italo11 Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Ikony dla Windows 7 instalacja do paru minut ale jak by było zapotrzebowanie to i mogę dla 10/8,1 link [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Do Win 10/8,1 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] piotrmix likes this Quote
dareckibmw Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Pieknie wygladaja, az mnie korci .... Quote
selekt1 Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Witam Jak można to na W8.1 dało by rade taką kompozycję? Quote
italo11 Posted October 8, 2015 Author Report Posted October 8, 2015 trzymaj tylko nie wiem czy na windows 8,1 będzie działać ten jest na 8 [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] ikony za chwilkę do 10/8,1 Quote
dareckibmw Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 bierz darecki Instaluje win7 w vmware i bede testowal Quote
klarion Posted October 8, 2015 Report Posted October 8, 2015 Wszystkie Twoje ikony przetestowałem...great job ! Te ikonki mają w nazwie blue a nie są niebieskie...why ? Quote
kirucha Posted April 9, 2020 Report Posted April 9, 2020 Witam Ktoś podpowie co trzeba, nie wiem odblokować, doinstalować, za diabła nie działa mi ten i w zasadzie żadne iconpaki.. Instalacja przebiega prawidłowo, później okienko na ciemnym tle pokazuje postęp, przechodzi wszystko, ale efektu nie widać, restart, wylogowanie nic nie daje.. Win 10 1803 Quote
C9S Posted April 9, 2020 Report Posted April 9, 2020 nie instaluj z gotowych instalatorów najlepiej przez 7tsp bo ci edytuje same pliki dll [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] a jak z instalki instalujesz to może ci na starszą wersje podmienić i wtedy są problemy Quote
Recommended Posts