Gość Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Witam, zakładam temat chodzi o to ze skasowałem wszystkie dyski oemy, chciałem porządki zrobić zainstalowałem system normalnie wszystko ładnie dograłem sterownik na neta, zrestartowałem laptopa i nie aktywował się klucz z biosu, jak wszyscy pisali ze automatycznie wchodzi i teraz nie weszło. Edit: Laptop Lenovo G50-30, był robiony upgrade bing 8.1 do Windows 10. W nocy co robiłem format to z 10 na 8.1 przeszedłem powrotem.
Jakub Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Model laptopa poprosimy. I wersje jaka miałeś poprzednio windowsa. Klucz produktu wyciągniesz z biosu przy pomocy programu: Windows Key Viewer [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Sposób aktywacji: 1.) Podajesz klucz do instalacji dowolny 2.) Potem wpisujesz zmieniasz klucz na swój 3.) Aktywujesz telefonicznie lub online Jeżeli nie chce aktywować to zrób według tego poradnika z forum: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
VACek Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Pobierasz program: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]w zależności od wersji systemu 32 lub 64bit. Uruchamiasz z uprawnieniami Administratora: Przechodzisz: Software-->OS-->Show/Hide (tu pokaże Ci klucz aktualnego windowsa) Software-->BIOS-->Show/Hide (tu pokaże Ci klucz zapisany w Biosie)
Gość Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Pobierasz program: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]w zależności od wersji systemu 32 lub 64bit. Uruchamiasz z uprawnieniami Administratora: Przechodzisz: Software-->OS-->Show/Hide (tu pokaże Ci klucz aktualnego windowsa) Software-->BIOS-->Show/Hide (tu pokaże Ci klucz zapisany w Biosie) Model laptopa poprosimy. I wersje jaka miałeś poprzednio windowsa. mam klucz Mati pokzał się. edytowałem post na górze opisany model i windows
Jakub Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Dodatkowo powiem że ja przed uprage i instalacja czysto robiłem tak że Instalowałem 8 oryg z kluczem z biosu, aktywowałem telefonicznie i zapisałem klucz sobie w telefonie. Ten długi. ( od aktywacji windy ) nie od instalki. Podałem płytke 10 pobrana z forum, wpisałem dowolny klucz do instalacji win 10. Podczas aktywacji wpisałem swój klucz od aktywacji 8.1 Czyli jeżeli wersja pro 8.1 to win 10 tez pro. ITP.
Gość Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Zrobiłem wszystko od nowa format jeszcze raz wpisałem klucz no i fajnie pyknęło dziękuje za pomoc SZACUN dla was . Temat można zamknąć.
VACek Opublikowano 25 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Problem Rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zgłosić ten post do administracji, używając opcji "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi