E_S_C Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Witajcie potrzebny system do:1. grania (league of legends)2. nagrywania gier lub stremowania (stream- obs) nagrywanie owerwolf3. prędkości żeby się włączał szybko (kiedyś miałem mod silens gamer edition pc startowal w 9sek...4. jakiś tweaker systemowy który pozwoli nieco przyspieszyć pc specyfikacja1. asus m5a78l -le [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] 2. zotac gtx 260 synergy edition 896mb ddr3 448bit (z biosem od zotac gtx 275) wiec podkręcona trochę 3. goodram 4gb 1600mhz ddr3 cl 10 lub 11 4. dysk ssd kingston v300 ssd now 120gb 5.procesor amd phenom 2 x2 3100 oc 3.410 6mb cache (L3) aktualny system jg x64 jakies propozycje ? fajnie by było jak by to był jakis windows 7. 8.1, 10 ma za duzo błedów i mi crashe wyskakuja przy odlaczeniu neta czy cus..... system moze byc po angielsku moze byc z innego zrodla moze byc modyfikowany nawet przez jakiegos angola czy ruska
Miastowy Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Czysty Windows 7 SP1 (64bit) - polecam, Metrowy.
E_S_C Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 czysty nie zdał egzaminu
peerik Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Czysty na ssd nie zdaje egzaminu? Powyłączać zbędne usługi i musi śmigać A jak nie to testuj mody od Mr.T
E_S_C Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 mi chodzi głownie o stream z grą aby nie zarł procesora i nie bylo lagow
peerik Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 To stream czy system?! Zdecyduj się co potrzebujesz bo ja nie rozumiem już
E_S_C Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 system pod stream i gre czyli grajac jednoczesnie zebym mogł streamowac aby nie zjadało mi mega procka i ramu
peerik Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 To o systemie sie wypowiedziałem, czysta 7 - powyłączać samemu zbędne usługi, a jak nie to mody od Mr.T
E_S_C Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 To o systemie sie wypowiedziałem, czysta 7 - powyłączać samemu zbędne usługi, a jak nie to mody od Mr.T zaznaczysz ktory bedzie najlepszy ?
peerik Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 zaznaczysz ktory bedzie najlepszy ? Nie moge, dlaczego? Mody z tego co wiem mają to do siebie że dla każdego może być coś za dużo wycięte i potem bedzie problem i pytania dlaczego coś nie działa. Ale gdy będziesz wybierać i masz kilka wersji jednej "edycji" wybieraj najnowszą. Jeżeli stream zjada Tobie procka to nie wiem czy system tutaj zdziała cuda, ale ta zabawa polega na tym że sam musisz sobie przetestować jak bedzie działać
h4r Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 ustaw w obs preset x264 na ultrafast odciąży to procka kosztem jakości streama a jaki masz upload że zamierzasz stream nadawać
E_S_C Opublikowano 27 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 ustaw w obs preset x264 na ultrafast odciąży to procka kosztem jakości streama a jaki masz upload że zamierzasz stream nadawać predkosc streamu aktualnie z fona mam 20mb upload ale we wtorek bede miał juz normalnego neta wiec uppload bedzie na poziomie60/80mb wiec wystarczy w obs tak jak i w overwolf jest na preset x264 bo moja grafika niestety nie obsluguje nvidia stream a wolal bym zeby grafa byla obciazona bo na lola wystarczy to co jest predkosc streamu aktualnie z fona mam 20mb upload ale we wtorek bede miał juz normalnego neta wiec uppload bedzie na poziomie60/80mb wiec wystarczy w obs tak jak i w overwolf jest na preset x264 bo moja grafika niestety nie obsluguje nvidia stream a wolal bym zeby grafa byla obciazona bo na lola wystarczy to co jest a i na ultra fast to chyba jakosc bedzie tak licha ze raczej nie bedzie jakosci
h4r Opublikowano 27 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2016 jakość uzyskasz ustawiając jak największy bitrate czyli twój upload tzn jeśli masz dobry procesor a kijowy upload to zwiększasz preset x264 a jak masz dobrego neta a słaby procesor to tak jak napisałem ustawiasz na najniższy preset czyli ultrafast a zwiększasz bitrate do twitcha z tego co wiem to chyba max 3500 musisz potestować z ustawieniami zawsze możesz sobie nagrać nim zaczniesz streamować wtedy porównasz sobie jakości
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi