Gregory4House Opublikowano 28 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2018 Mod działa z gierkami jak Wiedźmin 3, współpracuje ze Steamem, działają tam Tokeny VPN jak również programy typu Matlab. Ogólnie bardzo polecam. Uwaga tylko na dodawanie do rejestru kodu do przyspieszania dysku - na SSD nie zauważyłem różnicy. Cytuj
Najarany Opublikowano 6 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2019 Witam, mógłby ktoś Linka dać bo aktualne już wygasły ? Cytuj
XyZmas Opublikowano 26 Stycznia 2019 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2019 Witam mam problem, otóż nie działa mi funkcja Bluetooth, czy istnieje może jakiś pliczek żeby włączyć tę usługę? Pozdrawiam LaczuS lubi to Cytuj
SivajGaming Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2019 W dniu 26.01.2019 o 19:23, XyZmas napisał: Witam mam problem, otóż nie działa mi funkcja Bluetooth, czy istnieje może jakiś pliczek żeby włączyć tę usługę? Pozdrawiam nie wiem czy już sobie poradziłeś albo zmieniłeś os, ale trzeba włączyć usługę bluetooth Cytuj
moszter Opublikowano 25 Października 2019 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2019 Win 10 PRO 1703 Extreme PW2 x64 2k17 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
profilm34 Opublikowano 29 Marca 2020 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2020 Ms T - systemy Twoje to moc w moim PC który służy mi do składania filów w Adobe Premiere i photoshopie...... mało procesów w tle i zbędnego śmieciu to klucz do sukcesu.... od wielu lat jesteś pionierem wraz ze Sromotnikiem w obalaniu wodotrysków dla dużych 30-50 letnich dzieciaków siedzących przy gierkach , ściągających drivery dziwnymi programikami zamiast od producenta i tylko to co jest minimum ..... Czekam na system o wadze po zainstalowaniu 3gb z 30 procesami ..... bez sklepu i bałaganu tylko konkret..... dla ludzi pracy... Cytuj
Xantor Opublikowano 3 Listopada 2021 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2021 EDIT 2021-11-24 nowy link: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
walterM Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2024 sorka mozna prosic o nowy direct-link nie torrent? wlasnie taki system mi potrzebny pod wirtualke, wszystko wyciete i byle by stery do karty chodzily i dzwiek byl Cytuj
Mr.T Opublikowano 21 Lutego 2024 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2024 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] walterM lubi to Cytuj
walterM Opublikowano 21 Lutego 2024 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2024 2 hours ago, Mr.T said: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] dzieki wielkie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi