Jump to content

walterM

Użytkownik
  • Content Count

    18
  • Posty z Chatbox

    0
  • Joined

  • Last visited

About walterM

  • Rank
    Użytkownik

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1 tak czy tak kiedys bedzie wymog by zainstalowac najnowsze 2 xfx gold Dzialal dobrze, po OC cpu tez, do czasu 3 jest taka mozliwosc, bylo pare spiec jak narazie przy malym obciazeniu w grze i 100% w benchmarkach dziala dobrze mozna zamknac gdyz raczej nic innego sie nie wymysli. dziekuje
  2. Dziekuje wszystkim za pomoc. 90% pewnosci ze to zasilacz. Odpalam program testowy na najnizszych ustawieniach i rozdzielczosci 800x600 i dziala przez 3,5 godziny. Tylko bardzo dziwne iz benchmark przy katowaniu cpu i gpu na 100% wydajnosci sie nie wylanczal.
  3. " Aktualizacja biosu. " bios ma teraz najnowsza wersje jak i ustawienia fabryczne. (nic to nie dalo) aktualizacja: Przeinstalowalem z powrotem do win 8.1 zainstalowane poza steam/csgo: sterownik do internetu intel ethernet najnowszy sterownik do karty nvidia firewall(testowalem tez przy wylaczonym) i Tyle! 2 opcje albo virus ktory siedzi gleboko w sterowniku dysku/biosa i programowo juz go nie wykryje. druga opcja test ramu procesora karty zasilacza i dysku nic nie wykryly, mozliwe ze cos nie tak z plyta glowna
  4. "kompletne przeinstalowanie systemu" (przed byl problem i po reinstalce podobnie) " Test ramu bezbledny, test HDD od producenta bezbledny. " zasilacz tez nie moze byc przyczyna gdyz: " Benchmark CPU i GPU 100% na 45min, temperatury w normie. " (gdyby to zasilacz to przy takim obciazeniu tez by sie zresetowal.) win8.1, teraz: win7 ultimate 64 bitowy intel 6rdzeni 12 watkow gtx seria 9XX 650w PSU gold standard 16gb ram ddr4 15cl UEFI/bios bylo sporo opcji najwazniejsze to podkrecanie procesora ktory dzialal znakomicie przez caly czas i tak jak zostalo podane: " Aktualizacja biosu. " bios ma teraz najnowsza wersje jak i ustawienia fabryczne. (nic to nie dalo) Przegladarka nigdy nie resetowala PC Do testowania uzywam csgo ktore przewaznie zresetuje kompa, a czasami uruchomi sie i bedzie dzialac do 40min po czym zresetuje kompa. Dodam jeszcze iz oprocz sterownikow nvidi i internetu byl jeszcze instalowany sterownik do Focusrite scarllet (urzadzenie audio) ktory wczesniej powodowal problemy ALE zostal kompletnie odinstalowany jak i zostaly manualnie usuniete sterowniki z folderu c windows system32 drivers wszystkie o nazwie Focusrite scarlett (tylko i wylacznie te ktore mialy w nazwie Scarlett)
  5. Witam. Nie mam pojecia co moze to powodowac, brak jakichkolwiek logow. Problem z natury wszystko sprawdzone i powinno dzialac ale nie dziala. Bylo probowane kompletne przeinstalowanie systemu(ten sam dysk) Wlanczanie programu bez jakichkolwiek innych programow wlaczonych(oprocz sterownik do internetu, sterownik Nvidia) Test ramu bezbledny, test HDD od producenta bezbledny. Aktualizacja biosu. Benchmark CPU i GPU 100% na 45min, temperatury w normie. Przy wlaczeniu pewnych programow(nie wszystkich) nagle wylaczenie komputera i samoczynny reset bez tworzenia jakichkolwiek logow. Pomysly? aktu. win8.1, teraz: win7 ultimate 64 bitowy intel 6rdzeni 12 watkow gtx seria 9XX 650w PSU gold standard 16gb ram ddr4 15cl wiekszosc sprzetu nie ma 3lat oprocz karty graficznej ktora dziala dobrze i przechodzi kazdy benchmark
  6. Plik pobrany dwa razy, przy rozpakowaniu informacja "There are some data after the end of the payload data"
  7. Najnowsza wersja nie ma podanych sum kontrolnych. Można prosić? (plik "SCH7.iso")
  8. Czy wiesz co może powodować błąd w NTlite podczas gdy klikam zastosuj by dodać plik .cab językowy, po jakimś czasie wyświetli się komunikat iż nie można odnaleźć pliku .cab? Jednakże bezproblemowo mogę zrobić to samo lecz z ISO od srom-otnik. Nie jestem z Polski.
  9. tak. czytałem ale napewno jest jakaś metoda może przez Dism lub przez ntlite? w ntlite udało się zainstalować język przy użyciu ISO srom-otnika ale tutaj zawsze jest jakiś problem.
  10. Czy udało się komuś zainstalować język??? Dostaje informacje iż niektóre aktualizacje nie zostały zainstalowane.
  11. Zaraz po naciśnięciu przycisku zastosuj pojawia się komunikat iż plik .cab nie został odnaleziony????? Prób 4. Co zrobić?
  12. dodałem ten pakiet .cab do ISO i działa nie wiem czy niektóre aktualizacjie nie zostały zainstalowane
  13. dobry można spytać? pobrałem angielski z https://www.ntlite.com/community/index.php?threads/language-pack-downloads-windows-10-8-1-7.17/ czy uda mi się go dołączyc do ISO bezproblemowo? tam na stronie jest napisane iż język trzeba instalować wraz lub przed aktualizacjiami.. wiec dlatego pytam czy bedzie z tym problem.
×
×
  • Create New...

Important Information