Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko!!

Mam do was pytania informatyczne świry jaki mam wybrać do grania w gierki system czyściochy wersje czy jakiś zmodyfikowany jak tak to jaki podajcie bo ja myślałem Windows 7 64 bit od Mr.T lub Nikka.labs 

Jaki mam wybrać system Windows 7 8,1 czy 10 do tego. 

Czy warto Win Dream OS Extreme v.2  i czy na tym Windowsie bdą dobrze działały sterowniki itp i będzie tam więcej fps np. w takiej gierce jak CS GO czy LoL???

PROSZĘ PODAJCIE DOBRE WINDOWSY DLA MNIE ZMODYFIKOWANY CZY CZYŚCIOCHA INSTALOWAĆ TUTAJ :D   Kolegi komputer:   Intel® Core™2 Quad Processor Q9400 2.66 GHz

RAM: 4 GB RAM DDR3

GRAFIKA: NVIDIA GEFORCE GT 9500 1GB 128 bit

Opublikowano

Ten sprzęt jest mocny, może nie jest MEGA ale powinien bezproblemowo sobie radzić z czystym Windowsem 8.1 x64 albo 10 Pro RS1 x64( tam jest lepiej).

Nvidia ma BARDZO i to BARDZO dobre wsparcie jeżeli chodzi o sterowniki, które są nawet do Geforce 8xxx.

Zysku nie uświadczysz Dx12, bo to karta pod DX10.0.

Opublikowano

Tylko Windows 7, tylko. Stary procek (socket 775), wiec nie oczekuj cudów na 8.1 czy 10. Wgraj to: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników], 64bit oczywiście. Instalując na stary komputer nowszy system to tak, jakby do zardzewiałego Wartburga założyć alufelgi za 3.000zł i jak to będzie wyglądało. :E Chodzi tu oczywiście mi o wydajność i o sterowniki, wątpię żeby były dostępne na nowsze systemy dedykowane sterowniki a w modyfikowane nie ma co się bawić.

Opublikowano

Wiadomość wygenerowana automatycznie.
Ten temat został zamknięty..

Z powodu: Rozwiązany

Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś".

Pozdrawiamy zespół Winclub.pl

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie