wojtaZ Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 Witam mam problem z laptopem HP 15-g013sw z zainstalowanym systemem Windows 8.1 (modyfikacja Win Eight Pro One - Spring Project 2016 Extreme v2) Wyskakuje następujący komunikat, czekam 1h i ciągle 0%. Ten problem występuje dość często. (przy 2/3 używaniu laptopa) [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
MadDragory Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 Cześć, Szukając rozwiązania wujek google podpowiada [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Tylko nic nie pobieraj . Dałem tylko tak z ciekawości ( co mnie zaciekawiło dlaczego .... ) . [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
m4s Opublikowano 13 Czerwca 2016 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2016 Skreśliłem dla pewności te dziadostwo u góry. Problem leży w sterowniku ati. Do odinstalowania obecnego sterownika użyj DDU: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi