k3vin Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 (edytowane) SiemQa Czy zna ktoś jakąś lepszą aplikację do uploadu plików na androidzie ? Rozchodzi mi się przede wszystkim o OneDrive. Na razie korzystam z ich aplikacji, ale jest ona ograniczona. Ustawię sobie na tablecie upload, przez Wi-Fi, zgubi zasięg na kilkanaście sekund i "Jestem Idiotą", nie wysyła/restartuje uploadu :F Tak więc coś bardziej zaawansowanego by się przydało. Edytowane 12 Października 2015 przez razor1995
Hells Angels Opublikowano 11 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2015 Zobacz to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników]
k3vin Opublikowano 12 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Niestety, ale nie. Nie ma jakiejś aplikacji podobnej do zoom uploadera tylko, że na Andka?
razor1995 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 Do OneDrive ciężko będzie, M$ wspiera tylko własne rozwiązania. Spróbuj myku z PC z podpisaniem OD jako dysk sieciowy, albo zainteresuj się ES File Manager, on współpracuje z OD.
k3vin Opublikowano 16 Października 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Szkoda, że MS tak mało wspiera inne apki na andku Ale dziękować za tę propozycję z ES File Manager [przy okazji wyszło na wierzch, że i Solid Explorer, którego używam może wysyłać na OneDrive]. Niestety nie ma w opcjach jakiś rozbudowanych funkcji pod upload plików [co najwyżej jakaś wielowątkowość przy ściąganiu i uploadowaniu, co u mnie przynajmniej nie zmienia nic]. Co do innych opcji, chciałem jakiś prosty sposób na upload bezpośrednio z adnka na tablecie, bez pomocy innych rzeczy. Temat można zamknąć, z braku jakiejś relatywnej możliwości rozwiązania. Dziękować za pomoc/porady.
WinSxS Opublikowano 16 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2015 Wiadomość wygenerowana automatycznie. Ten temat został zamknięty.. Z powodu: Temat rozwiązany Jeśli się z tym nie zgadzasz, możesz zraportować ten post. Używając opcij "Zgłoś". Pozdrawiamy zespół Winclub.pl
Rekomendowane odpowiedzi