ziloth Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Tak. Dzisiaj zaktualizowalem system (8.1 PRO N) I po restarcie, za kazdym razem - mam tak okolo 2,5 minuty czarny ekran, potem pojawia sie pulpit. Tzn: Mam ekran powitalny (dluzej niz byc powinien) I gdy zniknie..widze ciemnosc..no jak rusze myszka to widze kursor. Stery grafiki - z WinUpdate, ale zainstalowalem tez najnowsze GeForce 332 I to samo. W menedzerze zadan tez nic nie widac. Cytuj
razor1995 Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Uruchom system z płyty DVD Windows 8.1 i zainicjuj naprawę systemu. Jeśli się nie przywróci automatycznie, to spróbuj użyć punktu przywracania. Jeśli i to nie pomoże, to czeka Cię format Przywracania powinno pomóc, miałem tak samo w Viście, chociaż nie po aktualizacji. Może zainstalowałeś wadliwy sterownik. Cytuj
provectus Opublikowano 9 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 sterowniki ze strony producenta układu lub producenta laptopa/płyty a nie z WU...i sie dziwicie że macie problemy>.. Cytuj
ziloth Opublikowano 9 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2014 Oki. Napisalem, ze zainstalowaem tez osobno stery. Dzieki za porady. Wgram od nowa, bedzie szybciej. Cytuj
provectus Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 ale namieszałeś z wu w sterach systemowi.... jak wgrywasz dedykowane to wu odpuszczasz... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi