Kocurek Opublikowano 13 Marca Zgłoś Opublikowano 13 Marca W dniu 28.02.2026 o 21:31, profilm34 napisał(a): Czekam cierpliwie.... Ja też, podziwiałem i podziwiam wiedzę, że kolega @redbull89 jest w stanie zejść do tak małego rozmiaru - świadczy to o dużej wiedzy i znajomości systemu Windows. Cytuj
redbull89 Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca Hej, niestety w życiu prywatnym mam kumulację problemów z których część ciągnie się od lat a ostatni doszło kilka nowych - takich dużego kalibru i to praktycznie w każdej dziedzinie życia więc puki co odcinam się od wszystkiego co mnie rozprasza... Wrócę do zabawy dopiero gdy zejdę z wojennej ścieżki. Trzymajcie za mnie kciuki... Wrócę gdy wygram moją walkę o rozprawie się z demonami przeszłości i nowymi przeciwnościami. Puki co nic nie obiecuję bo nie wiem doklad poprowadzi mnie ta droga ale jestem dobrej myśli. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia z jakiś czas. starcraft2fan, djprzemcio123, Kocurek i 2 innych lubią to Cytuj
profilm34 Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca Trzymam kciuki ku walce i podpowiem że wygrasz stanowczością i pewnością siebie. walcz lecz żyj pełnią sił ducha i ciała. "Niech MOC będzie z Tobą " Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi