Agatka Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 W końcu się udało .Dziękuję panowie bardzo . Po rozpakowaniu pliku rar nagrać plik z obrazem płyty?
VACek Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 W końcu się udało .Dziękuję panowie bardzo . Po rozpakowaniu pliku rar nagrać plik z obrazem płyty? jeśli nagrywasz na pendriva to rufusem, jesli na płyte ultraISO
Agatka Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Na płytę chcę nagrać.Nie może być CDBurnerXP?
VACek Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Na płytę chcę nagrać.Nie może być CDBurnerXP? nie używałem pewności nie dam że będzie wszystko ok w sumie rufusem też można na płyte nagrać
Tupak Amaru Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 jeśli nagrywasz na pendriva to rufusem, jesli na płyte ultraISO To jest program płatny a obraz płyty potrafi nagrać prawie każdy program do nagrywania płyt. Może nawet każdy nie spotkałem się żeby któryś nie miał takiej opcji a sporo ich przetestowałem. Wybierz w programie opcję "nagraj obraz płyty" i wskaz pobrane ISO z systemem.
DanieI Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Żeby nie robić nowego tematu. Mam lapka z licencją na W8. Da się jakoś zrobić na nim legalnego 10? Klucz jest bodajże przypisany w biosie. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka
annonying_anoni Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Było mówione dużo razy na forum [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
peerik Opublikowano 28 Lutego 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2017 Żeby nie robić nowego tematu. Mam lapka z licencją na W8. Da się jakoś zrobić na nim legalnego 10? Klucz jest bodajże przypisany w biosie. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka wiele razy poruszane i także dzisiaj na SB, więc nie rozumiem pytania. darmowy update do 8.1 a następnie do 10 bo jak sam zauważyłeś z 8 nie można
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi