adamkon Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] linki : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Screeny [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] sprawdzone na Win 7 i 8.1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jeśli ci pomogłem daj strzałeczkę, ciebie nie kosztuje mi zwiększa reputację. Dzięki ! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
razor1995 Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Jakieś screeny? Nie ma screenów = nie ma punktów rep Quote
ziloth Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 A ja dam mu repę...Instalujesz, wchodzisz w folder instalacji i klikasz instalator pakietu. Działa. (Aktualnie Win8.1 męczę... ). Quote
Guest Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Nie ma nic oprócz linku. Skąd to jest, do czego, po co, jak ? - Wszystko dobre pytania ale czasem lepiej iść w jakość a nie ilość Quote
ziloth Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Częściowo racje macie panowie, ale w nazwie "..Theme Pack for Windows" to chyba wiadomo o co kaman... Quote
adamkon Posted September 8, 2017 Author Report Posted September 8, 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Screeny - post #1 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Jeśli ci pomogłem daj strzałeczkę, ciebie nie kosztuje mi zwiększa reputację. Dzięki ! [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
Guest DRAGO Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 A czy działa na w10 a i proszę o normalne screeny a nie link do pobrania sreenów. Quote
Guest Posted September 8, 2017 Report Posted September 8, 2017 Częściowo racje macie panowie, ale w nazwie "..Theme Pack for Windows" to chyba wiadomo o co kaman... Aha czyli jak Procesor jest do komputera, albo koło do samochodu to też "wiadomo o co kaman" no nie i pasuje do wszystkiego albo się domyśl ;/ Quote
Recommended Posts