Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
38 minut temu, ampa napisał:

To dokładnie tak samo jak ja,a gdzie 2004?...mój komp chyba uważa ją za wadliwą i czeka na najnowszą

Przejście z wersji 1909 na 2004 może być problematyczne. Sugerowałbym nową instalację po formacie - jak tylko djrys udostępni nam ISO

Opublikowano

Ja jadę na systemie już ponad 8 lat bez formatu (z aktualizacją z 7) i nie mam zamiaru na razie stawiać na czysto a problemy jak się pojawią rozwiązywać...no chyba że sytuacja mnie zmusi...jak do tej pory-odpukać nie zmusiła.:)

Opublikowano
28 minut temu, henryt napisał:

Wersja x64 19042.572 20H2  nie ściąga się z konta google nawet po zalogowaniu (przekroczony limit).

na to już nic nie poradzę trzeba odczekać 24h polityka googla są jeszcze dwa inne hostingi

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

henryt lubi to
Opublikowano

2 godziny temu, henryt napisał:

Wersja x64 19042.572 20H2  nie ściąga się z konta google nawet po zalogowaniu (przekroczony limit).

2x pobierałem z serwisu MEGA bo faktycznie z gogla nie działa i 2 razy pojawiają się błędy sum kontrolnych danych przy rozpakowaniu ;/ 

Coś jest nie tak z tymi obrazami ? Może jeszcze raz dało by rade je uploadować ??

Opublikowano

Witam ; to samo co kolega powyżej - ściągałem 2 razy z MEGA i 2 razy z Uptobox ... ( Wersja x64 19042.572 20H2 )  i za każdym razem przy wypakowywaniu błędy sum kontrolnych ....

( rozpakowywane najnowszym WinRar i najnowszym 7zip ) .

Opublikowano
6 minut temu, Toolmaniac napisał:

Witam ; to samo co kolega powyżej - ściągałem 2 razy z MEGA i 2 razy z Uptobox ... ( Wersja x64 19042.572 20H2 )  i za każdym razem przy wypakowywaniu błędy sum kontrolnych ....

( rozpakowywane najnowszym WinRar i najnowszym 7zip ) .

Jak widać "koronaświrus" zainfekował nawet archiwa ;>

Toolmaniac lubi to
Opublikowano
3 godziny temu, CzarnyPSP napisał:

Pobieranie  z mega nie udane, z google drive nie da sie w ogóle xd 

Wrzuci ktoś wersje 2004 x64 na jakiś normalny serwer? 

obraz.png.43e29309fe611806cead0af2cfb318df.png

wstawie jeszcze raz  ale jak widać wszystko ok

6 godzin temu, doktorwatson napisał:

2x pobierałem z serwisu MEGA bo faktycznie z gogla nie działa i 2 razy pojawiają się błędy sum kontrolnych danych przy rozpakowaniu ;/ 

Coś jest nie tak z tymi obrazami ? Może jeszcze raz dało by rade je uploadować ??

20 H2  też ok

Opublikowano

podane wersje wcześniej wstawione jeszcze raz

8 godzin temu, normalnanazwa napisał:

Podanie klucza przy wersji Dev Channel  20H2 20236.100  jest wymagane?

wyszła wczoraj wersja z vjakąs poprawka podajrze 20H2 20236.1005 dziś ją wstawie

Opublikowano
17 godzin temu, djrys napisał:

wstawie jeszcze raz  ale jak widać wszystko ok

Mi chodziło o brak możliwość pobrania , nie o to czy obraz jest uszkodzony.

Pobrałem w końcu z tego trzeciego .

System świetny śmiga az miło ! Dziękuję!