OloOloOlo Posted July 9 Report Posted July 9 Witam wiem że temat stary ale może ktoś posiada Windows jg8.1 x86 od Sromotnika ? Pozdrawiam Quote
FILAGOL Posted July 9 Report Posted July 9 Dzień Dobry @OloOloOlo Niestety nie posiadam wydania @srom-otnik Windows 8.1 X86 za to podsyłam Ci: Również świetny mod ze stajni @NiKKA.Labs Polecam Pozdrawiam Quote
OloOloOlo Posted July 9 Author Report Posted July 9 Dzięki za pomoc ten już mam. Sromotnika bardzo fajne wyczyszczone. A sprzęt stary netbook na atomie będzie pod diagnostykę samochodową . Dlatego szukam x86. Quote
FILAGOL Posted July 9 Report Posted July 9 Napisz proszę do @srom-otnik Może jest szansa, że posiada te wersję Windows, którą Poszukujesz Lub ktoś z Forumowiczów posiada takową perełkę Pozdrawiam Quote
OloOloOlo Posted July 9 Author Report Posted July 9 Dzięki właśnie na to liczę że ktoś ma i się odezwie mini oczywiście udostępni. Quote
FILAGOL Posted July 9 Report Posted July 9 znalazłem coś takiego: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
OloOloOlo Posted July 9 Author Report Posted July 9 Dzięki ! Mam kilka wersji x86 ale szukam właśnie od Sromotnika bo dla mnie są extra Quote
jozef.k Posted July 9 Report Posted July 9 Wydaje mi się ze @srom-otnik nie zrobił wersji x86 tylko x64. boniek and FILAGOL like this Quote
OloOloOlo Posted July 9 Author Report Posted July 9 No właśnie nie znalazłem nigdzie a długo szukałem może autor da znać. Quote
jozef.k Posted July 9 Report Posted July 9 Windows7 od @srom-otnik-a to jest x86. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Quote
boniek Posted July 12 Report Posted July 12 W dniu 9.07.2026 o 15:14, jozef.k napisał(a): Wydaje mi się ze @srom-otnik nie zrobił wersji x86 tylko x64. Też mi się tak wydaje, bo nie mam takowej w swoim archiwum, tylko na procki 64bit. @OloOloOlo spróbuj wersji x64 jeśli masz przy tym atomie (jeśli jest on 64bitowy) 2gb ram - będzie śmigać Quote
OloOloOlo Posted July 14 Author Report Posted July 14 stery grafiki właśnie tylko pod x86 dlatego szukam. A mody Sromotnika zawsze super wydajne. Quote
Recommended Posts