dzikiws Posted February 14 Report Posted February 14 Witam, robiłem próby ze zmianą dźwięku podczas uruchamiania windows 11, na dwa sposoby, jeden ze zmianą w rejestrze z odblokowaniem widoczności zmiany dźwięku podczas logowania, a drugi to zmiany w pliku imageres.dll.mun i wpisaniu swojego dźwięku, ale te sposoby nie zadziałały. Pytanie - czy jest sposób na zmianę dźwięku logowania ? Quote
RIcoRicowski Posted February 14 Report Posted February 14 2 hours ago, dzikiws said: Witam, robiłem próby ze zmianą dźwięku podczas uruchamiania windows 11, na dwa sposoby, jeden ze zmianą w rejestrze z odblokowaniem widoczności zmiany dźwięku podczas logowania, a drugi to zmiany w pliku imageres.dll.mun i wpisaniu swojego dźwięku, ale te sposoby nie zadziałały. Pytanie - czy jest sposób na zmianę dźwięku logowania ? Hmm. Tutaj [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] jest szersze wyjaśnienie i metoda obejścia. Może tym sposobem? Quote
dzikiws Posted February 15 Author Report Posted February 15 To co podałeś, dotyczy włączenia lub wyłączenia dźwięku w systemie windows, więc nie o to chodzi. Quote
RIcoRicowski Posted February 15 Report Posted February 15 2 hours ago, dzikiws said: To co podałeś, dotyczy włączenia lub wyłączenia dźwięku w systemie windows, więc nie o to chodzi. Przeczytałeś tak w ogóle ten tekst z WinAero? Quote
dzikiws Posted February 15 Author Report Posted February 15 To tyczy Windows-a 10, a ja mam zrobione to w prosty sposób i dźwięk można sobie ustawić, natomiast problem jest z Win 11, tu tak nie działa. Quote
RIcoRicowski Posted February 16 Report Posted February 16 8 hours ago, dzikiws said: To tyczy Windows-a 10, a ja mam zrobione to w prosty sposób i dźwięk można sobie ustawić, natomiast problem jest z Win 11, tu tak nie działa. To może najpierw sprawdź czy podana metoda nie działa w Windows 11. 20Seksio likes this Quote
Recommended Posts