analyzer64 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2017 Laptop z podpisu, nie jest najszybszy ale najwolniejszy w sumie też nie jest. Obecnie działa na Windows 7 Home Premium (wersja x64) od Mr. T - wersja grudniowa. Sprzęt oficjalnie nie wspiera Windows 10, pamiętam że raz go zainstalowałem to były problemy z dźwiękiem. Oficjalnie za to wspiera W8.1 i zastanawiam się czy coś zyskam instalując taki system względem obecnego? Zawsze mnie Windows 8 odrzucał jak widziałem te kafelki, ale teraz widzę że te modyfikowane systemy po instalacji wygladają już normalnie.
Tupak Amaru Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2017 Chyba próbujesz cos zmienić tylko dla samej zmiany. Laptop a tym procesorem i doskonałym dyskiem SSD działa na Windows 7 bardzo dobrze. Masz sterowniki pod 7 po co chcesz cokolwiek zmieniac a z W8 masz racje odrażające kafle. Gdyby były drivery pod 10 to warto by było zaktualizować do 10 a tak zostań na W7. Zainstaluj system na czysto oryginał a nie żaden mod zainstaluj wszystkie stery, poprawki Windowsa i laptop ma działac doskonale.
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi