Skocz do zawartości

dell aplikacje

Gość ireczek38

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ireczek38
Opublikowano

witam
mam zainstalowane na kompie aplikacje dell customer connect. dell data services, dell foundation services, dell digtall delivery. dell product registrion i pytanie do czego sa i czy moge je usunac ?

Gość ireczek38
Opublikowano

Wywal to są zbędne

a dell backup an recowery ? wiem ze to od kopi zapasowej ale duzo zajmuje i nie robie. a czy usuniecie tego bd mialo wpływ na partycje recovery ?

Opublikowano

Partycja recovery i cały "zbawienny" soft od Dell out raz na zawsze i bezpowrotnie. Tylko instalacja czystego systemu. Jeśli, to Win 8 lub 8.1, to klucz znajduje się w bios i aktywacja nastąpi automatycznie online. Klucz Win 8 lub 8.1 można na wszelki wypadek wydobyć z bios - jest wiele programów. Jeśli, to systemy kupione osobno, to po wpisaniu klucza aktywacja przebiegnie bez problemu online. Jeśli, to Win 10 zaktualizowany ze starszego systemu i chociaż raz aktywowany, to licencja jest na serwerach MS i po każdej instalacji aktywuje się automatycznie online.

Gość ireczek38
Opublikowano

Partycja recovery i cały "zbawienny" soft od Dell out raz na zawsze i bezpowrotnie. Tylko instalacja czystego systemu. Jeśli, to Win 8 lub 8.1, to klucz znajduje się w bios i aktywacja nastąpi automatycznie online. Klucz Win 8 lub 8.1 można na wszelki wypadek wydobyć z bios - jest wiele programów. Jeśli, to systemy kupione osobno, to po wpisaniu klucza aktywacja przebiegnie bez problemu online. Jeśli, to Win 10 zaktualizowany ze starszego systemu i chociaż raz aktywowany, to licencja jest na serwerach MS i po każdej instalacji aktywuje się automatycznie online.

Użyłem dwóch programów do odczytania klucza i oba odczytały inne klucze

Gość ireczek38
Opublikowano

Jaki masz system podaj w końcu.

Bo jak 8, 8.1 czy 10 to nie ma potrzeby odczytywania klucza.

teraz mam 8.1 ale juz odczytalem klucz