Hells Angels Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Tablet dla żony, przeznaczenie przeglądanie internetu, YouTube, proste gry, itp. Przekątna ok. 10", porządna bateria, dobry ekran, obsługa kart sim, RAM minimum 8GB, 128GB na pliki to minimum, dobra opcja z GPS, Android. Cena - średnia półka (ale jak coś warte uwagi to może być ciut wyżej). Dobra opcja to coś Samsunga, żona ma telefon Galaxy S23 Ultra więc może będzie jej łatwiej opanować nowy tablet. Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Moja porada to Teclast T 65 max . Ekran 13 cali . Pamięć 8/256 GB . Hells Angels lubi to Cytuj
Widzior Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Żaden Teclast, w którym po roku padnie bateria, bo to chiński odpad. Ja bym proponował Redmi Pad Pro jakiś, tylko trzeba poszukać modelu z SIM, bo są dwa rodzaje. Tylko one chyba są 12" te modele z dobrymi bebechami. Za Szajsunga srogo przepłacisz, a poza tym u mnie ostatnio ta firma jest do wy........bania na śmietnik. Hells Angels lubi to Cytuj
TheStraight Opublikowano 6 Stycznia Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia Z tych wymagań w miarę normalnej cenie z Samsunga masz to : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] A tu w MEDIA : [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels lubi to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 7 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia Ciężko znaleźć coś co by w każdym detalu podchodziło. Zapomniałem jeszcze dopisać, że mile widziany byłby GPS. Tem tablet gdyby miał GPS byłby odpowiedni Xiaomi Pad 7 VHU5476EU 11,2" 8/128GB Wi-Fi gray Cytuj
wlodarek1 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia A ja pozwolę sobie bronić swojego zdania : tablet Teclast za cenę 1034 zł ma kartę SIM i w tej cenie jest również klawiatura bluetooth i etui do niego i 13 calowy ekran . Bateria w tym modelu ma pojemność 10 000 mAh i po roku i czterech miesiącach używania na razie nie padła ... Hells Angels lubi to Cytuj
Widzior Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 7 godzin temu, Hells Angels napisał(a): Xiaomi Pad 7 VHU5476EU 11,2" 8/128GB Wi-Fi Ale on nie ma modemu na karty SIM. dlatego też nie dali GPS ani A-GPS. Hells Angels lubi to Cytuj
brygada69 Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels lubi to Cytuj
LAGUNA Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia @Widzior o tym mowa. [Zawartość widoczna tylko dla zalogowanych użytkowników] Hells Angels lubi to Cytuj
Widzior Opublikowano 7 Stycznia Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 4 minuty temu, LAGUNA napisał(a): @Widzior o tym mowa. No i ten nie ma. Ten, co brygada zapodał. ma modem 5G. Hells Angels lubi to Cytuj
Hells Angels Opublikowano 8 Stycznia Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia Już zdecydowałem i jak trochę się zima uspokoi to pojadę do sklepu i kupię Xiaomi Redmi Pad Pro 5G 8/256GB (VHU4826EU). Nie zamawiam w internecie żeby nie było, że jakaś zmiana specyfikacji i coś innego wysłali niż było w opisie. Dziękuję wszystkim za podpowiedzi i opinie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi