Mayex Opublikowano 2 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2017 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lordzie ty mój, męczyłem się z tym 2h albo wiecej, szukałem na zagranicznych forach i nic. Dzięki ci wielkie Cytuj
arecky Opublikowano 15 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2017 Brak mozliwosci udostepniania plikow za pomoca udostepniania zaawansowanego. Brak opcji w menu Cytuj
Gość Opublikowano 21 Grudnia 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2017 Mam trzy pytania. 1. Na początku po instalacji systemu, system uruchamiał się błyskawicznie z czasem jednak po zainstalowaniu czegoś system zaczął się długo uruchamiać. Objaw jest następujący najpierw logo płyty głównej potem logo Windows i tutaj długo wisi na koniec cyknięcie kart dźwiękowej Xonar D1 i błyskawiczne uruchomienie systemu. Jak to naprawić ? 2 Jak ten system uruchomić w trybie awaryjnym ? Próbowałem wciskać shift i "Uruchom Ponownie" z menu start ale na ekranie który się potem ukazuje jest tylko opcja "Wyłącz Komputer" bark natomiast reszty kóra tam powinna być. 3 Mam zainstalowaną Japońską klawiaturę IME ale mam tylko alfabety Hiragana i Katakana brak natomiast podpowiedzi kanji jak w Windows 7 Dlaczego ? Cytuj
tentyp Opublikowano 31 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2018 Cześć wszystkim od dłuższego czasu jestem użytkownikiem tego moda na swoim lapie Legion Y520 działa idealnie. Ostatnim czasie zmieniłem sobie dysk SSD na nowy dokładnie taki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] no i się zaczęło. Najpierw chciałem zainstalować na nim system z obrazu i tu: F12 wywołuje boot menu,wybieram pendrive, wciągnięte z tego forum ISO,następnie pojawia się logo windy od instalki,potem okno z wyborem języka,daje ok,wybieram ZAINSTALUJ TERAZpojawia się komunikat "instalator rozpoczyna prace"a po chwili pojawia się nowe okno z komunikatem:"załaduj sterownikbrak wymaganego przez komputer sterownika nośników.."Ściągnąłem już oficjalne sterowniki ze strony samsunga, ale te można zainstalować dopiero z poziomu Windows.Ściągnąłem już jakieś sterowniki Samsunga NVMe z jakiegoś forum, jednak jak je podaje to instalator ich nie widzi, jak zaznaczę:"ukryj sterowniki niezgodne ze sprzętem zainstalowanym w tym komputerze" i wskażę mu je na sile po chwili przetwarzania wywala komunikat:"nie znaleziono żadnych nowych sterowników urządzeń..." Próbowałem z tym sterem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]zaczynam tracić cierpliwość i nadzieje na to że coś z tego w końcu będzie bo siedzę nad tym drugi tydzień. Gdzieś wyczytałem ze można spróbować wyjąc zwykły dysk hdd z danymi by został tylko ten na m.2 ale to też zawiodło.Znowu gdzieś ktoś poleca zrobienie na nowym dysku partycji GPT i dopiero próba instalacji systemujednak to też nie pomaga. pomocy dobrzy ludzie... ps. aktualnie udało mi się zainstalować świeży obraz z w10 który pobrałem ze strony MS 'MediaCreationTool.exe' ale to pełen obraz z całym syfem i nieodpowiadającym mi wyglądem. Udało mi się potem sformatować dysk ssd i wgrać na niego obraz partycji z wcześniejszego SSDka z naszym windowsem. Niby działa, niby jest ok ale najpierw samoczynnie włączył mi się WINDOWS UPDATE i pobrał poprawki, a aktualnie wszystko wyłączyłem jednak co jakiś czas system zawiesza się bez bluescreena. Teraz mam dziwny objaw, co jakiś czas, ekran robi się czarny, w głośnikach zacina się dźwięk (jak coś leci) i laptop nie reaguje na nic, po wciśnięciu guzika zasilania od razu gaśnie.udało mi się znaleźć coś zastanawiającego w logach systemu, może ktoś z Was coś wymyśli bo ja nie mam pomysłu co może chodzić i co może być tego przyczyną. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może znajdzie się jakaś dobra dusza i na to zerknie, a może sam autor zechce pomóc? Próbowałem wygenerować nowe certyfikaty dla komputera oraz dla konta użytkownika ale bezskutecznie, próbowałem aktywować system bo niby sadząc po pierwszym logu błędu o to chodzi, udało się ale nadal się wiesza wyłączyłem aktualizacje, a dodatkowo dodałem do pliku: c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts wpisy blokujące pobranie czegokolwiek # windowsupdate.microsoft.com127.0.0.1 windowsupdate.microsoft.com127.0.0.1 www.windowsupdate.microsoft.com127.0.0.1 v4.windowsupdate.microsoft.com127.0.0.1 www.v4.windowsupdate.microsoft.com# windowsupdate.com127.0.0.1 windowsupdate.com127.0.0.1 www.windowsupdate.com127.0.0.1 download.windowsupdate.com127.0.0.1 www.download.windowsupdate.com127.0.0.1 v4.windowsupdate.com127.0.0.1 www.v4.windowsupdate.com# windowsupdate.microsoft.nsatc.net127.0.0.1 windowsupdate.microsoft.nsatc.net127.0.0.1 v4windowsupdate.microsoft.nsatc.net# wustat.windows.com127.0.0.1 wustat.windows.com Moim marzeniem było by postawienie świeżego systemu na nowym dysku i zabezpieczenie się nowym stabilnym obrazem, jednak co zrobić z obecnym, albo co i jak dodać do ISO by ruszył? #załamany #proszęOpomoc nikt nie pomoże? Cytuj
Gość Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Cześć wszystkim od dłuższego czasu jestem użytkownikiem tego moda na swoim lapie Legion Y520 działa idealnie. Ostatnim czasie zmieniłem sobie dysk SSD na nowy dokładnie taki: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] no i się zaczęło. Najpierw chciałem zainstalować na nim system z obrazu i tu: F12 wywołuje boot menu, wybieram pendrive, wciągnięte z tego forum ISO, następnie pojawia się logo windy od instalki, potem okno z wyborem języka, daje ok, wybieram ZAINSTALUJ TERAZ pojawia się komunikat "instalator rozpoczyna prace" a po chwili pojawia się nowe okno z komunikatem: "załaduj sterownik brak wymaganego przez komputer sterownika nośników.." Ściągnąłem już oficjalne sterowniki ze strony samsunga, ale te można zainstalować dopiero z poziomu Windows. Ściągnąłem już jakieś sterowniki Samsunga NVMe z jakiegoś forum, jednak jak je podaje to instalator ich nie widzi, jak zaznaczę: "ukryj sterowniki niezgodne ze sprzętem zainstalowanym w tym komputerze" i wskażę mu je na sile po chwili przetwarzania wywala komunikat: "nie znaleziono żadnych nowych sterowników urządzeń..." Próbowałem z tym sterem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] zaczynam tracić cierpliwość i nadzieje na to że coś z tego w końcu będzie bo siedzę nad tym drugi tydzień. Gdzieś wyczytałem ze można spróbować wyjąc zwykły dysk hdd z danymi by został tylko ten na m.2 ale to też zawiodło. Znowu gdzieś ktoś poleca zrobienie na nowym dysku partycji GPT i dopiero próba instalacji systemu jednak to też nie pomaga. pomocy dobrzy ludzie... ps. aktualnie udało mi się zainstalować świeży obraz z w10 który pobrałem ze strony MS 'MediaCreationTool.exe' ale to pełen obraz z całym syfem i nieodpowiadającym mi wyglądem. Udało mi się potem sformatować dysk ssd i wgrać na niego obraz partycji z wcześniejszego SSDka z naszym windowsem. Niby działa, niby jest ok ale najpierw samoczynnie włączył mi się WINDOWS UPDATE i pobrał poprawki, a aktualnie wszystko wyłączyłem jednak co jakiś czas system zawiesza się bez bluescreena. Teraz mam dziwny objaw, co jakiś czas, ekran robi się czarny, w głośnikach zacina się dźwięk (jak coś leci) i laptop nie reaguje na nic, po wciśnięciu guzika zasilania od razu gaśnie. udało mi się znaleźć coś zastanawiającego w logach systemu, może ktoś z Was coś wymyśli bo ja nie mam pomysłu co może chodzić i co może być tego przyczyną. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Może znajdzie się jakaś dobra dusza i na to zerknie, a może sam autor zechce pomóc? Próbowałem wygenerować nowe certyfikaty dla komputera oraz dla konta użytkownika ale bezskutecznie, próbowałem aktywować system bo niby sadząc po pierwszym logu błędu o to chodzi, udało się ale nadal się wiesza wyłączyłem aktualizacje, a dodatkowo dodałem do pliku: c:\Windows\System32\drivers\etc\hosts wpisy blokujące pobranie czegokolwiek # windowsupdate.microsoft.com 127.0.0.1 windowsupdate.microsoft.com 127.0.0.1 www.windowsupdate.microsoft.com 127.0.0.1 v4.windowsupdate.microsoft.com 127.0.0.1 www.v4.windowsupdate.microsoft.com # windowsupdate.com 127.0.0.1 windowsupdate.com 127.0.0.1 www.windowsupdate.com 127.0.0.1 download.windowsupdate.com 127.0.0.1 www.download.windowsupdate.com 127.0.0.1 v4.windowsupdate.com 127.0.0.1 www.v4.windowsupdate.com # windowsupdate.microsoft.nsatc.net 127.0.0.1 windowsupdate.microsoft.nsatc.net 127.0.0.1 v4windowsupdate.microsoft.nsatc.net # wustat.windows.com 127.0.0.1 wustat.windows.com Moim marzeniem było by postawienie świeżego systemu na nowym dysku i zabezpieczenie się nowym stabilnym obrazem, jednak co zrobić z obecnym, albo co i jak dodać do ISO by ruszył? #załamany #proszęOpomoc nikt nie pomoże? Kolego podaj mu sterownik do SSD ściągnij sobie z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ( jak masz inny dodatkowy dysk to na czas instalacji wyjmij go ? ) Cytuj
tentyp Opublikowano 1 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Kolego podaj mu sterownik do SSD ściągnij sobie z [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ( jak masz inny dodatkowy dysk to na czas instalacji wyjmij go ? ) Dodatkowy dysk wyjmowałem jednak nie ma to znaczenia dla instalacji. Co do sterowników to podałeś link do Samsunga 961 a ja mam 960 evo. Stery oficjalne ze strony samsunga wyciągnięte z systemu nie wchodzą tak jak pisałem.. zwiecha jest nie regularna, raz z duzą czestotliwoscia a czasem bardzo zadko, czesto przy tym mam takie jakby mrygniecie (migniecie obrazu na boki i zwiecha) zalaczam plik z bledem może ktoś coś wymyśli [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] w instalce jak probuje dodac sterownik to wyglada to tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nastepnie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pomożecie? Cytuj
Mr.T Opublikowano 1 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2018 Co do sterowników to podałeś link do Samsunga 961 a ja mam 960 evo. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 2 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2018 No fakt pomyliłem ( przepraszam ) ,ale było trzeba wpisać u góry Drivers Samsung NVMe PM960 i być pokazało te konkretne - masz link podany przez Prezesa Cytuj
tentyp Opublikowano 4 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2018 Sciągnąłem właśnie ale to dokładnie to samo co na oficjalnej stronie Samsunga, można je zainstalować tylko z poziomu zainstalowanego windowsa. Przy probie ich wyciagniecia (driver boostem) i podaniu ich w instalce nadal jest info o: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a potem: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tak więc według mnie nie chodzi o to.. jakiś pomysł ktoś ma gdzie jest przyczyna? może to coś z certyfikatami?! Cały czas szukam przyczyny moich zawieszeń systemu. Przynajmniej dopóki Mr.T nie wypuści nic nowego, bo aktyalny system na obecnym sprzęcie nie da się zainstalować od nowa na świeżo. System wywala się niepowtarzalnie czasem 3razy w ciągu 5minut a innym razem raz na kilka godzin lub wcale.. W zarzadzaniu komputerem -> Podglad zdarzeń -> Dzienniki systemu windows -> aplikacja pojawiają sie odpowiednio wpisy: ------------------------ 1.Nie załadowano dostawcy „Microsoft Software Key Storage Provider” z powodu niepowodzenia inicjowania. ------------------------ 2. Nie załadowano dostawcy „Microsoft Smart Card Key Storage Provider” z powodu niepowodzenia inicjowania. ------------------------ 3. Rejestracja certyfikatu SCEP dla elementu WORKGROUP\DESKTOP-4V4HGHQ$ za pośrednictwem elementu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nie powiodła się: CreateRequestMessageGetCACertChain: OKHTTP/1.1 200 OKCache-Control: no-cacheDate: Sun, 04 Feb 2018 11:07:44 GMTPragma: no-cacheContent-Length: 5190Content-Type: application/x-x509-ca-ra-certExpires: -1Server: Microsoft-IIS/8.5x-ms-request-id: 7e28593b-10a6-4786-b73c-54bdbed10143Strict-Transport-Security: max-age=31536000;includeSubDomainsX-Content-Type-Options: nosniffX-Powered-By: ASP.NETMetoda: POST(2391ms)Etap: CreateRequestMessageTyp dostawcy nie jest zdefiniowany. 0x80090017 (-2146893801 NTE_PROV_TYPE_NOT_DEF) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- w zdarzenia SYSTEMU mam 2 podejrzane błędy: ------------------------------ 1. Usługa Usługa platformy podłączonych urządzeń zakończyła działanie; wystąpił następujący błąd:Nieokreślony błąd. ------------------------------ 2. Serwer {21F282D1-A881-49E1-9A3A-26E44E39B86C} nie zarejestrował się w modelu DCOM w wymaganym czasie. ------------------------------ I według mnie ten trzeci właśnie powoduje zawieszenie sie systemu, lub ten drugi z sekcji SYSTEM zerknijcie może ktoś coś wymysli?!?!?! Cytuj
tentyp Opublikowano 6 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2018 ================================================================ Lenovo Legion y520 + SSD Samsung 250gb 960 evo M.2 2280 NVMe]Próbowalem zainstalować na nim powyzszy system z obrazu na Pendrive i:F12 wywołuje boot menu,wybieram pendrive, wciągnięte z tego forum ISO,następnie pojawia się logo windy od instalki,potem okno z wyborem języka,daje ok,wybieram ZAINSTALUJ TERAZpojawia się komunikat "instalator rozpoczyna prace"a po chwili pojawia się nowe okno z komunikatem:"załaduj sterownikbrak wymaganego przez komputer sterownika nośników.."Ściągnąłem już oficjalne sterowniki ze strony samsunga, ale te można zainstalować dopiero z poziomu Windows.Ściągnąłem już jakieś sterowniki Samsunga NVMe z jakiegoś forum, jednak jak je podaje to instalator ich nie widzi, jak zaznaczę:"ukryj sterowniki niezgodne ze sprzętem zainstalowanym w tym komputerze" i wskażę mu je na sile po chwili przetwarzania wywala komunikat:"nie znaleziono żadnych nowych sterowników urządzeń..."Udalo mi się wgrać bez problemu najnowszy stockowy Iso sciagniety ze strony Microsoftu, jednak jego wyglad i przyzwyczajenia z modów nie pozwalaja mi z niego korzystac.Wyciagnalem DriverBoosterem sterowniki zainstalowane z automatu pod pelna wersja Windy i jak probuje je podaćw Waszej instalce to wyglada to tak: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] nastepnie: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pomożecie? ================================================================== Cytuj
tentyp Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Mr.T: Czesc zrobilem jeszcze manewr wyciagajac z Twojego obrazu plik INSTALL.ESD dodałem go do oryginalnego dzialajacego obrazu od M$ zainstalowalem system i już myślałem że wszystko dziala jak nalezy jednak po jakims czasie Windows znowu zaczal sie wieszac Moze jako architekt swojego moda bedziesz wiedzial zerkajac na dwa podejrzane logi z systemu gdzie moge szukac pomocy? no.1 ============= Certyfikat dla system lokalny z odciskiem palca 70 04 3c 28 93 39 60 37 92 da 92 8f 73 f5 50 86 60 3f bf 27 niedługo wygaśnie lub już wygasł. zródlo CertificateServicesClient-Auto OSTRZEZENIE identyfikator 64 no.2============= Usługa iphlpsvc zależy od usługi WinHttpAutoProxySvc, której nie można uruchomić z powodu następującego błędu:Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia. zrodlo Service control manager BLAD identyfikator 7001 =================================== to zawieszenie jest specyficzne, bo albo mam migniecie i czarny ekran albo zamarzniety ekran jednak probujac robic jakies ruchy mysza lub alt+crtl+del ekran delikatnie przeskakuje na lewo i prawo.. dziwne poradź coś prosze.... Cytuj
Mr.T Opublikowano 11 Lutego 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Z tego co widze testujesz jużktóryś mod z kolei i na kazdym masz to samo natomiast na czystym org systemie działa więc moje pytanie po kiego się męczysz z modami zwłaszcza że nei są one dziełem jednego autora, dzięki czemu można by domniemać że autor powiela błąd a skoro błędy są na modyfikacjach różnych autorów to loteria i przy takim problemie zwłąszcza na opowiadanego mogę tylko gdybać i nie mam pomysłu co jest przyczyną Cytuj
tentyp Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2018 Mr.T męczę się z modami, nie! to nie meka od wielu lat jestem do nich przezwyczajony i już od dawna na nich korzystam, już od Windowsa XP.Nie chce pełnego systemu bo jest przeciazały, ma mnóstwo niepotrzebnych narzedzi, uslug oraz szpiegów..Zalezy mi na dobrym niezawieszającym sie modzie..Mr.T czy błąd z loga ktory wstawiałem nie jest powiazany z Certyfikatem?Niestety nie da sie zadnego wygenerowac uzywajac MMCczy moze wplywac na to aktywacja systemu KMSem? Cytuj
tentyp Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2018 Błedy z certami udało mi się ogarnąć i wychodzi na to że przyczyna tych restartów są takie oto błędu, które wczesniej nieswiadomie pominałem: Szybkość procesora 2 w grupie 0 jest ograniczana przez systemowe oprogramowanie układowe... Szybkość procesora 0 w grupie 0 jest ograniczana przez systemowe oprogramowanie układowe. Szybkość procesora 1 w grupie 0 jest ograniczana przez systemowe oprogramowanie układowe. Szybkość procesora 7 w grupie 0 jest ograniczana przez systemowe oprogramowanie układowe. Szybkość procesora 3 w grupie 0 jest ograniczana przez systemowe oprogramowanie układowe. Szybkość procesora 4 w grupie 0 jest ograniczana przez systemowe oprogramowanie układowe. Szybkość procesora 5 w grupie 0 jest ograniczana przez systemowe oprogramowanie układowe. Szybkość procesora 6 w grupie 0 jest ograniczana przez systemowe oprogramowanie układowe. i jeb zwiecha, czyżby to 'throttling'?? mam i7 7700hq 7ej generacji.. jak się tego szybko pozbyć? Cytuj
qback Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2018 Mod wydaje się idealnie celować w moje potrzeby, jednak pytanie czy ta wersja będzie dobrze działać z ryzenem? Ewentualnie myślałem nad Win 10 1709 Extreme PC/Tablet (x86-x64) 2k17 ale jest to gorszy wybór dla mnie. Cytuj
tentyp Opublikowano 14 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2018 a coś takiego teraz? "Usługa iphlpsvc zależy od usługi WinHttpAutoProxySvc, której nie można uruchomić z powodu następującego błędu:Nie można uruchomić określonej usługi, ponieważ jest ona wyłączona lub ponieważ nie są włączone skojarzone z nią urządzenia." jakieś pomysły gdzie szukać przyczyny? Cytuj
Warson Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2018 Jest możliwość doinstalowania Sklepu do Tego Windowsa? Potrzebuję dokładnie aplikacji: Centrum Xbox Insider z góry dziękuję za odpowiedź. Cytuj
kamiloxf Opublikowano 16 Lutego 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2018 Nie ma takiej opcji UWP jest wywalone Cytuj
Pjotro Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2018 A Czy da się zainstalować jakoś w tym MODzie język Niemiecki ? Cytuj
Gregory4House Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2018 Mr.T - z jakich programów korzystasz na tym systemie? Cytuj
tentyp Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2018 W dniu 14.08.2017 o 01:11, MrAlcore napisał: Dla potomnych którym nie chce działać bluetooth, spowodowane jest to brakiem pliku BthTelemetry.dll . Trzeba dograć plik do C:\Windows\System32, a z services.msc uruchomić "Usługa Obsługi Bluetooth". U mnie to rozwiązało sprawę, bez pliku usługa nie chciała się nawet uruchomić. Mam nadzieję że komuś to pomoże Dzięki, miałem ten sam problem z mychą Logitecha. Dograłem brakujący plik, włączyłem dwie usługi niby wszystko jest ok. Bluetooth w lapie widzi mysz, czy np. telefon jednak przy probie sparowania wywala blad: "Spróbuj ponownie podłączyć urządzenie" włączyłem oczywiscie opcje BLUETOOTH 'zezwalaj urzadzeniom bluetooth na odnajdywanie tego komputera' ale nadal to samo. Sprawdzałem na dwóch różnych sterownikach i nadal to samo Jakieś pomysły? Mr.T jakaś podpowiedz? Cytuj
mrcoo Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Cześć czy ktoś wie czy w tej kompilacji istnieje mozliwosc wylaczenia podpisu cyfrowego sterowników? Cytuj
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 W każdej się da Wklej to w cmd [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Powinno działać jedno albo drugie pierwsze wyłącza sprawdzanie a drugie włącza tryb testowy polecam spróbować 1szy sposób bo przy drugim antycheat jak BattleEye nie chce się odpalić Cytuj
mrcoo Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 siema probowalem juz wszystkiego nie da rady wlaczyc test mode tak jakby to bylo usuniete z windowsa a akurat mam z tym problem bo chce wgrac z modowanego drivera do hd6850 zeby nie bylo bledow w far cry 5 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Gość Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2018 Jaki modowany sterownik ? A na normalnym jaka jest niby różnica ? Cytuj
xech Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2018 W dniu 15.07.2017 o 21:48, Mr.T napisał: Wyłącznik czasowy komputera pod PPM jest możliwość dostać ten skrypt ? Cytuj
daniu7 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 Da się to jakoś naprawić? Oczywiście zainstalować standardowo się nie da. Cytuj
dejan Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Jak rozwiązać problem instalacji systemu? Chcę zainstalować z pendrive'a przygotowanego Rufus'em (nagrywałem wielokrotnie z różnymi ustawieniami UEFI, bo mam taki dysk) i otrzymuję komunikat: - "Nie można zainstalować systemu Windowsna tym dysku. Wybrany dysk ma styl partycji GPT". - I co można z tym fantem zrobić? Cytuj
kamiloxf Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2018 Bardzo prosto jak przygotowujesz pendrive Rufusem to wskaż Obraz który chcesz zabootować i upewnij się że masz takie opcje ustawione Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi