martinooo Opublikowano 7 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 Ktoś może poradzić na brak możliwości odblokowanie dysku BitLocker? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
konuss Opublikowano 7 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2019 3 godziny temu, psn555 napisał: Windows update jest wyłączony tak? Nie działa bez problemu eidur lubi to Cytuj
niedbalski Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 A moze lepiej poczekac na service packa do wrzesia i wtedy wydac kolejne iso ? i jak dla mnie to mozna by go jeszcze bardziej pokroic wiem ze czytanie ze zrozumieniem co dla niektorych stwarza ogromny problem ale to jest mod i nie wszystko wszystkim musi działac po to sie kroi system zeby był wydajny i responsywny a jesli wam cos nie działa to jest orginał a jak za wolno chodzi to trzeba zainwestowac w nowa jednostke czy to laptop czy puszka dobra robota konuuss nail57 lubi to Cytuj
Gość Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 16 godzin temu, konuss napisał: Nie działa bez problemu sugerujesz że nie działa lub działa z problemami. co innego jakbyś napisał. Nie, działa bez problemu. Mały błąd a zmienia znaczenie zdania 5 godzin temu, niedbalski napisał: A moze lepiej poczekac na service packa do wrzesia i wtedy wydac kolejne iso ? i jak dla mnie to mozna by go jeszcze bardziej pokroic wiem ze czytanie ze zrozumieniem co dla niektorych stwarza ogromny problem ale to jest mod i nie wszystko wszystkim musi działac po to sie kroi system zeby był wydajny i responsywny a jesli wam cos nie działa to jest orginał a jak za wolno chodzi to trzeba zainwestowac w nowa jednostke czy to laptop czy puszka dobra robota konuuss A moze lepiej poczekac na service packa do wrzesia i wtedy wydac kolejne iso ? i jak dla mnie to mozna by go jeszcze bardziej pokroic wiem ze czytanie ze zrozumieniem co dla niektorych stwarza ogromny problem ale to jest mod i nie wszystko wszystkim musi działac po to sie kroi system zeby był wydajny i responsywny a jesli wam cos nie działa to jest orginał a jak za wolno chodzi to trzeba zainwestowac w nowa jednostke czy to laptop czy puszka dobra robota konuuss 2 razy ten sam tekst. Cytuj
Poll300 Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 No muszę przyznać że początek z tym modem wygląda obiecująco działa przyzwoicie a jak wasze opinie ? Cytuj
sebio Opublikowano 8 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2019 28 minut temu, Poll300 napisał: No muszę przyznać że początek z tym modem wygląda obiecująco działa przyzwoicie a jak wasze opinie ? mam juz go tydzien i śmiga bez zarzutu Cytuj
Poll300 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2019 12 godzin temu, sebio napisał: mam juz go tydzien i śmiga bez zarzutu A to super na razie działam na tym Cytuj
konuss Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 Nowa aktualizacja w drodze wlasnie sie kompresuje ESD. Za godzinke beda linki eidur lubi to Cytuj
konuss Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 Nowa aktualizacja w pierwszy poście !!! eidur lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 21 minut temu, konuss napisał: Nowa aktualizacja w pierwszy poście !!! jakie zmiany , bo ten ostatni mod przerąbisty Cytuj
konuss Opublikowano 10 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 najnowsza aktualizacja do wersji 18362.239, naprawiony zdalny pulpit i dodatki. poprawki stabilnosci. eidur lubi to Cytuj
sebio Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 15 minut temu, konuss napisał: najnowsza aktualizacja do wersji 18362.239, naprawiony zdalny pulpit i dodatki. poprawki stabilnosci. no to sie skusze może na weekend Cytuj
martinooo Opublikowano 10 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2019 Jak na razie po instalacji wszystko gra i buczy więc jest ok :D Cytuj
Poll300 Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2019 Tak to się nazywa, dopiero co zainstalowałem wcześniejsze wydanie właśnie od Konussa bardzo bardzo udane !!! teraz zaktualizuje do tej najnowszej wielkie dzięki za szybką i udaną robotę Cytuj
konuss Opublikowano 11 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2019 czy ktoś ma problem z czarnym ekranem przed logowaniem ??? eidur lubi to Cytuj
Ataman Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2019 Czy autor zamieścił najnowszą wersje w 1 poście czy trzeba szukać pomiędzy stroną 1 a 23 ? Cytuj
AlonsoPL Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2019 Masz w pierwszym poście link do najnowszej wersjiWysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj
Ataman Opublikowano 11 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2019 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzięki doczytałem na ostaniej stronie jaka jest najnowsza wersja........ @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzięki za system zainstalowałem na pc normalnie wcześniejsze wersje tylko na virtual box ie, i teraz na starszej wersji na virtual mam przycisk home czyli szybki dostep do włącz wyłącz wi-fi i tak dalej w tej wersji go nie mam jest zablokowany? czy całkiem usunięty? Do tego widzę że po instalacji na zdjęciu które przedstawiłeś zajmuje nieco ponad 7gb u mnie prawie 2 tyle zainstalowałem sterownik grafiki inną przeglądarkę i to wszystko 5gb chyba to nie waży wybrany system to Windows Pro bo licencja już siedziała z tego systemu jakieś rady ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
wioslo1 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 (edytowane) mial ktos na poprzzedniej wersji problem z zainstalowaniem drukarki po wifi? czy moze w najnowszej zostalo to usuniete bo wydaje mi sie ze Konuss cos wspominal o tym kiedys jakby co da sie to zmienic poprzez wlaczenie buforu wydruku Edytowane 12 Lipca 2019 przez wioslo1 Cytuj
sebio Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 4 godziny temu, wioslo1 napisał: mial ktos na poprzzedniej wersji problem z zainstalowaniem drukarki po wifi? czy moze w najnowszej zostalo to usuniete bo wydaje mi sie ze Konuss cos wspominal o tym kiedys jakby co da sie to zmienic poprzez wlaczenie buforu wydruku w kazdym modzie u mnie drukarka wifi drukuje Cytuj
wioslo1 Opublikowano 12 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2019 u mnie wyswietlalo komunikaty "uslugi domenowe w usludze Active Directory sa aktualnie niedostępne" oraz usluga lokalnego buforu wydruku nie jest uruchomiona" i tak jak pisalem wlaczylem w uslugach bufor i dziala, ale na "czystej" instalacji nie bylo tego problemu a tutaj przy probie polaczenia z drukarka wywalalo jeszcze "brak sterownika" ogolnie oprocz tego jak na razie mod na win to go smiga niezle i do tego malo zajmuje co ma znaczenie przy systemie na pendrivie Cytuj
jacobobbo Opublikowano 15 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2019 Jestem od soboty i rewelka. Jedyne co zauważyłem to problem, że komputer sam przechodzi w stan uśpienia mimo wyłączenia tej opcji. Czy ktoś miał podobnie ? Poza tym petarda ! Wielkie dzięki Konuss ! Cytuj
konuss Opublikowano 16 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 Nowa aktualizacja w pierwszym poscie. Zmiany: - naprawiony tweak z System Reserved - iso troszkę wieksze bo pozostał Recovery .img + opcje - mniejsze cięcia a dokłądniejsze,,, - po instalacji u mnie na czysto zajmuje 6.2 GB - zacząłem wprowadzać opcje CompactOS więc chciałbym dostać od was opinie.... W dniu 12.07.2019 o 01:43, Ataman napisał: @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzięki doczytałem na ostaniej stronie jaka jest najnowsza wersja........ @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzięki za system zainstalowałem na pc normalnie wcześniejsze wersje tylko na virtual box ie, i teraz na starszej wersji na virtual mam przycisk home czyli szybki dostep do włącz wyłącz wi-fi i tak dalej w tej wersji go nie mam jest zablokowany? czy całkiem usunięty? Do tego widzę że po instalacji na zdjęciu które przedstawiłeś zajmuje nieco ponad 7gb u mnie prawie 2 tyle zainstalowałem sterownik grafiki inną przeglądarkę i to wszystko 5gb chyba to nie waży wybrany system to Windows Pro bo licencja już siedziała z tego systemu jakieś rady ? [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Naprawione w nowej wersji... eidur lubi to Cytuj
chopin Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 Mam problem po czystej instalacji: Win_10_Home_Pro_1903_x64_18362.239_16.07.2019 Próbuję zainstalować przeglądarkę, pojawia się okno do wpisania hasła administratora. Jeżeli wybiorę konto lokalne nic się nie dzieje. Cytuj
tombycz Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 Czy ktoś wie co to za wersja? Cytuj
obnibus Opublikowano 16 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2019 7 minut temu, tombycz napisał: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Czy ktoś wie co to za wersja? Wersja testowa mimo iż w10 to beta Cytuj
Ataman Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki za zainteresowanie system nadal ponad 10gb ale to mniej ważne przycisku nadal brak zainstalowałem wersje pro i home to samo w obu Data kompilacji 12-07-2019 czy nowa wersja nie powinna mieć innej daty? StartIsBack Plus 2.8.6 Pre Actived Windows 10 ,może komuś sie przyda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
konuss Opublikowano 17 Lipca 2019 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 19 godzin temu, chopin napisał: Mam problem po czystej instalacji: Win_10_Home_Pro_1903_x64_18362.239_16.07.2019 Próbuję zainstalować przeglądarkę, pojawia się okno do wpisania hasła administratora. Jeżeli wybiorę konto lokalne nic się nie dzieje. Jaka przeglądarke jeśli mogę spytać. 8 godzin temu, Ataman napisał: @[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Dzięki za zainteresowanie system nadal ponad 10gb ale to mniej ważne przycisku nadal brak zainstalowałem wersje pro i home to samo w obu Data kompilacji 12-07-2019 czy nowa wersja nie powinna mieć innej daty? StartIsBack Plus 2.8.6 Pre Actived Windows 10 ,może komuś sie przyda [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Instalowałem ta wersje modu na 12 kompach w żadnym z nich wersja Pro. Nie przekraczała 7 GB. Czysto po instalacji. Jeśli zaczyna pobierać sterowniki i aktualizacje to się nie dziwię. Dodam fakt że w tej wersji zostało Recovery które również zaczyna pracować więc. Proszę mi powiedzieć ile zajmuje system CZYSTY PO INSTALACJI O jaki przycisk chodzi bo nie mogę zrozumieć? eidur lubi to Cytuj
kubulwg Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2019 Czy na tym systemie normalnie zaktualizuje drivery przez menedżera? Co z Windows Update? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi