Skocz do zawartości
  • 0

Microsoft Lumia 640 LTE dosyć szybko rozładowująca się bateria

Pytanie

Opublikowano

Cześć,

Od 1 lutego Microsoft Lumia 640 lte traci w ciągu nocy (dokładnie 8 godzin)20% baterii .

W grudniu aktualizowałem do Windows 10 mobile (obecnie ma zainstalowane najnowsze aktualizacje ) i do końca stycznia było ok tel dawał radę 2-3 dni bez ładowania a teraz ledwo co wytrzyma 2 dni (drugiego dnia ma 18% baterii ) .

Co zrobiłem:

- Naładowałem do 100%, włączyłem tryb samolotowy - w 8 godzin 15% baterii mniej

- Wyłączenie i włączenie prawdopodobnie (nie jestem tego pewny w 100%) pomogło bo tel jak wcześniej 2-3 dni daje radę

Czego nie mogę zrobić :

- Bez kabla USB nie mogę wrócić do poprzedniej wersji WP 8.1, wgrać na czysto Windows 10 Mobile

Więc co mi zostanie z tym zrobić ?

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Co za problem zdobyc kabel USB i przeinstalować system?

Problem w tym że zbieram na PC więc nie mogę ok 10zł zmarnować na kabel usb :D  .

W nocy ubywa 2% baterii.

Od 3 dni na jednym ładowaniu (dziś będzie 4 ), (jeszcze 45% baterii) i to akurat jest do zaakceptowania  ale nie rozumiem dla czego musiałem wyłączyć i włączyć lumie <_ .>

Co do kabla usb  coś Lumia nie trybi od SE Xperia Neo V (jedyny kabel usb w domu :) ) .

Im dłużej zastanawiam tym bardziej obstawiam że to wina systemu lub jakieś aplikacji (hmm no ale wszystkie mam wyłączone więc nic chyba w tle nie działa ) .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie