2004 compact, W10 Pro Slim 2004

1909 jest pewniejsze bo 2004 jest ciągle w fazie testów nawet mozna powiedziećze ja równiez esperymentuje przy tweakach aby wybrać najelepszą konfigurację...

Opublikowano

Witam, zainstalowałem wersje bez cortany. Wszystko bardzo fajnie chodzi tylko jest jedna rzecz która mi przeszkadza. Mianowicie jak wchodze w dysk albo w ten komuter i chce sobie czegos wyszukac na dyskach to ta opcja jest nie aktywna. Mogłbys mi powiedzieć jak to właczyc?

Opublikowano
46 minut temu, kris2013 napisał:

Zainstalowałem system ale nie mogę zainstalować Aktualizacji zbiorczej KB4535996 kod błędu (0x800f081f) W czym problem??

46 minut temu, kris2013 napisał:

@kris2013 w tym że modyfikacji się nie aktualizuje!!! Ludzie skąd wy się bierzecie?!

adonx lubi to
Opublikowano

To coś się zmieniło. Podobno ten system można aktualizować 

Aktualizacja systemu:

Wchodzimy normalnie w Windows Update - ściągamy oraz instalujemy aktualizacje systemu. Czekamy aż system poprosi o restart komputera. Klikamy Uruchom ponownie i czekam na start itd. itd,

To coś się zmieniło. Podobno ten system można aktualizować Patrz post 1. AKTUALIZACJA SYSTEMU

Opublikowano
Godzinę temu, kris2013 napisał:

To coś się zmieniło. Podobno ten system można aktualizować 

Aktualizacja systemu:

Wchodzimy normalnie w Windows Update - ściągamy oraz instalujemy aktualizacje systemu. Czekamy aż system poprosi o restart komputera. Klikamy Uruchom ponownie i czekam na start itd. itd,

To coś się zmieniło. Podobno ten system można aktualizować Patrz post 1. AKTUALIZACJA SYSTEMU

Można aktualizować potwierdzam byłem użytkownikiem tego systemu 

Opublikowano

Ciekawe skąd biorą się  tacy pseudo znawcy. Może przeczytają post 1 ze zrozumieniem AKTUALIZACJA SYSTEMU .Jest napisane jak aktualizować Panie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Autor [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

Problem z logowaniem do konta Office 365. 
Po wpisaniu danych do logowania oraz naciśnięciu przycisku dalej - nie pokazuje się okienko z wpisaniem hasła. 
Na koncie Office 365 brak jest urządzeń, które mogły ograniczy logowanie.

Usługa WebClient jest włączona.

System zainstalowano bez jakichkolwiek zmian.

Opublikowano

@kris2013 sledze ten temat i wiem co bylo z tym windowsem  mimo tego ze mozna go aktualizowac. zaczely sie przywracac wyciete komponety a co za tym idzie to praca autora do kosza... wiec? na 100% jeszcze nikt nie doszedl to tego zeby aktualizowac modyfikacje i ms nie przywracalo wycietych rzeczy :)

lelo2211 lubi to
Opublikowano
Godzinę temu, szymibtw napisał:

@kris2013 sledze ten temat i wiem co bylo z tym windowsem  mimo tego ze mozna go aktualizowac. zaczely sie przywracac wyciete komponety a co za tym idzie to praca autora do kosza... wiec? na 100% jeszcze nikt nie doszedl to tego zeby aktualizowac modyfikacje i ms nie przywracalo wycietych rzeczy :)

No i ogólnie znowu mi brakuje słow. Przecież chyba jest po Polsku napisane??.

Windows Update w pełni działa!! Można spokojnie aktualizować system z zachowaniem opisanych czynności.. Piszę jak byk. Wybacz ale skoro sledzisz temat To sorry ale nie wiem który bo bo chyba nie ten. I ogólnie nie wypowiadaj się za mnie!!!. 

4 godziny temu, martinooo napisał:

Problem z logowaniem do konta Office 365. 
Po wpisaniu danych do logowania oraz naciśnięciu przycisku dalej - nie pokazuje się okienko z wpisaniem hasła. 
Na koncie Office 365 brak jest urządzeń, które mogły ograniczy logowanie.

