Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jaki wybrać system  pod ten  konkretny rodzaj sprzętu?  Poproszę o konstruktywne opinie 
Z góry dziękuje 

I tak żeby  wykorzystywał  w miarę cały Ram 

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Opublikowano

no to niestety znów muszę instalować, Mam pytanko, Czy ktoś zna jakieś programy  do dokładniejszego  odszumowania w czasie rzeczywistym  szumów z mikrofonu nawet ze mikro dołączonego w słuchawkach ? 

Opublikowano

@Tytanos91

ten zainstaluj:

[Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]

Jest to czysta 10, najnowsza oficjalna stabilna kompilacja 64-bit

Wersje pro wybierz najlepiej.

Opublikowano

okey, jak coś to  zainstaluje 10 dopiero po  majówce :0 
Ale dzięki  panowie. Czy jest ktoś tutaj , który nie rozumie tego "hejtu" na procesory  marki AMD ? 
Czym się różni pro  od takiej czystej wersji 10 ? 

Opublikowano

Czy jest ktoś tutaj , który nie rozumie tego "hejtu" na procesory  marki AMD ?

Są. Ale głównie hejt polega na tym że pchają wiele rdzeniów z czego wydajność procka nie jest dobra.

Opublikowano

Własnie mam  stacjonarkę i  mam 8 rdzeniowy AMD dokładny opis mam na miniaturce i nie wiem  czy  mam dobry czy jest okey ? 

Szału nie ma ale jest okey :)

Opublikowano

nie długo chce zmienić kartę, ponieważ uważam, że jest troszkę za słaba jak na dzisiejsze tytuły gier takie jak Wiesiek 3, Crysis 3 , tylko nie wiem  czy kupować jakiegoś Geforca czy p\bardziej iść w Radeony 

Opublikowano

Może mi ktoś podać key do windows7 professional  service pack  1 ? dlatego, że gdzieś podziałem  swój  aktywator i nie mogę aktywować a krzyczy mi  system,że mam  25 dni  do zakończenia  aktywacji :) z góry  wielkie  dzięki :D Czy coś się stanie  jak nie  zdążę na czas aktywować systemu  ? 

Opublikowano

Może mi ktoś podać key do windows7 professional  service pack  1 ? dlatego, że gdzieś podziałem  swój  aktywator i nie mogę aktywować a krzyczy mi  system,że mam  25 dni  do zakończenia  aktywacji :) z góry  wielkie  dzięki :D Czy coś się stanie  jak nie  zdążę na czas aktywować systemu  ? 

Może jeszcze koledze 200zł na konto przelać ?? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie