radex324 Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam posiadam laptopa acer w ktorym chcialbym zrobic kopie recovery ale prosi na pendrive czy da sie to obejsc i na kilku plytach nagrac? Pozdrawiam. Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka Cytuj
Wili Opublikowano 8 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Witam posiadam laptopa acer w ktorym chcialbym zrobic kopie recovery ale prosi na pendrive czy da sie to obejsc i na kilku plytach nagrac? Pozdrawiam. Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka Tak za pomocą Acronisa można zrobić na płytach. Ale może lepiej zrobić tylko kopie sterowników a gdyby co to zainstalować potem w razie potrzeby W 7 na czysto. Cytuj
radex324 Opublikowano 8 Lipca 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2016 Sprawdze jutro. Wysłane z mojego ALCATEL ONE TOUCH 7041D przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi