mooner Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 hej szukam cos tak dobrego jak windows xp sromotnika ten ostatni tylko ze windows 7. dzialal wyjatkowo, ale niestety potrzebuje visual studio a na xp nie dziala czyli krotko mowiac szybko dzialajacy kastrat windows 7 z wydajnoscia i bezawaryjny.. wiem.. marzenia komputer słaby pozdrawiam i dziekuje za kazda odpowiedz (jak tu sie daje jakies nagrody, piwa to dam) ps jesli ktos mialby propozycje windowsow sromotnika to na pw, bo tutaj o jego modyfikacjach chyba nie wolno pisac
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Specyfikacje kompa podaj ram procek itp wtedy będzie łatwiej dobrać Nie wiem jakiej wersji używałeś ale tutaj masz najnowszą wersje od sromotnika WIN7 64bit [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A co do innych to tu masz : 1. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (tylko 32bit) 3. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
mooner Opublikowano 27 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 no tak, tego dreamosa chcialem sprobowac.. a za dawanie linkow do modyfikacji sromotnika nie zamkna mi czasem za chwile tematu? ;p napisalem jaki mam komputer -> słaby on i tak cos ma z dyskiem i spowalnia czasami wiec podanie specyfukacji nic nie da.. i wlasnie tych spowolnien pozbylem sie na tym win xp Windows JG FinalData wydania: czerwiec 2014Wersja LitePlik: Win JG v2014 Lite.isoWaga iso => 757 MB (793 772 032 bajtów) mmm systemik cudenko.. chlip... ;( ostatnia wersjunia na xp...
RemixPL1994 Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja bym nie instalował moda 7 tylko czysty obraz z najnowszymi zintegrowanymi aktualizacjami z forum w wersji Starter / Home Basic / Home Premium 32 bitowej i potem optymalizacja, usuwanie samodzielnie tego co nie potrzeba, konfiguracja, skrypty z forum i to według mnie najlepsze rozwiązanie.
Gość Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2017 Ja bym nie instalował moda 7 tylko czysty obraz z najnowszymi zintegrowanymi aktualizacjami z forum w wersji Starter / Home Basic / Home Premium 32 bitowej i potem optymalizacja, usuwanie samodzielnie tego co nie potrzeba, konfiguracja, skrypty z forum i to według mnie najlepsze rozwiązanie. Testowałem trochę módów ale co jak co do wersji 7 SRomotnika nic się nie umywa najlepsza wersja jak do tej pory Podaj specyfikacje dokładną wtedy będzie można lepiej pomóc
mooner Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 no najlepiej by bylo zrobic wszystko samemu ale nie mam czasu na nauke pisalem juz ze komputer slaby i dysk nawala, glosno pracuje i spowoalnia czego uniknalem dopiero na xp, wiec podanie specyfikacji nic nie da bo trzeba szukac pod sprzet jeszcze gorszy niz podam no ale ok intel core 2 duo cpu y5800 2 hgz 4 gb ati mobility radeon hd 4500/5100 x86 dysk wdc wd2500bekt-75pvmt0 ata Device dysk c 165 gb d 67 gd a wina zainstaluje na c krotko mowiac musi byc jak najmniejsze obciazenie, jak najmniej procesow z tylu itp wtedy dysk nie bedzie chodzil jak dziadek po 10 km
mooner Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 ok zainstalowalem thin, jak spelni moje oczekiwania to napisze
VACek Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2017 no najlepiej by bylo zrobic wszystko samemu ale nie mam czasu na nauke pisalem juz ze komputer slaby i dysk nawala, glosno pracuje i spowoalnia czego uniknalem dopiero na xp, wiec podanie specyfikacji nic nie da bo trzeba szukac pod sprzet jeszcze gorszy niz podam no ale ok intel core 2 duo cpu y5800 2 hgz 4 gb ati mobility radeon hd 4500/5100 x86 dysk wdc wd2500bekt-75pvmt0 ata Device dysk c 165 gb d 67 gd a wina zainstaluje na c krotko mowiac musi byc jak najmniejsze obciazenie, jak najmniej procesow z tylu itp wtedy dysk nie bedzie chodzil jak dziadek po 10 km XP 5.1Lite robi robotę
mooner Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 pisalem ze potrzebuje 7 aby mi visual studio dzialal ok, mam windows thin, dopiero teraz dowiedzialem sie ze to zadna modyfikacja tylko oficjalna okrojona wersja od Microsoftu plusy dziala office 2010 dziala Visual Studio 2012 czyli mimo okrojenia jest ok minusy spowolnienia na youtube przy 720p, 1080p i wlasnie na windows xp tego nie mialem nie ma opcji wyszukiwania w menu start i w folderach, ale do tego sciagnalem program everythink ale to szczegol takze do idealu sporo brakuje pozdrawiam
razor1995 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 Hmm... kastrat na którym poprawnie działa Visual Studio To się nie uda, bo VS wymaga nowych aktualizacji i po prostu sypie się na pociętych systemach, wiem co mówię, używałem. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
mooner Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 ok razer dziekuje ci za informacje, ja na szczescie nie potrzebuje vs do zaawansowanych programow, narazie dziala. jak nie bedzie dzialal cofne sie do innych systemow. jednak to zdanie mozna bylo napisac normalnie a nie wysmiewajac. kazdy ma prawo nie miec jakiejsc wiedzy. a nei wysmiewac rodem jak z elektroda.pl gdzie panuje fatalna spolecznosc wlasnie tego typu. pozdrawiam
C9S Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2017 nie instaluj modów z obecnymi modami jest dużo problemów
Gość Raf321 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2017 miesiąc po ostatnim poście ale nie widzę tutaj dbrego rozwiązania Próbuj od sromotnika jg7 starter lite, jak będzie dalej muliło to poszukaj jg7 starter ultra lite
VACek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 ok razer dziekuje ci za informacje, ja na szczescie nie potrzebuje vs do zaawansowanych programow, narazie dziala. jak nie bedzie dzialal cofne sie do innych systemow. jednak to zdanie mozna bylo napisac normalnie a nie wysmiewajac. kazdy ma prawo nie miec jakiejsc wiedzy. a nei wysmiewac rodem jak z elektroda.pl gdzie panuje fatalna spolecznosc wlasnie tego typu. pozdrawiam Wyśmiewa?? nie sądzę, po prostu tu co kilka postów są takie problemy że ręce opadają i nie wiadomo czy płakać czy sie śmiać, jesteśmy ludźmi i czasem emocje ponoszą nie instaluj modów z obecnymi modami jest dużo problemów Kwestia sprzętu i zastosowania miesiąc po ostatnim poście ale nie widzę tutaj dbrego rozwiązania Próbuj od sromotnika jg7 starter lite, jak będzie dalej muliło to poszukaj jg7 starter ultra lite Panie, to, to wniosło tyle co zeszłoroczny śnieg
Gość Raf321 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Wyśmiewa?? nie sądzę, po prostu tu co kilka postów są takie problemy że ręce opadają i nie wiadomo czy płakać czy sie śmiać, jesteśmy ludźmi i czasem emocje ponoszą Kwestia sprzętu i zastosowania Panie, to, to wniosło tyle co zeszłoroczny śnieg i tak więcej niż twój post, koleś prosi o windows7 a ty mu proponujesz xp..... miszczu
MadDragory Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2017 i tak więcej niż twój post, koleś prosi o windows7 a ty mu proponujesz xp..... miszczu Cześć " miszczu " (mistrzu ) co słychać ? bo widzę że cię nosi . Możesz spróbować Windows 7 Pro + skrypty od @m4s + programy portable (zainstaluj lekkiego anty-świra tylko ) a jak to ci nie pomoże to tylko Windows XP (XP 5.1Lite).
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi