MadDragory Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Tak z ciekawości jakie masz słuchawki bo zapomniałem się spytać ?? . Myślę że " lepsze brzmienie " zależy także od słuchawek .
Obuch Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Tak z ciekawości jakie masz słuchawki bo zapomniałem się spytać ?? . Myślę że " lepsze brzmienie " zależy także od słuchawek . Oczywiście że, zależy, ale bez odpowiednich modyfikacji na sprzęcie z androidem, nawet słuchawki za pięć tysięcy nie sprawią że, będzie grało zadowalająco, gdyż sprzęt nie wykorzysta możliwości, które słuchawki oferują. Ze słuchawkami kombinować nie mogę, bo zwyczajnie nie mam hajsów na kupno nowych. Tablet dostałem i tutaj grzebanie mnie nic nie kosztuje, to robię tak by grało lepiej. Na chwilę obecną już więcej nie zrobię, mogę jedynie pobrać od nowa muzykę w bezstratnym formacie, ale na niewiele się to zda, bo słuchawki mnie ograniczają i różnicy, która oczywiście będzie, nie wy słyszę. Nasuwa mi się tylko jedno pytanko - czy muzyka, która początkowo była w formacie wave (format bez stratny), po przekonwertowaniu do mp3 (format stratny) może być lepszej jakości po wtórnym przekonwertowaniu do formatu flac (format bez stratny)? Czy po prostu będzie to 5x większy plik flac z jakością pliku mp3?
razor1995 Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Będziesz miał pięć razy większy z jakością mp3. Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka
MadDragory Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Oj źle zrozumiałeś nie napisałem że byś kupił lepsze słuchawki ale jakie masz . Ja mam AKG K 321 do uszne kolor białe (cena w zaokrągleniu 60-70 zł) , pamiętam że dałem 70 zł . Nie mówię że byś kupował nowe słuchawki . Teraz to co innego hehe bez sensu się męczyć z aplikacjami jak masz muzykę w flac lub wave (tak myślę) zmień na mp3 . Zaleca się zmienić na mp3 : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] pobierz, wrzuć na tablet i słuchaj .
Obuch Opublikowano 19 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Mam nauszne słuchawki sony, modelu nie mam jak podać, bo nie ma napisane, a ja nie pamiętam, ale kosztowały 50 euro. Jak bym miał flaci, ale takie normalne, czyli bez strat, to i tak bym ich na mp3 nie wymienił. Szkoda że, youtube song downloader takich nie pobiera... .
MadDragory Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2015 Spróbuj pobrać muzykę z YouTube : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wklej tylko adres i kliknij/zaznacz na jaki format( np. mp3 ) ma konwertować i pobierz . To nasze 211,98 zł hehe nie ma co porównywać kto ma lepsze tylko ja bym nie wydał aż tyle na słuchawki ,które mogę w każdej chwili uszkodzić .
sensejstg Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Słuchawki? Oczywiście, czym lepsze tym lepszy efekt usłyszymy PhoenixRom + Boeffla
Obuch Opublikowano 20 Listopada 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Teraz to co innego hehe bez sensu się męczyć z aplikacjami jak masz muzykę w flac lub wave (tak myślę) zmień na mp3 . Sens właśnie jest, bo jakość jest znacznie lepsza. Tylko nie mam skąd pobrać tej muzyki w pełnowartościowym formacie flac. Owszem, stron jest pełno, ale z muzyką światową, popową, a polskiego rapu nie ma, nawet na polskich torkach.
sensejstg Opublikowano 20 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2015 Flac to format bezstratny czyli nie jest skompresowany jak MP3 i dzięki tmu nie traci na jakości Tak to po za tym to w Internecie jest sporo miejsc gdzie można pobrać flaca.. Google wie wszystko PhoenixRom + Boeffla
Rekomendowane odpowiedzi