SirGon Opublikowano 30 Marca Zgłoś Opublikowano 30 Marca Tak usunąć żeby więcej się nie wyświetlały. Cytuj
Rudio Opublikowano 30 Marca Zgłoś Opublikowano 30 Marca Ustawienia>Wyszukiwanie> odznacz "Podpowiedzi wyszukiwania" Cytuj
SirGon Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca To nie to. Ja chcę żeby były podpowiedzi wyszukiwania. Tylko żeby tych obrazków nie było. Cytuj
Rudio Opublikowano 30 Marca Zgłoś Opublikowano 30 Marca To pewnie musiałbyś wyszukiwarkę googlową edytować, ale to nie wiem jak ugryźć. Przejrzyj dokumentację lub czata pogoń. Cytuj
SirGon Opublikowano 30 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca Może w about:config trzeba pogrzebać. Cytuj
LAGUNA Opublikowano 30 Marca Zgłoś Opublikowano 30 Marca @SirGon a przypadkiem to [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
mp107 Opublikowano 30 Marca Zgłoś Opublikowano 30 Marca @SirGon, można je wyłączyć ustawiając w about:config: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jozef.k lubi to Cytuj
SirGon Opublikowano 31 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca @mp107 dzięki, ja też już znalazłem. Warto dodać jeszcze to.... about:config browser.urlbar.richSuggestions.featureGate - false browser.urlbar.suggest.searches - false browser.urlbar.maxRichResults - 11 LAGUNA lubi to Cytuj
jozef.k Opublikowano 31 Marca Zgłoś Opublikowano 31 Marca Wystarczy tylko >> about:config browser.urlbar.richSuggestions.featureGate - false Tak jak napisał @mp107 Cytuj
SirGon Opublikowano 31 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca A jeszcze żeby w pasku adresu usunąć te ikonki i linki. Ale żeby podpowiedzi wyszukiwania zostały. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Cytuj
jozef.k Opublikowano 1 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia Ja używam Waterfox-a tu już po instalacji jest już większość poustawiane gotowe,u mnie tak nie wyświetla. Cytuj
SirGon Opublikowano 2 Kwietnia Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia Da się to zrobić żeby nie było w pasku adresu ikonek i linków. Trzeba utworzyć w folderze profilu, folder chrome a w nim plik userChrome.css z odpowiednim skryptem. Utwórz folder chrome a w nim plik tekstowy userChrome.css z rozszerzeniem .css nie .txt - częsty błąd że robią z rozszerzeniem .txt a nie prawidłowo z rozszerzeniem .css ... i wklej do niego ten skrypt co poniżej... /* 1. UKRYWA WSZYSTKIE IKONY (Favicony i typy wyników) */ .urlbarView-favicon, .urlbarView-type-icon { display: none !important; } /* 2. UKRYWA ADRESY URL (Linki pod tekstem) */ .urlbarView-url { display: none !important; } /* 3. UKRYWA "PODPOWIEDZI FIREFOXA" (te z linkami i opisami) */ /* Celujemy w specyficzne rzędy typu 'dynamic' i 'rich suggestion' */ .urlbarView-row[type="dynamic"], .urlbarView-row[type="tip"], .urlbarView-row[rich-suggestion] { display: none !important; } /* 4. DOPASOWANIE TEKSTU DO LEWEJ */ .urlbarView-row-inner { padding-inline-start: 10px !important; } /* 5. OPCJONALNIE: Ukrywa napis "Podpowiedzi Firefoksa" (nagłówek sekcji) */ .urlbarView-group-title { display: none !important; } /* 1. Ukrywa dopisek "- Szukaj w Google" lub "- Szukaj za pomocą..." */ .urlbarView-action { display: none !important; } /* 2. Ukrywa separator (myślnik) przed tym dopiskiem */ .urlbarView-row[type="search"] .urlbarView-title-separator { display: none !important; } /* 3. Opcjonalnie: Rozciąga tekst podpowiedzi na całą szerokość (żeby nie było luki) */ .urlbarView-title { flex-grow: 1 !important; } /* Ukryj każdy wynik, który NIE JEST podpowiedzią wyszukiwania */ .urlbarView-row:not([type="search"]) { display: none !important; } W pasek adresu wklej about:support i naciśnij enter. Otwórz Folder Profilu i wklej tam folder chrome z plikiem userChrome.css w środku. W pasek adresu wklej about:config i naciśnij enter. Później w pasek preferencji zaawansowane wklej... toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets i przestaw na ture. Później w ustawieniach przeglądarki odznacz to co na czerwono tak jak na obrazku, czerwone kropki.... Shift+Delete i strzałki, dół, góra na klawiaturze do usunięcia niechcianego, uporczywego wpisu historii. Restart przeglądarki i gotowe. Rudio lubi to Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi