Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam netbooka Acer aspire one d270 intel atom 2gb ramu, i chce wgrac na niego windowsa xp ponieważ mam teraz win7 i troche sie zacina, mysle ze jak wgram win xp to troche bedzie szybszy. ma ktos link do jakiegos obrazu iso z win xp?

Opublikowano

Witam. Mam netbooka Acer aspire one d270 intel atom 2gb ramu, i chce wgrac na niego windowsa xp ponieważ mam teraz win7 i troche sie zacina, mysle ze jak wgram win xp to troche bedzie szybszy. ma ktos link do jakiegos obrazu iso z win xp?

HaHaHa albo ja jestem głupi albo nie umiesz szukać na forum, że nie ten dział, że zły tytuł tematu to już przymknę oko :L

Opublikowano

HaHaHa albo ja jestem głupi albo nie umiesz szukać na forum, że nie ten dział, że zły tytuł tematu to już przymknę oko :L

Dział idealny, tylko do szukania zamiast pytania :)

Opublikowano

Dział idealny, tylko do szukania zamiast pytania :)

Bardziej mi pasuje do tego działu [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ale moge sie nie znać :P

Opublikowano

Przeniosłem.

A do autora: pomijam, że zły dział. Zmień nazwę tematu na taką, która symbolizuje twój problem w temacie. Masz 24h na zmianę na sensowną i niezaczynającą się od 'problem'.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie