Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jaka bedzie różnica miedzy systemami ? obecnie mam zainstalowany:
Win Eight Pro One - Spring Project 2015 x64 Extreme ver.2
z tego co widze to moj bedzie miał aktualizacje do 2015 r a Win 8.1 Personal System (PS) 2k17 do 2017 roku?
co jeszcze ?
Ten jest nowszy - i najprawdopodobniej bardziej "dopieszczony"

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

linki do obu obrazow dzialaja bezproblemu predkosc

ss.jpg

pliki nie sa umarłe !

i na dodatek podanly jest juz plik torrent dodatkowo !

SivajGaming sprawdz zanim napiszesz

Opublikowano
Cześć [emoji3]
Da radę to odpalić tego moda na Ryzenie 5 1600X bez jakiś wyjątkowych kombinacji?
Ja korzystałem przez dużo czasu na 1500x bez żadnych problemów :D do 8.1 pasują stery od 10 jak coś

Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dzień dobry, sytuacja zmusiła mnie do zadana pytania, otóż mam problem z usługą sppsvc ( Usługa Platformy Ochrony Oprogramowania Microsoft) włącza się co chwilę, co kilka chwil zjadając zasoby procesor 30-90% wiem że można wyłączyć tą usługę kluczem w rejestrze, o takim > [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sppsvc] zmieniam wartość "Start" na 4 i jest wyłączona, procesor się uspokaja, ale rodzi kolejny problem...nie wiem, jak to napisać, ale razem z tą usługą, wyłącza się też aktywacja systemu, który aktywowałem już chyba wszystkim, jednak preferuję KMSa...na stronach zagranicznych, jak i PL jest tylko napisane, jak wyłączyć tę usługę i że "świruje" ona właśnie przez KMSa, ale czym bym nie aktywował, jest to samo...Jeśli ktoś, byłby tak miły i dysponował wiedzą, jak to ogarnąć to byłbym bardzo wdzięczny...

Pozdrawiam Kamil.

Opublikowano
7 godzin temu, kamil198790 napisał:

Dzień dobry, sytuacja zmusiła mnie do zadana pytania, otóż mam problem z usługą sppsvc ( Usługa Platformy Ochrony Oprogramowania Microsoft) włącza się co chwilę, co kilka chwil zjadając zasoby procesor 30-90% wiem że można wyłączyć tą usługę kluczem w rejestrze, o takim > [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\sppsvc] zmieniam wartość "Start" na 4 i jest wyłączona, procesor się uspokaja, ale rodzi kolejny problem...nie wiem, jak to napisać, ale razem z tą usługą, wyłącza się też aktywacja systemu, który aktywowałem już chyba wszystkim, jednak preferuję KMSa...na stronach zagranicznych, jak i PL jest tylko napisane, jak wyłączyć tę usługę i że "świruje" ona właśnie przez KMSa, ale czym bym nie aktywował, jest to samo...Jeśli ktoś, byłby tak miły i dysponował wiedzą, jak to ogarnąć to byłbym bardzo wdzięczny...

Pozdrawiam Kamil.

A Próbowałeś tego aktywatora [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
8 godzin temu, Crazy36 napisał:

A Próbowałeś tego aktywatora [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Tak, próbowałem i dzieje się to samo...próbowałem już prawie każdego aktywatora i prawie każdym, aktywuje się bardzo sprawnie, szybko ale później problem z tą usługą, a dodam jeszcze, że jak wyłączyć usługę przed aktywacją, to żaden aktywator nie działa...

Opublikowano

Dobry wieczór, poradziłem sobie w końcu, a tym aktywatorem 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

blokuje on tą usługę z automatu, widnieje jako zatrzymana a system aktywowany nadal :)

Pozdrawiam, Kamil.

Opublikowano

Witam,

Czy istnieje sposób na naprawę żółtego wykrzyknika ?

Brak dostępu do Internetu. Połączenie jest ograniczone.

Internet działa ale wykrzyknik jest cały czas ...

Znalazłem info że może to mieć powiązanie ze zmienioną nazwą systemu ?

Proszę o podpowiedź jak to naprawić , restart sieci nie pomaga.

Z góry serdecznie dziękuję

Opublikowano

Ma ktoś może najnowszą wersję (WIN8.1X64PS) - bez kompresji ESD

>  (czyli z instal.wim), nie mogę sam konwertować  - ( korzystam obecnie z "net-kafejki"),

będę wdzięczny za pomoc ...

Opublikowano

Z moda korzystam już blisko od roku. Mój problem dotyczy aktywacji i usunięcia watermarka. Zazwyczaj wystarczył aktywator klik i gotowe. Tym razem mam jednak problem jak na zdjęciu.  Wyszukiwałem w googlach fraz z "0x80040154" itp, ale nic nie znalazłem co by pomogło. Oczywiście antywirus, firewall etc. wyłączone. Próbowałem nawet manualnie wpisać key z poradnika Crimsona jako ostateczność, ale tak jak się spodziewałem - nic to nie dało. Macie jakieś porady czy szykować się do formatu?

Opublikowano
3 minuty temu, Nath napisał:

Z moda korzystam już blisko od roku. Mój problem dotyczy aktywacji i usunięcia watermarka. Zazwyczaj wystarczył aktywator klik i gotowe. Tym razem mam jednak problem jak na zdjęciu.  Wyszukiwałem w googlach fraz z "0x80040154" itp, ale nic nie znalazłem co by pomogło. Oczywiście antywirus, firewall etc. wyłączone. Próbowałem nawet manualnie wpisać key z poradnika Crimsona jako ostateczność, ale tak jak się spodziewałem - nic to nie dało. Macie jakieś porady czy szykować się do formatu?

wylacz antivira :)

Opublikowano
8 minut temu, Nath napisał:

Spróbuj tego aktywatora [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano
17 minut temu, Crazy36 napisał:

Spróbuj tego aktywatora [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Dalej nic :/ Watermark zniknął, ale za jakiś czas znowu się pojawi :(

Opublikowano
W dniu 28.07.2019 o 15:51, jnm napisał:

Ma ktoś może najnowszą wersję (WIN8.1X64PS) - bez kompresji ESD

>  (czyli z instal.wim), nie mogę sam konwertować  - ( korzystam obecnie z "net-kafejki"),

będę wdzięczny za pomoc ...

pewnie że się powtarzam, lecz  zależy mi ..

Opublikowano
Teraz, zbiropl napisał:

win ladnie smiga, ale problem z aktywacja jak byl tak jest.... moze autor tematu zapoda co trzeba bo takowy dobry aktywator zapewne posiada skoro smiga na tym systemie....czy nie???

Podczas instalacji pomijasz podanie klucza, aktywujesz dopiero po instalacji systemu i sterowników :)