mielczar515 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2019 Alo alo mistrzu juz 27 stycznia a 11 miales wgrac czekamy ! Cytuj
konuss Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2019 Już leci przepraszam po prostu za dużo na głowie ;/ eidur lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 27 Stycznia 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2019 Windows 10 RS5 17763.292 Link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Modyfikacje: - usunięte wszystkie apikacje Metro - Sklep pozostał ponieważ sam korzystam z tego systemu na codzien - Windows Defender - SmartScreen - usunięte - PrintSpooler - usunięte - OneDrive - usunięte - Internet Explorer - MediaPlayer pozostały - Pulpit 4 ikony - Mój Komputer - Pliki użytkownika - Kosz - Panel sterowania - Panel sterowania - Opcje zasilania - Odkryto - Najwyzsza wydajność - Eksplorator plików - rozszerzenie nazw plików + ukryte elementy - Użytkownik - pełne prawa administratora - Cortana - pełne usunięcie Instalacja systemu: Wyłacznie czysta instalacja. Usunięte wszystkie zapytania podczas instalacji , oczywiście oprócz modyfikacji lub tworzenia partycji. W trybie instalatora pozostawiłem konto online microsoft ponieważ sam z niego korzystam - wyłaczone opcje prywatności itp. Po instalacji system odrazu robi restart - instalowane są wszystkie modyfikacji rejestru ale i nie tylko. Tak na szybko opis za błedy przzepraszam a pytania chętnie odpowiem. Crazy36, slawek1219, Franc i 1 inny lubią to Cytuj
Norbert2352m Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Wszystko ładnie pięknie tylko mam pytanko. Czy ta wersja Pro jest dobra pod gierki? Bo słyszałem że Home się najbardziej nadaje. Pozdro. Cytuj
Franc Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Czy ta wersja Pro jest dobra pod gierki? - tego moda jeszcze nie testowałem, ale między Home a Pro w wersjach niemodyfikowanych różnice wydajności w grach są znikome (w granicach błędu statystycznego). I teraz masz pewnie dylemat - ta odpowiedź jest lepsza czy ta druga o której słyszałeś? Najlepiej samemu potestować na własnej konfiguracji sprzętowej - wynik będzie najpewniejszy Cytuj
Norbert2352m Opublikowano 28 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2019 Kolega ma Home i jest bardzo zadowolony i też chciałbym go zainstalować ale wszystko co jest na necie to z wirusami dla tego tylko ufam tej stronie a na niej niestety jest wszystko nie zaktualizowane tylko najnowszy jest w tym temacie. Z opisu wynika że system jest "czysty" (bez zbędnych apek) więc nie powinno może być znaczącej różnicy. Wcześniej przesiadłem się z 7 na 8.1 Pro i zauważyłem wzrost klatek, nie duży ale był i byłem pozytywnie zaskoczony. Jutro będę miał więcej czasu to może postawie PC na ten system i zobaczymy, a do tego czasu może ktoś napisze jak śmiga chyba że ktoś ma linka do fajnego moda Windowsa 10 Home 64bit tylko po aktualizacji to byłbym bardzo wdzięczny. Cytuj
McVein Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Usługa xbox jest w tym modzie ? Cytuj
renatan Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 a dlaczego ma nie być? skoro nie ma jej w usuniętych (vide str.1) Cytuj
Hendrix Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Jak dla mnie i na moim sprzecie "REWELACJA".Polecam!!!!Wielkie dzieki P. Konuss. Cytuj
pankleks Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Obadał bym ale linki nie działają. Można prosić o jakiś reupload? Cytuj
BGT Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 3 minuty temu, pankleks napisał: Obadał bym ale linki nie działają. Można prosić o jakiś reupload? Link do najnowszej wersji działa poprawnie Cytuj
zxc1992 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Właśnie kupiłem Matebook'a D na Ryzenie. Już zacieram ręce do testów <3 Cytuj
BoogieMan Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 Bardzo bym prosił o pomoc w "reanimacji" Ikony wyszukiwania. Ikona się pojawia ale po kliknięciu wgl nie reaguje. Bardzo często z tego korzystam i mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto ma na to jakiś patent. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 30 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2019 40 minut temu, BoogieMan napisał: Bardzo bym prosił o pomoc w "reanimacji" Ikony wyszukiwania. Ikona się pojawia ale po kliknięciu wgl nie reaguje. Bardzo często z tego korzystam i mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto ma na to jakiś patent. zobacz czy podczas wpisyawania bezpośrednio w menu start masz tak samo (wpisywanie w obu miejscach działa tak samo) BoogieMan lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Usunięta cortana-dlatego nie działa. W zamienniku menu start np. StartIsBack++ powino działać. Tam też jest wyszukiwarka. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
lewyrobson Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 Cześć, da się zainstalować jako wersje Home? Czy tylko Pro? Pytam ponieważ mam tylko klucz do wersji Home. Cytuj
BoogieMan Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 18 godzin temu, kamiloxf napisał: zobacz czy podczas wpisyawania bezpośrednio w menu start masz tak samo (wpisywanie w obu miejscach działa tak samo) 10 godzin temu, zbigniew59 napisał: Usunięta cortana-dlatego nie działa. W zamienniku menu start np. StartIsBack++ powino działać. Tam też jest wyszukiwarka. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki chłopaki ! Cytuj
Nikita_Bennet Opublikowano 31 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2019 wrzuciłem systemik na świeżutki ssd, chodzi, próba instalacji startisback sypie błędami ;( Po instalacji niby działa ale nie tak jak powinno? Jakiś pomysł?? Cytuj
Norbert2352m Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2019 Zainstalowałem systemik w środę i powiem wam że jest sztosik. Dzięki wielkie za wstawkę śmiga jak ta lala, w grach i innym użytkowaniu zero zamulania i tym podobne więc moje największe obawy się nie spełniły całe szczęście. Bezproblemowa aktywacja programem KMS Tools Portable. Myślałem że nie będę mógł się przyzwyczaić po zmianie z 8.1 a tu pozytywne zaskoczenie, jeszcze lepszy niż 7 i 8 razem wzięte. Czekam na najbliższą aktualizacje. Polecam każdemu tego moda. Pozdro Cytuj
sebio Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 23 godziny temu, Norbert2352m napisał: Zainstalowałem systemik w środę i powiem wam że jest sztosik. Dzięki wielkie za wstawkę śmiga jak ta lala, w grach i innym użytkowaniu zero zamulania i tym podobne więc moje największe obawy się nie spełniły całe szczęście. Bezproblemowa aktywacja programem KMS Tools Portable. Myślałem że nie będę mógł się przyzwyczaić po zmianie z 8.1 a tu pozytywne zaskoczenie, jeszcze lepszy niż 7 i 8 razem wzięte. Czekam na najbliższą aktualizacje. Polecam każdemu tego moda. Pozdro również zainstalowałem do testowania, poki co faktycznie smiga Cytuj
niedbalski Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 linki umarły mozna prosic o reup ? Cytuj
Nikita_Bennet Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2019 W dniu 31.01.2019 o 20:21, Nikita_Bennet napisał: wrzuciłem systemik na świeżutki ssd, chodzi, próba instalacji startisback sypie błędami ;( Po instalacji niby działa ale nie tak jak powinno? Jakiś pomysł?? rozwiązane, nowy startisback rozwiązał problem, poza tym na razie chodzi bez problemu. Cytuj
Crazy36 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 22 minuty temu, Arai napisał: linki kaput Do starej wersji tak ale do nowej nie [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
P4VL0 Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2019 W dniu 8.05.2018 o 00:03, konuss napisał: Usunięte wszystkie zapytania podczas instalacji Z ciekawości - jak to zrobiłeś? Jakiś program? Cytuj
konuss Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Plik o nazwie: autounattend.xml . Poczytaj dziecinnie proste. Dodatkowo Zobacz sobie program NtLite chociaż ja go unikam... eidur lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 7 Lutego 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Nowa aktualizacja systemu. Według mnie bardziej stablina. Przechodzi wszystkie testy integralności systemu. Crazy36, eidur i daro_84 lubią to Cytuj
stens Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Godzinę temu, konuss napisał: Nowa aktualizacja systemu. Według mnie bardziej stablina. Przechodzi wszystkie testy integralności systemu. Gdzie, bo linki nie aktywne. Cytuj
TheVipek Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 Siemka,jest tylko jeden problem z którego też wynika pytanie Da się jakoś przywrócić usługi z XBOX?? Potrzebuję ich by korzystac z apki z mic store ;/ Cytuj
Crazy36 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2019 8 godzin temu, stens napisał: Gdzie, bo linki nie aktywne. Czy wszystkim na oczy padło drugi ras wklejam aktywny link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi