MrPawlos345 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak to uczynić? w sensie przywrócić backup
KaciPL Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Jak to uczynić? w sensie przywrócić backup Podłączasz telefon do kompa w trybie fastboot, i flas"Jestem Idiotą"esz... a zreszta na necie jest wiele poradników na ten temat.
MrPawlos345 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 To wystarczy tylko system.img czy cos jeszcze? Wysłane z mojego myPhone VENUM przy użyciu Tapatalka
KaciPL Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 To wystarczy tylko system.img czy cos jeszcze? Wysłane z mojego myPhone VENUM przy użyciu Tapatalka ehhh... system.img, boot.img, recovery.img (nie wymagane) - usunie ci twrp/cwm i ja jeszcze robie cache.img
MrPawlos345 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 A nie wiesz jak sprawdzić czy jest jakaś aktualizacja na mój telefon? Wysłane z mojego myPhone VENUM przy użyciu Tapatalka
razor1995 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 @up, producent olał ten telefon, na stronie nie ma nawet fabrycznego obrazu, a ty się pytasz o aktualizację Kupiłeś badziewie, musisz się z tym liczyć.
VACek Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 (edytowane) A nie wiesz jak sprawdzić czy jest jakaś aktualizacja na mój telefon? Wysłane z mojego myPhone VENUM przy użyciu Tapatalka Zacznij używać google i samodzielnie wyszukiwać i czytać w innym przypadku temat poleci w kosz a Ty dostaniesz bana, wybacz ale takiego lenia dawno nie widziałem Edytowane 27 Lipca 2016 przez M4T.EUSZ
KaciPL Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 A nie wiesz jak sprawdzić czy jest jakaś aktualizacja na mój telefon? Wysłane z mojego myPhone VENUM przy użyciu Tapatalka Czyli backup juz zrobiles ze pytasz sie o aktualizacje?
MrPawlos345 Opublikowano 27 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Tak zrobiłem. Wysłane z mojego myPhone VENUM przy użyciu Tapatalka
razor1995 Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 @KacipL, nie zrobił backupu, backup jest z tych linków, które wysłałem (zapewne). Tylko jest jeden problem - nie ma pewnie jak sflashować tego backupu, bo to obraz każdej z partycji (a jest ich chyba 32 o ile się nie mylę), który trzeba połączyć we właściwe pliki recovery.img, systemm.img itd. A że jest to "chinol nad chinole", nie ma do jego obsługi zbyt wiele oprogramowania, toteż nie zdziwię się, jeśli zamieni się w przycisk do papieru marki MyPhone
KaciPL Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 Tak zrobiłem. Wysłane z mojego myPhone VENUM przy użyciu Tapatalka Jeżeli w systemie android aktualizacji nie ma to nie ma. Na necie nic nie pisze o ręcznym wgraniu aktualizacji. Romów także nie ma i nie będzie bo chiński procesor i także mało znany telefon. @KacipL, nie zrobił backupu, backup jest z tych linków, które wysłałem (zapewne). Tylko jest jeden problem - nie ma pewnie jak sflashować tego backupu, bo to obraz każdej z partycji (a jest ich chyba 32 o ile się nie mylę), który trzeba połączyć we właściwe pliki recovery.img, systemm.img itd. A że jest to "chinol nad chinole", nie ma do jego obsługi zbyt wiele oprogramowania, toteż nie zdziwię się, jeśli zamieni się w przycisk do papieru marki MyPhone Ja jak kiedyś robiłem backup w windowsie w cmd chyba bodajże było coś takiego: fastboot flash recovery RECOVERY.img fastboot flash system SYSTEM.img fastboot flash cache CACHE.img fastboot flash boot BOOT.img i tak dalej....
Miastowy Opublikowano 27 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2016 czy jest jakaś aktualizacja na mój telefon? Owszem, od razu do 7.0 Nie rozśmieszaj, ten telefon nigdy nie miał i nie będzie miał aktualizacji, został wypuszczony z Lollipopem i zostanie z Lollipopem. Jest to jeden z najtańszych budżetowców, to tak samo jakbym kupił budżetowy laptop i chciał wymienić w nim procesor a tam siedzi APU...
m4s Opublikowano 28 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2016 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Temat zakończony Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi