podlos Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Od pewnego czasu meczy mnie bluescreen dpc watchdog violation. Robiłem reinstal sytemu, i dalej się pojawia. Czytałem że to problem ze sterownikami, zainstalowałem od nowa i dalej jest. Pojawia się losowo. Nieraz nawet jak odpalę komputer to się pojawia. Nie wiem co mam z nim zrobić Cytuj
my_g0t Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Sprawdź pamięci RAM, tudzież temperaturę procka, VGA. Warto abyś zrobił zdjęcie ekranu, bo tak to takie strzelanie na ślepo ... Cytuj
podlos Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 W jakimś programie mam to zrobic? Cytuj
my_g0t Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Informacja CPU - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Pamięci - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Karta graficzna - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Temperatury procka i nie tylko - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Instrukcja - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
podlos Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2014 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
podlos Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Info z BlueScreenView [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
TeBabok Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Masz źle instaluje windowsa 8.1 z partycji hal.dll boot.ini jego uszkodzinie Lub HDD Health Pokaz zakładanie SMART logi. Cytuj
evil45879 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 poprawnie sorry za spam ale pisze z telefonu :/ cały czas wciska Cytuj
provectus Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2014 wsparcie dla gpu upadlo na w7, ale... źle instalujecie... zrob format, zainstaluj same stery gpu 14.4 (od płyty all sie instalują najnowsze) i wsio lata, nic wiecej poza sieciówka realteck'iem nie potrzebne u amd, ale wymien paste na cpu bo sie zaczyna grzać (BOX?)... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi