zajebut2333 Posted July 28 Report Posted July 28 Ja wiem że za bardzo nie można zachęcać do piractwa, ale nie ma już stron warezowych itp ? Szukam jakiegoś antywirusa do pobrania ( zamiast defendera) i wszystko co wyskakuje to darmowe. Nie wiem albo ja źle szukam, ale jak są jakieś z crackiem to z 10 lat stare. Quote
VACek Posted July 28 Report Posted July 28 Sory no bez urazy ale głupota ludzka zaskakuje mnie na każdym kroku. Defender w wydaniu win10/11 to jeden z lepszych jak nie najlepszy darmowy AV któremu nic nie brakuje do tych płatnych, a niekiedy konkuruje z tymi płatnymi. Do zarządzania Defenderem polecam apke DefenderUI. LAGUNA and robert190880 like this Quote
zajebut2333 Posted July 28 Author Report Posted July 28 Wiem że defender spoko, ale mam zainstalowana wersję Extreme Windows 11 od sromotnika, a nie zamierzam po raz 10 robić formata. Chyba że jest jakiś sposób na uruchomienie defendera w tych wersjach. Quote
nudzija Posted July 28 Report Posted July 28 to zostaje ci inny antywirus bo w wersji extreme defender jest wycięty z systemu Quote
Kosiara Posted July 28 Report Posted July 28 Antywirusa nie używaj pirackiego, ewentualnie klucze lewe. Jak lubisz latać po pirackich stronkach, to Defender odpada. Ja mam Kaspersky free i ma mało false positive. Jestem zadowolony. Co kto woli. Wcześniej miałem Eset Internet security i też fajnie działał, mało fałszywych wykryć, ale na razie nie kupuje licencji więc wybrałem Kaspersky free. Quote
jozef.k Posted July 28 Report Posted July 28 Kaspersky free nie ma zapory, zapora jest potrzebna. wbak1102 likes this Quote
Widzior Posted July 28 Report Posted July 28 21 minut temu, jozef.k napisał(a): Kaspersky free nie ma zapory, zapora jest potrzebna. Zapora Windows Defender jest nieruszona, a AV Windows Defender to inna bajka. Znów Józek błysnął, jak zawsze zresztą 1 godzinę temu, Kosiara napisał(a): Jak lubisz latać po pirackich stronkach, to Defender odpada No popatrz, całe życie latam po pirackich stronkach, od 20lat nie mam żadnego AV, Defender wycięty i zero syfu. Szok i niedowierzanie. Quote
zajebut2333 Posted July 28 Author Report Posted July 28 Ja podobnie. Ale serio nie ma stronek gdzie można dostać świeże antywirusy z kluczami crackami ? Kiedyś tego multum było, typu exsite czy jakieś warezy, a teraz znaleźć coś nowego to sukces. Wszystkie jakieś stare wersje kilkuletnie. Te nowe to już tak poblokowane czy jak Quote
Widzior Posted July 28 Report Posted July 28 Nikt nie bawi się w crackowanie nowych AV, bo nie ma na to popytu, więc szkoda roboty. LAGUNA likes this Quote
jozef.k Posted July 29 Report Posted July 29 @Widzior na ciebie to szkoda słów, jako ochyd* jesteś osamotniony na tym forum. VACek and wbak1102 like this Quote
TheStraight Posted July 29 Report Posted July 29 Nie to że coś ale łamanie zabezpieczeń programu który ma cię chronić jakimś innym crackiem nieznanego pochodzenia jest logicznie całkiem sprzeczne LAGUNA likes this Quote
LAGUNA Posted July 29 Report Posted July 29 a nie wystarczy tobie ESET Online Scanner świadomość użytkownika to pierwsza i najważniejsza linia obrony przed zagrożeniami. Kosiara likes this Quote
Kosiara Posted July 29 Report Posted July 29 23 godziny temu, Widzior napisał(a): No popatrz, całe życie latam po pirackich stronkach, od 20lat nie mam żadnego AV, Defender wycięty i zero syfu. Szok i niedowierzanie. Defender odpada pod względem tego, że się czepia bardzo często cracków. Jak go wywalisz, to chyba logiczne że nic wtedy nie będzie stało na przeszkodzie... Quote
Recommended Posts