MadDragory Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Witam, Szukam aplikacji (apk) do oglądania filmów . MXplayer jak na odtwarzacz filmów itd za dużo chce . Mam na myśli uprawniania np dokładna lokalizacja czy znajdowanie kont na urządzeniu . Miałem także ALLplayer ale reklamy wyświetlające się to już koszmar (tylko te reklamy przeszkadzają mi w tej apk) . Nie wiem jak jeszcze z VLC na androida ale myślę że też pewnie czegoś ma za dużo . Znacie może jakieś apki ,które w uprawnieniach aplikacji nie wymagają więcej niż 1 lub 2 ? Jak by co dane techniczne tablet (w skrócie ) . ODYS UNO x10 - Android 4.2.2 - 2 x1.5Ghz (ARM Cortex A9 chyba ) - 1 Gb Ram - 8 Gb Pamięci
k3vin Opublikowano 18 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2015 Sam nie patrzę na uprawnienia, bo nie mają co zbierać ode mnie Jeśli uprawnienia przeszkadzają, ale aplikacja już nie to może użyj apki od zarządzania uprawnieniami, np. APK [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Poradnik [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A jeśli jakiś inny odtwarzacz, to małe doświadczenie, bo tylko MX. Ale z tego co czytam to Kodi, co ogarnia dużą ilość kodeków [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Kojarzę go, bo są poradniki, że po wgraniu wtyczek, czy połączeniu z inną aplikacją umożliwia oglądanie TV.
MadDragory Opublikowano 19 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2015 Więc tak Permission Manager próbowałem na innym urządzeniu z androidem 4.2.2 i jest podobnie teraz tzn Nie będzie działać z tą wersją ......... i tu nie pamiętam dalej ale myślę że chodzi o wersje Androida . Ciekawa apk'a kodi (zainstalowałem) ma tylko jedno uprawnienie co i nie pasuje . Ostatecznie założę nowe konto w google i nie będę zwracał uwagi na uprawnienia .
Rekomendowane odpowiedzi