RobertJ Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Witam mam telefon "Overmax Vertis FAMY" z android 4.2.2 i jest pół po angielsku a reszta po polsku jak zrobić aby całkowicie był po polsku? Cytuj
mmaciek12 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 MoreLocale2 - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sprawdź tą aplikację Cytuj
RobertJ Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 próbowałem ale nic nie daje Cytuj
RobertJ Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 @FAFAŁ napisał mi że to wina aplikacji i teraz chciał bym wiedzieć czy mogę je wyciągnąć z telefonu i je sam przetłumaczyć Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Jezeli masz roota zainstaluj root explorer . Przejdz do tej aplikacji poszukaj folderu system prawie na samym dole , wejdz tam i poszukaj folderu app w nim masz aplikacje przykładowo aparat powinien byc z nazwą camera2.apk co i jak tłumaczyć nie powiem Ci bo jakoś mi to obojetne jakie ma tłumaczenie byle nie krzaczki aha apke kopiujesz na karte tam dokonujesz zmian i w ten sam sposób kopiujesz pózniej do folderu jak kopiowac chyba bedzie lepiej jak sam powalczysz tak szybciej nauczysz sie systemu apka root explorer tez jest po angielsku . Niestety trzeba albo sie nauczyc albo kombinowac . Cytuj
RobertJ Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Dzięki "FAFAŁ" tą aplikacje znam, a wie ktoś jak mogę edytować te aplikacje abym mógł przetłumaczyć? Cytuj
FAFAŁ Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Nie wiem czy skuteczny sposób [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
RobertJ Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 dzięki spróbuję (Aplikacje już mam wyciągnięte) Cytuj
RobertJ Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 Jednak tym sposobem nie mogę nic zdziałać ma ktoś jakiś inny sposub tłumaczenia aplikacji? Cytuj
G77 Opublikowano 16 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 polecam [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
RobertJ Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2014 guma77 no tak ale który cyogenmod będzie odpowiedni do telefonu Overmax VERTIS FAMY ? Cytuj
Baran0119 Opublikowano 28 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2014 Sposób podany przez @FAFAŁ jest dobry, ale zaręczam Ci, że z tłumaczeniem jest dużo zabawy w stringach i jedna apka była by bajka, ale cały system... szkoda czasu - lepiej poduczyć się języka A co do CM na telefonie z CPU/SoC MediaTek zapomnij... Cytuj
tom-asz Opublikowano 20 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2014 Spróbuj zrobić wipe cache jak nie pomoże to wgraj od nowa tego całego 4.2.2 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi