Skocz do zawartości

Czy jest jakiś sposób na wypakowanie tych plików bez ręcznego zmieniania ich nazw?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Proszę spójrzcie na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników].

Czy istnieje jakiś program lub skrypt który automatycznie zmieni nazwy archiwum na 3H21D.part01, 3H21D.part02, 3H21D.part03, itp. ?

Opublikowano

Tak jest taki program. Tylko jak pobierzesz all.  Program to total commander a narzędzie z jego menu to narzędzie wielokrotnej zmiany :)

:) kurs tez będzie 

Dziękuję, a mogę zapytać kiedy będzie?  :)

Opublikowano

przecież to są party jednego pliku (dla każdej nazwy jeden plik) i muszą być w tych nazwach by się poprawnie wypakowało 

Opublikowano

przecież to są party jednego pliku (dla każdej nazwy jeden plik) i muszą być w tych nazwach by się poprawnie wypakowało

Niekoniecznie. Jeśli różne party pochodzą z różnych hostingów, mogą mieć doklejone śmieci w nazwie pliku. Tutaj gołym widać, że wszystkie pliki PRZED JAKIMKOLWIEK WYPAKOWANIEM powinny mieć przed kropką 3H21D.

Opublikowano

Skoro sa z innych hostingow to niema opcji by ze soba dzialaly

Może być 10 plików i każdy z innego hostingu.. ważne by były identyczne pod względem wagi i partowania. Waga może być inna.. na końcu po pobraniu wystarczy wszystkie pliki nazwać identycznie i się rozpakowują.

Natomiast jeśli będzie ich dzielić waga partów / sposób łączenia to nie mam pojęcia czy wtedy da radę zmienić na taką samą wagę i rozpakować.. być może się nie da... nie wiem.. a jeśli się da to też nie wiem czy rozpakowuje dobrze czy bez komunikacie o błędzie lecz tak naprawdę nie prawidłowo.

Opublikowano

Nazwy mogą być różne. Tzn. ten sam schemat (np. 3H21D) + doklejone śmieci. Ważne żeby wszystkie party pochodziły z tego samego źródła (pakera). Różna waga plików może sugerować, że nie pochodzą z tej samej "produkcji" i nie da się ich wypakować. Wyjątkiem jest ostatni plik, który może być mniejszy.