Usługa WebClient jest włączona.

System zainstalowano bez jakichkolwiek zmian.

Kurde bo to jest wycięte. Piszę na 1-stronie

Opublikowano

Ja mam problem innej natury...

Mam na dysku HDD folder do którego ściągam sobie różne pliki poprzez JDownloader
Ustawiłem aby sortował wg.daty i robi to ale ciągle odświeża i mieli dyskiem jak się coś pobierze oraz jak tam wchodzimy

Wcześniej tak nie było przed instalką Wina...

W czym tkwi problem?

Opublikowano
10 godzin temu, konuss napisał:

No i ogólnie znowu mi brakuje słow. Przecież chyba jest po Polsku napisane??.

Windows Update w pełni działa!! Można spokojnie aktualizować system z zachowaniem opisanych czynności.. Piszę jak byk. Wybacz ale skoro sledzisz temat To sorry ale nie wiem który bo bo chyba nie ten. I ogólnie nie wypowiadaj się za mnie!!!. 

Kurde bo to jest wycięte. Piszę na 1-stronie

Ale co konkretnie?

Opublikowano

Na 95% te problemy co tu piszecie to możecie  rozwiązać sami tylko włączyć sobie myślenie a nie żeby ktoś za was myślał,to niczego się nigdy nie nauczycie wiedzy o systemie Windows.^_^

Opublikowano
2 minuty temu, adonx napisał:

Na 95% te problemy co tu piszecie to możecie  rozwiązać sami tylko włączyć sobie myślenie a nie żeby ktoś za was myślał,to niczego się nigdy nie nauczyćie wiedzy o systemie Windows.^_^

Dobrze piszesz kolego ale naprawdę chętnie pomagam no ale nie raz mi ręce opadają. Opisuje dokładnie co i jak usuwam w modyfikacji. Nawet instrukcje typu jak zastosować itd. Ludzie w ogóle nie czytają co piszę. Przeleciał wzrokiem i wie a później co głupie totalnie idiotyczne pytania. Piszę jak byk że system spokojnie można aktualizować tylko po robimy czyszczenie według. No i tak ludzie piszą że nie można bo to jest mod i popsuje pracę autora. No ku**a pisze ze można tak!! Wątek wyżej Office. Odp na szybko że to jest sciachane dlatego nie. Opisane w usuwanych komponentach co i jak. Dostaje odpowiedź ale co konkretnie? I jak mam na to odpowiedziec! A później ludzie mają pretensje do mnie ze nie odpisuje. Taki leciutki komentarz. 

Opublikowano

Z forum korzysta wiele osób zarówno ci  którzy są dobrymi znawcami, ale również jak i laicy (nie obrażając nikogo). Osoba, która zna się na rzeczy i udostępnia mody jest specjalistą w temacie. Większość ludzi zwraca się do nich jak do specjalisty i oczekują fachowej porady. Nie dla wszystkich wszystko jest jest jasne. Jeżeli idziecie np. do sklepu i prosicie sprzedawcę o informacje o produkcie to co on też ma wam odpowiedzieć - "Ku...wa czytać nie umiesz! Masz napisane jak byk". Jeżeli ktoś nie rozumie informatycznego języka i nie posiada wiedzy na temat WINDOWSA - to będzie pytać. Ludzie oczekują,że będzie działać nie ważne co tam jest zrobione, a w razie problemów piszą. Więc zwracają się do was jak do SPECJALISTÓW. 

Opublikowano

Witam.  @konuss nie obraź się twój system używałem 2-dni i intensywnie go testowałem i nie miałem większych problemów i system jest bardzo dobry ale ja używam v.W.8.1 od @srom-otnika ale mam tez W10 na lapku.Musiał byś robić mody na zamówienie żeby każdemu dogodzić.:D

@martinooo piszesz głupoty pamiętaj że @konuss to nie sklep czy servis on robi to za darmo:laie_67:, po prostu pasjonat.