FILAGOL Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego Dzień Dobry Forumowicze Mówi się, że Kobieta potrafi być oszczędna i zaradna Proszę, co moja Calineczka dla mnie kupiła i do tego jaka jest z siebie dumna gdyż znalazła dla mnie idealnie praktyczny prezent oto on: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co o tym sądzicie ? hahaha Pozdrawiam wislak00 lubi to Cytuj
bunio1 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego Co tu komentować szkoda że allegro trzyma takie oszukańcze oferty. Jak widać mają to głęboko że ktoś oszukuje ludzi na ich platformie. FILAGOL lubi to Cytuj
C9S Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego to chyba kieszeń jest wywal fakeowy ssd i wsadź normalny FILAGOL lubi to Cytuj
wislak00 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 33 minuty temu, FILAGOL napisał(a): Dzień Dobry Forumowicze Mówi się, że Kobieta potrafi być oszczędna i zaradna Proszę, co moja Calineczka dla mnie kupiła i do tego jaka jest z siebie dumna gdyż znalazła dla mnie idealnie praktyczny prezent oto on: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co o tym sądzicie ? hahaha Pozdrawiam Ale cudo. W komentarzach piszą, że ma od 3 do 64gb pojemności a transfer od 0 do 9Mb/s, chyba chińczyk lutuje co tam ma pod ręką FILAGOL lubi to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 24 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Dzień Dobry @bunio1 Zgadzam się z Tobą. Ale kiedy ja bym chciał wystawić jakiś produkt, to procedura, że hoho. A tu nie wiadomo kto wystawia badziew i Allegro nic z tym nie robi. Podobnych aukcji są tysiące. To nie to Allegro, co lata wstecz, teraz to tak, jak OLX itd istny śmietnik. Pozdrawiam Edytowane 26 Lutego przez FILAGOL Literówka :-) LAGUNA i bunio1 lubią to Cytuj
czarek1212 Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego jeśli kupowała za własne pieniadze to w czym problem? Cytuj
Widzior Opublikowano 24 Lutego Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 3 godziny temu, wislak00 napisał(a): chińczyk lutuje co tam ma pod ręką Stare karty micro SD w adapterkach Przy okazji - ostatnio w multirabatach na Ali kupiłem taki badziewny przezroczysty adapter m.2 sata/usb 3.0 za ok. 10zł i o dziwo całkiem spoko działa. Zobaczymy jak długo - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] FILAGOL i wislak00 lubią to Cytuj
FILAGOL Opublikowano 24 Lutego Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2 godziny temu, czarek1212 napisał(a): jeśli kupowała za własne pieniadze to w czym problem? Pieniądze rzecz nabyta, całe szczęście, że to drobna kwota nie ma znaczenia, czy kupiła za swoje, czy za nasze. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi