FILAGOL Posted February 24 Report Posted February 24 Dzień Dobry Forumowicze Mówi się, że Kobieta potrafi być oszczędna i zaradna Proszę, co moja Calineczka dla mnie kupiła i do tego jaka jest z siebie dumna gdyż znalazła dla mnie idealnie praktyczny prezent oto on: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co o tym sądzicie ? hahaha Pozdrawiam wislak00 likes this Quote
bunio1 Posted February 24 Report Posted February 24 Co tu komentować szkoda że allegro trzyma takie oszukańcze oferty. Jak widać mają to głęboko że ktoś oszukuje ludzi na ich platformie. FILAGOL likes this Quote
C9S Posted February 24 Report Posted February 24 to chyba kieszeń jest wywal fakeowy ssd i wsadź normalny FILAGOL likes this Quote
wislak00 Posted February 24 Report Posted February 24 33 minuty temu, FILAGOL napisał(a): Dzień Dobry Forumowicze Mówi się, że Kobieta potrafi być oszczędna i zaradna Proszę, co moja Calineczka dla mnie kupiła i do tego jaka jest z siebie dumna gdyż znalazła dla mnie idealnie praktyczny prezent oto on: [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Co o tym sądzicie ? hahaha Pozdrawiam Ale cudo. W komentarzach piszą, że ma od 3 do 64gb pojemności a transfer od 0 do 9Mb/s, chyba chińczyk lutuje co tam ma pod ręką FILAGOL likes this Quote
FILAGOL Posted February 24 Author Report Posted February 24 (edited) Dzień Dobry @bunio1 Zgadzam się z Tobą. Ale kiedy ja bym chciał wystawić jakiś produkt, to procedura, że hoho. A tu nie wiadomo kto wystawia badziew i Allegro nic z tym nie robi. Podobnych aukcji są tysiące. To nie to Allegro, co lata wstecz, teraz to tak, jak OLX itd istny śmietnik. Pozdrawiam Edited February 26 by FILAGOL Literówka :-) bunio1 and LAGUNA like this Quote
czarek1212 Posted February 24 Report Posted February 24 jeśli kupowała za własne pieniadze to w czym problem? Quote
Widzior Posted February 24 Report Posted February 24 3 godziny temu, wislak00 napisał(a): chińczyk lutuje co tam ma pod ręką Stare karty micro SD w adapterkach Przy okazji - ostatnio w multirabatach na Ali kupiłem taki badziewny przezroczysty adapter m.2 sata/usb 3.0 za ok. 10zł i o dziwo całkiem spoko działa. Zobaczymy jak długo - [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] wislak00 and FILAGOL like this Quote
FILAGOL Posted February 24 Author Report Posted February 24 2 godziny temu, czarek1212 napisał(a): jeśli kupowała za własne pieniadze to w czym problem? Pieniądze rzecz nabyta, całe szczęście, że to drobna kwota nie ma znaczenia, czy kupiła za swoje, czy za nasze. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts