mrblack Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Witam wszystkich. Proszę spójrzcie na [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]. Czy istnieje jakiś program lub skrypt który automatycznie zmieni nazwy archiwum na 3H21D.part01, 3H21D.part02, 3H21D.part03, itp. ? Cytuj
VACek Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Nie bardzo rozumiem o co chodzi, rozpakuj zmień nazwy a później zaznacz wszystkie i rozpakuj winrarem Cytuj
Jakub Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Tak jest taki program. Tylko jak pobierzesz all. Program to total commander a narzędzie z jego menu to narzędzie wielokrotnej zmiany kurs tez będzie Cytuj
mrblack Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Tak jest taki program. Tylko jak pobierzesz all. Program to total commander a narzędzie z jego menu to narzędzie wielokrotnej zmiany kurs tez będzie Dziękuję, a mogę zapytać kiedy będzie? Cytuj
mrblack Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Nowe nazwy się nie zgadzają. Co robię nie tak? Cytuj
piosylant Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Wszystkie części muszą mieć takie same nazwy przed kropką. Rozpakujesz to WinRARem, 7-zipem itp. Klikasz tylko na ****.part1.rar prawym i wybierasz "Wypadku tutaj". Cytuj
mrblack Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Poprawna komenda: 3H21D.[N-6-] Cytuj
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 przecież to są party jednego pliku (dla każdej nazwy jeden plik) i muszą być w tych nazwach by się poprawnie wypakowało Cytuj
Darson Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 A może nie posiadasz wszystkich części znaczących ilości tych partów? i stąd ten problem nie wypakowania. Cytuj
piosylant Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 przecież to są party jednego pliku (dla każdej nazwy jeden plik) i muszą być w tych nazwach by się poprawnie wypakowało Niekoniecznie. Jeśli różne party pochodzą z różnych hostingów, mogą mieć doklejone śmieci w nazwie pliku. Tutaj gołym widać, że wszystkie pliki PRZED JAKIMKOLWIEK WYPAKOWANIEM powinny mieć przed kropką 3H21D. Cytuj
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Skoro sa z innych hostingow to niema opcji by ze soba dzialaly Cytuj
piosylant Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 No jak nie? Wiele "rzeczy" umieszczanych jest w sieci w taki sposób. Przerabiałem już takie rzeczy, jakie autor pokazał na screenie, więc nie dziwi mnie to za bardzo. Cytuj
RemixPL1994 Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2017 Skoro sa z innych hostingow to niema opcji by ze soba dzialaly Może być 10 plików i każdy z innego hostingu.. ważne by były identyczne pod względem wagi i partowania. Waga może być inna.. na końcu po pobraniu wystarczy wszystkie pliki nazwać identycznie i się rozpakowują. Natomiast jeśli będzie ich dzielić waga partów / sposób łączenia to nie mam pojęcia czy wtedy da radę zmienić na taką samą wagę i rozpakować.. być może się nie da... nie wiem.. a jeśli się da to też nie wiem czy rozpakowuje dobrze czy bez komunikacie o błędzie lecz tak naprawdę nie prawidłowo. Cytuj
piosylant Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2017 Nazwy mogą być różne. Tzn. ten sam schemat (np. 3H21D) + doklejone śmieci. Ważne żeby wszystkie party pochodziły z tego samego źródła (pakera). Różna waga plików może sugerować, że nie pochodzą z tej samej "produkcji" i nie da się ich wypakować. Wyjątkiem jest ostatni plik, który może być mniejszy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi