Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, windows 8.1 działa jak słoń nic nie idzie zrobić 10 to samo. Jaką modyfikacje zainstalować czy jaki sysstem żeby działął dotyk i jakoś to chodzoło7862942200_1478710603.jpg

Opublikowano
Wchodzi w grę albo XP albo Win Thin PC albo mocno okrojona 7 w rodzaju:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] lub 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] (sugeruje wybrać wersje nazwaną mały Bonus II )

Możesz tez spróbować Win 10 w wersji okrojonej na Tablet ([Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ). Choć współczesne tablety na 4 rdzeniowych Atomach są wydajniejsze niż ten laptop ale system powinien jakies ruchy wykonywać. 

Opublikowano

Dlaczego nie mogę pobrać małego bonusa, jestem we Francji

Dał by ktoś rade przerzucić to na Mega lub coś innego, zależy mi na czasie ponieważ wyjeżdzam

Opublikowano

Tutaj masz jeszcze okrojoną dziesiątkę pod tablety. Możesz spróbować:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Tylko na tym modzie działa dotyk.

Opublikowano

I gadasz bzdury, dotyk to kwestia sterownika nie moda :)

Mody od Mt.T mają usuniętą obsługę tabletu i instalacja sterowników nic nie pomoże. Chyba że do sterowników będzie dołączone oprogramowanie do obsługi dotyku.

Opublikowano

Mody od Mt.T mają usuniętą obsługę tabletu i instalacja sterowników nic nie pomoże. Chyba że do sterowników będzie dołączone oprogramowanie do obsługi dotyku.

jakie oprogramowanie, sterownik od dotyku to taki sam sterownik, jak np sterownik od zasilania, dźwięku czy czegokolwiek innego

Opublikowano

Przerabiałem to już z dwoma tabletami i na modach dotyk nie działał mimo instalacji sterowników. Na czyściochach bez problemu. Sterowniki to jedno a usługa odpowiedzialna za działanie dotyku to co innego. Tak jak np z kartą sieciową: możesz mieć do niej poprawnie zainstalowane sterowniki a jak wyłączysz bądź usuniesz odpowiednie usługi systemowe sieć nie będzie działać. Sam kiedyś robiłem moda win7 pod tablet i podczas okrajania musiałem zostawić usługa wprowadzania na komputerze typu tablet. Jeżeli była usunięta dotyk nie rusza. Można też poszukać Windowsa XP Tablet Edition. Tam też dotyk działał bez problemu. Niestety występuję tylko w wersji angielskiej.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie