emix1299 Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Witam, mam stary komputer i chciałbym zainstalować jakiś system WINDOWS/LINUX obojętnie bo jestem otwarty na zmiany. System ma być szybki i stosunkowo ładny.Konfiguracja komputera:2 gb ramintel pentium 4 3ghzgigabyte ga8i945p duo. Dziękuję za udzielenie pomocy!
gDirt Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Jeżeli do gier to W7 czysty x32 , jeżeli do wszystkiego oprócz gier to Antergos w Gnome / Cinnamon powinien ci ładnie chodzić i ładnie wygląda
emix1299 Opublikowano 1 Października 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Tylko programy biurowe i przeglądarka internetowa. windows thin pc będzie dobrym rozwiązaniem? czy wziąść czystego win 7?
gDirt Opublikowano 1 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2016 Programy Biurowe i przeglądarka - Linux każdy będzie ci śmigał. Na początek najłatwiejszy jak zwykle Debian ( Jak i najlżejszy i ładny )
jorgusek Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 Możesz wgrać Windows7, 8.1 , lub 10. wszystkie będą chodzić dobrze. Mam podobny komputer, miałem Windows7, Windows 8.1, obecnie mam Windows 10 - wszystkie od Mr.T, i z żadnym nie miałem problemu.
Miastowy Opublikowano 2 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2016 intel pentium 4 W7 Nie, bo będzie łazić gorzej niż komputery z pierwszego wydania z Windowsem 98. Oczywiście po czasie. Tylko XP bym tam zainstalował. A wygląd to możesz zmienić instalując patch i wgrywając sobie wybrany przez siebie motyw.
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi