gDirt Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Witam wszystkich.. Otóż iż coś na laptopie mi nawala z młodszymi systemami ( a vistą i XP odziwo nie ) mam do was pytanie. Lepszy XP ( nie wiem , może jest mod obsługujący dx10 obowiązkowo ) czy Vista od mr.t DreamOsV / czysty aktualizacjami. Spec: CPU: AMD E-240 @ 1x1,5gHz GPU: AMD Radeon HD 6310 @ 512MB RAM: 2GB
gDirt Opublikowano 21 Sierpnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Sierpnia 2016 no jak będę grał w gry to bez dx10 nie odpali..
Miastowy Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Zgłoś Opublikowano 22 Sierpnia 2016 Weź ten złom daj dzieciom do zabawy. Widzę, że chcesz coś z niczego osiągnąć, tak się nie da.Po pierwsze z Vistą możesz mieć problem później, bo jest zasobożerna, lepiej XP sobie zainstaluj i już więcej nie kombinuj... większość tytułów odpalisz na XP'ku, po drugie jest taka aplikacja, która daje możliwość odpalenia DX10/11 na systemie z DX9 (po prostu to taki fake, ale działa - testowałem to wieki temu) a po trzecie to się nie nadaje do gier i daj sobie już z tym święty spokój, skoro na starcie masz problem z postawieniem stabilnego systemu to zapomnij o całej reszcie.
VACek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi